Lak je nagels met Edding nagellak | Winter Edition

Ooooooh oooooh…

Recent werd ik toch ergens op geattendeerd… Edding nagellak! En als oud gediende in het Grafische vak weet je wat een Edding is. In mijn geval de heerlijk dikke stiften om reclame posters mee te tekenen! Ja dat deed je vroeger nog met papier en stiften.


Nu moet ik toch ook nog iets bekennen…
Op de MAVO hadden wij een superleuke tekenjuf. KluukKluuk was haar naam, omdat ze altijd twee lange zwarte vlechten had. Een heel apart persoon en ik deed toen ook erg mijn best tijdens tekenen.

Helaas had ik destijds een vriendinnetje die mij niet al te leuke dingen liet doen, terwijl het destijds heel spannend was, bedenk ik me nu hoe dom het was. Enfin… Wij zorgden dat we moesten nablijven en dan konden we in het tekenhok. In dat hok lagen dikke zwarte tekenstiften en die roken zooooo lekker! En je kon er je agenda kei cool zwart mee maken. En om die te bemachtigen, moest je dus jatten.

Edding nagellak

kwast

De dop is voor mij het meest herkenbare op het eerste gezicht, natuurlijk was ik ook erg nieuwsgierig naar de geur… En ja! Ik herkende toch ook weer de geur van vroeger erin terug.

Edding stiften ruiken zo heerlijk wee!

Deze set met een gewone lak en een glitter topper liep ik eigenljk per ongeluk tegen het lijf. Ik wist dat ze in Duitsland te koop zijn, maar ik had dus echt niet verwacht dat ze bij de Mueller verkocht werden! Kun je je het al voorstellen? Een 47 jarige vrouw met haar 70 jarige moeder voor het schap, de dochter maakt een gilletje en moeder legt een hand op haar schouder… ‘Oooh kind je zou bijna gaan huilen he?’ Ja dat dus…

Fles-3

In de set zit een super donker blauwe lak met de naam Noble Night Blue. De topper is op zich niks bijzonders, echter de set is een LE en dat kon ik niet laten liggen.

Het kwastje is vrij dik, toch lakt het erg fijn zonder geknoei of geklodder! Weet je waarom? De lak is heerlijk dik, doch ook heel vloeibaar om netjes te lakken.

NNB-1

Dit is slechts twee laagjes! Het heeft een prachtige glans en het is nog snel droog ook! Wauw!

image

Feestje

De topper maakt je nagels helemaal feestdagen proof! Ook deze brengt heel lekker aan en is ook erg snel droog voor het begrip glitter lak.

GTC-1

En ja… Omdat ik recent op de Margriet Winterfair bij Edding de nieuwe knutsel stiften kocht, wilde ik natuurlijk proberen of dit ook op je nagels kan!

Creative

Yes! Op de foto heb ik er nog geen top coat overheen gelakt, dat wel doen! Ik merkte in mijn test dat water het er af kan wassen… Na een top coat bleef het drie dagen zonder chippen op mijn nagel.

Let op bij donkere lakken, gebruik altijd twee lagen basecoat!

Edding lakken zijn n alleen nog te koop in Duitsland. Een bron heeft mij gezegd dat de Benelux in 2017 de eerste lakken zal krijgen. Dus tot die tijd pendel ik nog even naar Goch.

De lakken kosten 7,95 per flesje. De LE set heeft mij 12,95 gekost.

Ben jij benieuwd naar de lakken?

 

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

4
Leuk dat je er bent, je mag reageren!

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Pippi van MerwijksmilingbeautiesblogenbeautyJulia... Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Pippi van Merwijk
Gast

Mijn vader had een hele Edding verzameling. Ik heb zin om een keer naar die drogisterij te gaan!

smilingbeauties
Gast

Ja, ik zie jullie al voor het rek staan haha!
Edding nagellak…..niet het eerste waar ik aan zou denken bij Edding! Wel tof dat ze ook Edding details gebruikt hebben

blogenbeauty
Gast

Ik heb ze een paar keer in mijn handen gehad. Nu denk ik ‘ domme koe’, waarom niet meegenomen.

Julia...
Gast

o wauw wat zijn ze gaaf!! alleen die dop al!!