Lampionsenzo verovert de wereld met zijden lampionnen | Persbericht

Lampionsenzo verovert de wereld met bijzondere, zijden lampionnen. Een lijn die volledig handgemaakt is en speciaal wordt geproduceerd in een atelier in Vietnam. Ideaal om een tuin of balkon mee te verfraaien, als decoratie op een feest of om een mystieke sfeer te brengen in de woon- en slaapkamer.

Oplichten

De collectie van Lampionsenzo bestaat uit verschillende vormen en groottes. De lampionnen zijn allen voorzien van een bamboe frame, in zwart hoogglans, en bespannen met zijden stof. Stof in de meest uiteenlopende kleuren: van geel tot indigo en van zilver tot rood. Door er een (spaar)lamp in te hangen, lichten de lampionnen prachtig op. Maar ook als de lampionnen niet branden, zijn het echte mooimakers.

[ezcol_1third]persbeeldwinkel_2016-04-17_57133e849d982_o_turquoise-ballon[/ezcol_1third] [ezcol_1third]persbeeldwinkel_57133e35bd5ad_o_mango-rood[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]persbeeldwinkel_57133e9b1e74b_o_zilver-globe[/ezcol_1third_end]

De Vietnamese lampion krijgt zijn uitgesproken vorm door het bamboe frame. De lampion is bekleed met 100% zijde. Het frame wordt op spanning en in vorm gehouden door een ijzerdraad waaraan je tevens de lampion kan bevestigen.

Afmeting: vanaf 30cm.
Prijs: € 18,95

Fairtrade

Het doel van Lampionsenzo is niet alleen lampionnen op de markt brengen. Het bedrijf richt zich ook op het creëren van werkgelegenheid voor ambachtslieden in derde wereldland Vietnam. Hierbij betaalt Lampionsenzo alles vooruit, dus geen financiële risico’s voor de producenten, en is er geen tussenpersoon, zodat ze een eerlijke prijs krijgen. Zo bouwen de lieden een eigen inkomen op en kunnen ze werken aan een betere toekomst voor zichzelf en hun families.

Wereldreis

Tijdens een wereldreis in Vietnam stuitte Harry van Vilsteren op de bijzondere plaats Hoi An. Daar kwam hij in aanraking met een lokaal product: de met zijde beklede lampionnen, die in de avond de vele restaurants en winkels langs het water een mystieke sfeer geven. Eenmaal thuis lieten de lampionnen Harry niet meer los. In een paar maanden tijd richtte hij Lampionsenzo op. Inmiddels levert zijn bedrijf, naast Nederland, ook in Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland.

Kijk voor meer informatie op www.lampionsenzo.nl

Ik ben verliefd op deze lampen en ik heb al online een bezoekje gebracht, gelukkig is het binnenkort moederdag en de zilveren zet ik op mijn lijstje!

shop1301000.images.Tuin-Oranje-lampionnen-Strand

Like
  Jolanda
  20 Apr 2016
  5:45am

  Leuk! Om de een of andere reden word ik altijd vrolijk van lampions

  Lonneke
  20 Apr 2016
  6:42am

  Wat mooi zijn ze en zo sfeervol!

  jeapiebel
  20 Apr 2016
  6:55am

  Ik vind ze altijd schattig en heeft toch iets sfeervol met al die vormen en kleuren. Ook authentiek.

  Babs
  20 Apr 2016
  8:34am

  Ik vind ze ook zo leuk, ik zou mijn hele (kleine) tuin wel vol willen hangen.
  Op de vakantiebeurs zag ik ze ook, zo kleurig!
  Ik hoop voor je dat je met moederdag verrast wordt, ben benieuwd!

  Wendy
  20 Apr 2016
  9:06am

  Wat mooi! Nu maar wachten tot moederdag ?!

  Lisa
  21 Apr 2016
  10:10am

  Ahh die zien er echt ontzettend leuk uit <3!

  Bo
  22 Apr 2016
  1:53pm

  Heel sfeervol 😉

  Pippi
  20 May 2016
  7:59pm

  Wat mooi!

Laat een reactie achter!