LOV, L.o.v, oogschaduw, palette, makeup, look, beauty, beautysome, blue, eyes, Sonja

L.O.V Oogschaduw palette | The Matte x Metallic

Een tijdje geleden ontving ik van L.O.V. Cosmetics een aantal mooie producten, daar zat dit prachtige palette ook bij. Vreemd genoeg verdween het in een kast en ben ik het totaal vergeten! Dus ik moet toch een ander systeem gaan bedenken, want zo blijf ik pareltjes verstoppen in donkere kasten en voordat ze op mijn blog mogen shinen is het ondertussen en oude koe uit de sloot.

The Matte x Metallic

Het palette heeft een aantal matte en natuurlijk metallic tinten. Ik ben zelf altijd blij als er matte oogschaduws in zitten, echter ik begin ook aan metallic te wennen. Tja, eigenlijk ontkom je er niet aan, want veel palettes hebben prachtige en schitterende kleurtjes.

LOV, L.o.v, oogschaduw, palette, makeup, look, beauty, beautysome, blue, eyes, Sonja

Mijn favoriet is de kleur Fierce, het past mooi bij mijn huidtint en als ik niet te veel makeup op wil, is dit een ideale tint om net wat meer diepte te geven.

LOV, L.o.v, oogschaduw, palette, makeup, look, beauty, beautysome, blue, eyes, Sonja

Daarnaast is Determination ook een hele toffe, ook diepe kleur. Ik was eigenlijk nog best verbaasd over de pigmentatie. Die is helemaal niet slecht! En zelfs enkele tinten zoals Revolution en Attitude kun je als highlighter gebruiken!

LOV, L.o.v, oogschaduw, palette, makeup, look, beauty, beautysome, blue, eyes, Sonja

De goudentint Freedom is een om te onthouden voor de feestdagen. Dekt bijna mijn tattoeage af, dus die zit wel goed!

In deze swatch zie je ook hoe goed Fierce dus bij mijn huid past. En Rise vind ik ook zo’n heerlijk bruikbare kleur voor elke dag.

The look

Natuurlijk hoort er een look bij en tja,… ik was dus mijn foto’s kwijt. Afgelopen 2 dagen maakte ik nieuwe looks en dacht, dan deel ik het alleen op Instagram. Gelukkig was ik slim om mijn Cloud opslag ook nog te checken en warempel… ik had dus een backup!

Dus kom maar op met The Matte x Metallic looks…

LOV, L.o.v, oogschaduw, palette, makeup, look, beauty, beautysome, blue, eyes, Sonja

Een look met Fierce als basis en maakte ik gebruik van Freedom en Strenght. De andere look is meer met de paarse tinten zoals Resist en Independence.

LOV, L.o.v, oogschaduw, palette, makeup, look, beauty, beautysome, blue, eyes, Sonja

Hier zie je nog een derde look, die ik zelf minder mooi vind.

Het fijne aan dit L.O.V palette is dat er echt gekeken is naar diversiteit en ook combinaties maken.

LOV, L.o.v, oogschaduw, palette, makeup, look, beauty, beautysome, blue, eyes, Sonja

Dus mocht je nog op zoek zijn naar een vriendelijk geprijsd palette, kijk dan echt eens bij het grotere zusje van Essence & Catrice… L.O.V

L.O.V is te koop bij ETOS voor 16,99

 

#dit palette zat in een Goodybag

 

Je Naam
Like

7 reacties

  1. Pingback: Little By Me #46 | Jarige vader & ben ik wel oud genoeg?

  2. Hey wat een leuk merk. Die ken ik nog niet! Het ziet er goed uit moet ik zeggen, heel mooi palette en gave kleuren erin. Independence vind ik vooral een mooi kleurtje, echt zo’n kleurtje wat ik vaak zou dragen!

  3. Wat een pareltje! Wie wat bewaart, heeft wat he! Mooie kleurtjes voor overdag maar ook om extra mee uit te pakken.. leuk voor straks tijdens de feestdagen!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!