Kruidvat, Q10, dagcrème, nachtcrème, oogserum, spf, vitamine C, beauty, review, test, getest, beautysome, blog

Kruidvat | Q10 lijn met vitamine C

Recent was ik bij Kruidvat op het Winterwonderland Event in Amsterdam. Daar mocht ik kennismaken met allerhande mooie producten waaronder de (ver)nieuwde Q10 lijn met vitamine C.

Kruidvat, Q10, dagcrème, nachtcrème, oogserum, spf, vitamine C, beauty, review, test, getest, beautysome, blog

Door Bianca

Deze review is geschreven door mijn andere buurvrouw Bianca, ook een ongeveertiger, dus dat komt mooi uit voor mijn blog.

Huidtype: Gecombineerd.

Ik heb de kruidvat lijn nu een tijdje getest en hierbij mijn bevindingen.

Ik heb het eerst alle drie op mijn hand gedaan (zie foto).

Kruidvat, Q10, dagcrème, nachtcrème, oogserum, spf, vitamine C, beauty, review, test, getest, beautysome, blog

Wat mij als eerste opviel is dat ze echt heerlijk ruiken, vooral de dagcrème.
Ik ben vervolgens gaan smeren. S’ochtends de oogcrème en de dagcrème en s’avonds de nachtcrème.


Oogcrème | 3,49

Wat schrijft Kruidvat?

Voor een gladdere huid rondom je ogen gebruik je de Kruidvat Q10 Oogcrème. De crème heeft een dubbel anti-rimpeleffect en helpt wallen en fijne lijntjes te verminderen. De crème geeft de huid rondom je ogen nieuwe energie.

Kruidvat Q10 Oogcrème geeft je jouw frisse uitstraling terug. De crème gaat vroegtijdige huidveroudering tegen, verzorgt je huid op milde wijze en beschermt haar tegen uitdroging. Daarnaast bevat Kruidvat Q10 Oogcrème belangrijke mineralen voor een goede huidstofwisseling.

Kruidvat, Q10, dagcrème, nachtcrème, oogserum, spf, vitamine C, beauty, review, test, getest, beautysome, blog

Wat schrijft Bianca:

De oogcrème smeert heel fijn. Ik zet 3 stipjes onder mijn ogen en aan de bovenkant op het oogbot en klop het van binnen naar buiten in. Het trekt snel in en ik heb geen last van mijn ogen met deze crème (wat ik normaal wel snel heb).

Dagcrème | 3,99

Wat schrijft Kruidvat? 

Kruidvat Q10 + Vitamine C Dagcrème geeft de vermoeide huid nieuwe energie* en helpt effectief beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering.

Het gezichtsverzorgingsproduct zorgt voor een gladdere, frisse en energieke huid.

Kruidvat, Q10, dagcrème, nachtcrème, oogserum, spf, vitamine C, beauty, review, test, getest, beautysome, blog

Wat schrijft Bianca:

De dagcrème ruikt heel lekker, maar het gebruik ervan ervaar ik iets minder fijn. Het smeert niet zo makkelijk uit echter daarna trekt het wel snel in, de huid blijft wat plakkerig en dat voel ik de hele dag door een beetje. Dat vind ik jammer.

Er zit wel een factor in, SPF15, dus dat beschermt mijn huid ook in het winterzonnetje.

Nachtcrème | 3,99

Wat schrijft Kruidvat? 

Kruidvat Q10 Nachtcrème heeft een dubbele anti-rimpelwerking dankzij de combinatie van co-enzym Q10 en vitamine A. De vitamine A herstelt je huid ’s nachts, zodat je fris de volgende dag tegemoet gaat. Daarnaast voelt je huid heerlijk zacht en soepel aan.

Kruidvat, Q10, dagcrème, nachtcrème, oogserum, spf, vitamine C, beauty, review, test, getest, beautysome, blog

Wat schrijft Bianca:

De nachtcrème daarin tegen smeert fijner en je voelt dat het wat rijker op je huid aanvoelt. Deze vind ik dus fijner, dan de dagcrème.

Voor de nacht hoeft er dus ook geen SPF in te zitten, maar wel de vitamines. En over vitamines gesproken… wat doet vitamine C in een crème?

Extra informatie over vitamine C

Vitamine C is als het ware de motorolie voor onze huid, het zorgt ervoor dat collageen aanmaak gestimuleerd word. Verder kan het ingrediënt acne (puistjes) en pigmentvlekken verminderen, en werkt het ook nog eens geweldig bij rosacea. Klinisch onderzoek wijst uit dat de huid van proefpersonen na langdurig gebruik van het ingrediënt egaler en steviger werd.

Natuurlijk zit hier ook een maar aan… want om vitamine C echt haar werk te laten doen dien je aan bepaalde voorwaardes te voldoen. Helaas ben je daar als consument niet capabel in en moet je er maar vanuit gaan dat wat er beloofd word ook echt gaat gebeuren.

Kruidvat raad aan het product tussen je dertigste en veertigste te gebruiken! Helaas dus voor de veertig plusser een no-go dus.

Na 4 weken testen kan ik niet zeggen dat mijn rimpels minder zijn geworden, maar wat ik wel ervaar is dat de huid goed gehydrateerd is en dat is ook erg belangrijk met deze koudere wordende dagen.

Al met al kan ik dus zeggen dat voor de prijs van deze 3 producten het een prima lijn is, zeker gezien de betaalbare prijs!

Kruidvat.nl

Like
  Marije
  5 Dec 2018
  6:11am

  Jammer dat de dag crème plakkerig voelde. Daar kan ik slecht tegen 🙈

  bychristiana
  5 Dec 2018
  6:55am

  Ik geloof ook niet in producten die rimpels echt verminderen, of een potje nu 3,99 kost of 399 euro. Maar ik geloof wel dat goed voor je huid zorgen vruchten afwerpt, en zeker naarmate we ouder worden.

  Kim
  5 Dec 2018
  8:48pm

  Jammer dat er een plakkerig laagje achter blijft.. Dat vind ik altijd zo vervelend!

Laat een reactie achter!