Kruidvat, skin science, celligent, firming, recovery, cellular, power, resculpting, dag, nacht, creme, serum, 50 plus, 55 plus, beauty, yustsome 2

Kruidvat Skin Science voor de 55 plusvrouw

Dit voorjaar introduceerde Kruidvat speciaal voor de rijpere 55+ huid een hoogwaardige lijn huidverzorgingsproducten waar innovatie, wetenschap en beauty samenkomen; Skin Science 55+ Pro-Age Cellular.
Vier specifieke huidverzorgingsproducten die zijn voorzien van effectief werkende ingrediënten voor een natuurlijk stralende, egale en jeugdig ogende huid. De Skin Science productlijn is ontwikkeld in samenwerking met experts en wetenschappers. Bovendien zijn de producten onafhankelijk getest met bewezen resultaat na vier weken: vermindert rimpeldiepte tot 39% en de stevigheid en elasticiteit van de huid is ook verbeterd. De huidverzorgingslijn bestaat uit een Resculpting Lift Day Cream, Skin Recovery Night Cream, Firming Luminous Eye Gel en een Cellular Power Face Serum.

Review

Ik heb al eerder uitleg gegeven over deze nieuwe lijn van Kruidvat en dat lees je in dit artikel >> LINK
Vandaag vertel ik jullie wat mijn ervaring was met de producten.

Mijn testen duren altijd meer dan twee weken, zodat ik goed kan zien of het daadwerkelijk iets voor mijn huid betekend heeft.
Ik zie ook blogs die na een week al publiceren, dat is dus niet mogelijk! Skin Care dient altijd een paar weken gebruikt te worden eer dat er resultaat zichtbaar is.

Skin Science 55+ Pro-Age Cellular

Nu ben ik nog geen 55+ maar je kunt soms beter iets vroeger starten, dan te laat. En ook met skin care is het zo dat de jonge dames te laat beginnen met het verzorgen van hun huid. Het is juist zo belangrijk om rond je 25e, als de aftakeling begint, te gaan smeren. Je huid zal je op latere leeftijd dankbaar zijn!

Laten we maar eens starten met het eerste product dat ik getest heb.

Cellular Face Serum | 8,99

Kruidvat, skin science, celligent, firming, recovery, cellular, power, resculpting, dag, nacht, creme, serum, 50 plus, 55 plus, beauty, yustsome 6

Als ik iets elke dag gebruik is het een serum. Het is een mooie voorbereiding op de huid en je dag crème zal veel beter haar werk kunnen doen. Het is net als een salade, zonder smeuïge dressing vindt ik er geen bal aan.


Natuurlijk merk je niks van de eerste dagen dat je smeert, je moet ook geen resultaat verwachten. Hoe vaker je het gebruikt, des te eerder merk je dat je huid inderdaad steviger is geworden en je meer elasticiteit ervaart.
Ik moet dit toch ook eens in mijn hals gaan smeren, want daar begint echt een plooi effect te ontstaan!

Klik hier voor het product bij Kruidvat Online > Cellular Face Serum

Resculpting Lift Day Cream | 8,99

Kruidvat, skin science, celligent, firming, recovery, cellular, power, resculpting, dag, nacht, creme, serum, 50 plus, 55 plus, beauty, yustsome 3a

Een voorwaarde die ik nu vanaf altijd stel in mijn dagcreme is dat er tenminste een SPF van factor 20 inzit. En beter nog 30, zoals deze uit de Skin Science lijn. Want door de zon merk ik dat er steeds meer pigmentatie op mijn huid begint te komen. En ik weet dat het in de familie zit, maar wil het graag nog even niet hebben!
Geluk bij een ongeluk is dat hier een narcis extract inzit die die vlekjes weet te verhelderen! En zo krijg je een frisse uitziende huid.

Klik hier voor het product bij Kruidvat Online > Resculpting Lift day cream

Recovery Night Cream | 8,99

Kruidvat, skin science, celligent, firming, recovery, cellular, power, resculpting, dag, nacht, creme, serum, 50 plus, 55 plus, beauty, yustsome

Iets wat ik dus altijd vergeet is mijn nachtcreme! En nu had ik voor het testen van de lijn het mooi bovenop mijn bed gezet! Zodat ik het echt zag staan! Dat heb ik nu met meer producten gedaan, dus in het zicht zetten!

Op zich is het een fijne stevige creme die je huid in de ochtend laat stralen, waar ik voorheen met een droog gezicht opstond is dat nu verleden tijd.

Klik hier voor het product bij Kruidvat Online > Recovery Night Cream

Firming Luminous eye cream | 8,99

Kruidvat, skin science, celligent, firming, recovery, cellular, power, resculpting, dag, nacht, creme, serum, 50 plus, 55 plus, beauty, yustsome 5

Ik wil ff niet lullig doen, maar het is mijn eigen blog en eigen reviews… dus ik moet even iets zeggen! Ik reviewde laatst die Obagi oog crème? Ja, nou deze is net zo goed en scheelt je 80 euro!
Ben ik dan erg? Nee toch?… Het is echt een heerlijk product waar ik met plezier gebruik van maak. Mijn ogen voelen gewoon een stuk frisser en verzorger aan. En het verhelderende is echt waar, je donkere kringen verminderen!

Klik hier voor het product bij Kruidvat Online > Firming Luminous Eye cream


Voor en na…

Ik deel hier een foto van mijzelf zonder enige make-up. Graag respectvol mee omgaan aub.

Links is een foto van 3 weken geleden… rechts van gisteren.
Ik zie zelf dat de poriën ook minder aanwezig zijn en dat de het donkere stuk onder mijn ogen al verminderd is. En de rimpels op mijn voorhoofd zijn minder diep! Woooohooooo!

Like
3

Laat een reactie achter!