Lancôme, mademoiselle, lipstick, Swatch, butter, verzorging, proxylane, rozenolie,

Lancôme | Mademoissele Shine lipsticks

Recent was ik op een te gekke party uitgenodigd in Amsterdam… gilletje… bij Lancôme! Ik mocht samen met mijn vriendin Samia en diens schrijfster Lisa ook nog de lieve Beertje van Beers ophalen en als een cast van Sex in the City gingen we op pad.

Ik voelde mij zo vereerd dat ik heel eerlijk een beetje uit het veld geslagen was! Want welke 50 plusser maakt nog zulke toffe dingen mee? Okay, een heleboel denk ik… hahaha maar even ter illustratie hoe speciaal ik mij voelde.

Lancôme

Vroeger toen er nog geen blogs bestonden en ik nog een goed verdiende baan had, was Lancôme 1 van de merken die ik kocht. Jammer dat ik destijds mijn aankopen niet met jullie kon delen.

In ieder geval was Tresôr mijn geur, had ik een rode lipstick en droeg ik al blushes met een mooie poeder roze tint. Volgens mij had ik er ook een poederdoos van.

Door de jaren heen werd mijn budget minder en moest ik noodgedwongen overgaan op meer budget merken.

Nu was ik weer even terug bij mijn roots en het voelde goed!

Lancôme, mademoiselle, lipstick, Swatch, butter, verzorging, proxylane, rozenolie,

Mademoiselle Shine

De balsemtextuur verrijkt met proxylane en rozenolie smelt op de lippen en staat garant voor een onmiddellijke glans, extra comfort en verzorging. L’Absolu Mademoiselle Shine maakt de lippen iedere dag opnieuw zacht en soepel.

317 Kiss me Shine
382 Mademoiselle Shine

Lancôme, mademoiselle, lipstick, Swatch, butter, verzorging, proxylane, rozenolie,

Ik dacht bij het zien van de twee verschillende kartonnen doosjes dat ik ook echt verschillende finishes in mijn Goodybag aantrof… By the way… we mochten gewoon lekker shoppen bij Lancôme! Helaas was de oranje kleur niet meer op voorraad toen ik aan de beurt was, maar ach, dit kind is al snel blij!

Lancôme, mademoiselle, lipstick, Swatch, butter, verzorging, proxylane, rozenolie,

Het zijn beide mooie balm achtige lipsticks, ze brengen aan alsof je gekleurde boter in een luxe huls aanbrengt! Zo smooth,… ik gleed af en toe door de bocht joh! Moest dus her en der een uitglijder weer in orde brengen! Tja, nadeel van oude vrouwtjes 🧓🏼

Lancôme, mademoiselle, lipstick, Swatch, butter, verzorging, proxylane, rozenolie,

Ik was toch nog erg blij dat ik twee favoriete kleuren had gekregen en een roze en rode lipstick zijn altijd goed!

Zoals je ziet hebben ze een prachtige glans! 317 is de mooie roze tint, niet te neon, maar toch lekker knal. De 382 is een warme rode tint, wil je feller dan is 302 Oh my Shine wel iets voor jou!

Lancôme, mademoiselle, lipstick, Swatch, butter, verzorging, proxylane, rozenolie,

De lipsticks lijken dan net Balms, toch bleven ze bij mij heel goed zitten,… eigenlijk mag dat ook wel, de prijs van 36,20 is niet zomaar iets. Je verwacht van zo’n gerenomeerd merk dat het ook kwaliteit is. Gelukkig ben ik niet teleurgesteld!

Lancôme is te koop bij o.a. De Bijenkorf en Douglas

 

Like
  Deb
  6 Apr 2019
  6:43am

  Was een super mooie avond met Lancôme. Ik heb er ook van genoten en vond het leuk je eindelijk eens te ontmoeten. Beertje kwam me heel bekend voor maar, ik kwam er thuis pas achter dat zij het was hihi. Ik zag het toen op Insta 😊. Mooie lipsticks heb je meegenomen. Weer hele andere tinten dan ik heb. Ik ga ze binnenkort ook uitproberen, ben benieuwd! Prachtige foto’s heb je trouwens genomen. Ziet er heel chique uit, helemaal in stijl!

  Nancy
  6 Apr 2019
  7:10am

  Nou, zoveel geweldige dingen, het is je gegunt! Mooie kleuren trouwens.

  bychristiana
  7 Apr 2019
  7:37am

  Heerlijk he, dat je als blogger zulke dingen mee mag maken. Ik ben zelf ook heel dankbaar altijd voor zulke dingen. Ik vind de kleuren beiden erg mooi. Vroeger gebruikte ik altijd foundation en concealer van Lancome, de laatste jaren pak ik het merk eigenlijk niet meer zo snel in de winkel.

  Natascha - BeautyOpinie
  10 Apr 2019
  6:32am

  Ja wauw, van dit soort lipsticks word ik dus blij! De balmachtige textuur lijkt me heerlijk. Lancome vind ik ook sowieso een fijn merk.

  Natasja
  13 Apr 2019
  8:54am

  Mooi Son! Ze staan je beiden goed!

Laat een reactie achter!