Lancôme, teint, idole, ultra, wear, foundation, coucou, droge, huid, tint, beauty, beautysome, blog, review, 9

Lancôme | Teint Idole Ultra Wear in de perfecte kleur

𝕋𝕖𝕚𝕟𝕥 𝕀𝕕𝕠𝕝𝕖 𝕌𝕝𝕥𝕣𝕒 𝕎𝕖𝕒𝕣

Een perfecte kleur foundation vinden is vaak een hele zoektocht, naast de kleur is de finish ook heel belangrijk. Heb je een droge huid dan kies je niet snel voor een matte finish en vise versa met een vette huid je geen glowy finish kiest! Waar let jij nog meer op?

Lancôme, teint, idole, ultra, wear, foundation, coucou, droge, huid, tint, beauty, beautysome, blog, review

Teint Idole Ultra Wear

𝘌𝘦𝘯 𝘧𝘰𝘶𝘯𝘥𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘱𝘦𝘳𝘧𝘦𝘤𝘵𝘦 𝘵𝘦𝘪𝘯𝘵 𝘥𝘪𝘦 𝘥𝘦 𝘩𝘦𝘭𝘦 𝘥𝘢𝘨 𝘭𝘢𝘯𝘨 𝘮𝘰𝘰𝘪 𝘣𝘭𝘪𝘫𝘧𝘵. 𝘔𝘦𝘵 𝘩𝘢𝘢𝘳 𝘧𝘳𝘪𝘴𝘴𝘦 𝘦𝘯 𝘴𝘮𝘦𝘭𝘵𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘧𝘰𝘶𝘯𝘥𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘦𝘨𝘢𝘭𝘪𝘴𝘦𝘦𝘳𝘵 𝘛𝘦𝘪𝘯𝘵 𝘐𝘥𝘰𝘭𝘦 𝘜𝘭𝘵𝘳𝘢 𝘞𝘦𝘢𝘳 𝘥𝘦 𝘵𝘦𝘪𝘯𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘧𝘭𝘶𝘸𝘦𝘭𝘪𝘨𝘦, 𝘮𝘢𝘵𝘵𝘦 𝘦𝘯 𝘰𝘯𝘣𝘦𝘳𝘪𝘴𝘱𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦 𝘧𝘪𝘯𝘪𝘴𝘩.

Deze foundation kreeg ik tijdens het event van Lancôme, dat een tijdje geleden werd gehouden. Naast 2 mooie lipsticks, 2 mooie blushes, kreeg ik ook nog een foundation mee.

Lancôme, teint, idole, ultra, wear, foundation, coucou, droge, huid, tint, beauty, beautysome, blog, review

Ik vond het erg fijn dat er tijdens het event gezocht werd naar jouw perfecte kleur. Ook mocht je kiezen welke foundation, de keuze was voor mij niet moeilijk, iets wat ook een goede dekking zou geven.

Lancôme, teint, idole, ultra, wear, foundation, coucou, droge, huid, tint, beauty, beautysome, blog, review

Lancôme, teint, idole, ultra, wear, foundation, coucou, droge, huid, tint, beauty, beautysome, blog, review

Voor mijn huid kwam ik uit op kleurnummer 02 Lys Rosé, verbluffend dat het zo goed matcht! Vooral omdat er keuze is uit ruim 40 tinten!

Zoals je kunt zien dekt het ook mijn pigmentvlekken op mijn hand, dus ik was erg benieuwd naar de rode adertjes op mijn wangen!

Lancôme, teint, idole, ultra, wear, foundation, coucou, droge, huid, tint, beauty, beautysome, blog, review

De foundation dekt perfect! Echter… let op welke huidverzorging je gebruikt onder de foundation. Ik merkte dat niet alles lekker met elkaar matcht. De nivea crème die ik test was te vettig, mijn foundation ging rullen (met kwast). Het beste aanbrengen ging met een vochtig make-up sponsje het beste! Omdat de glow bij de nivea crème zo intens was poederde ik het wel af. Dat is natuurlijk ook een optie.

Lancôme, teint, idole, ultra, wear, foundation, coucou, droge, huid, tint, beauty, beautysome, blog, review

Fix it | Forget it

Als je eenmaal de juiste tint foundation gevonden hebt, de finish ook nog eens perfect is, het je een mooie glow geeft, wil je dat alles op haar plek blijft.

Omdat afpoederen vaak weer zo’n stoffige look geeft, spray ik nadat alle make-up erop zit nog een setting spray op mijn gezicht.

Lancôme, teint, idole, ultra, wear, foundation, coucou, droge, huid, tint, beauty, beautysome, blog, review,

De fixerende spray FIX IT FORGET IT bevat een kiwi-extract dat beschermt tegen pollutie. Het product beschikt tevens over een hoge concentratie vitamine C en hamamelis om de poriën te vernauwen, en Moringa oleifera die snel in de huid dringt en adhesie van polluerende deeltjes voorkomt. Naast dit effect geeft het de huid een ultiem gevoel van lichtheid en frisheid, en maakt het dat de make-up 24 uur lang onberispelijk blijft.

Lancôme, teint, idole, ultra, wear, foundation, coucou, droge, huid, tint, beauty, beautysome, blog, review,

Ik hou van dit soort sprays, er staat er altijd 1 in de koelkast! Met mijn opvliegers is het fijn om af en toe even wat af te koelen met een verzorgende spray! Soms hoef ik niet eens make-up te dragen om te sprayen!

Conclusie

Natuurlijk merk je wel dat je high end producten gebruikt. Mijn huid voelt stukken fijner aan na een dagje vol in de make-up. Normaal drogen de goedkopere producten mijn huid enorm uit en ik moet zeggen dat deze foundation 1 van de fijnste is in mijn make-up lade. Zocht ik eerst nog naar de juiste foundation, nu heb ik er al 3 die mijn goedkeuring dragen!

Ondanks het Kiwi extract, waar ik zeer allergisch voor ben, had ik geen allergische reactie!

Verkoop

De producten van Lancôme zijn onder andere te koop bij ICI Paris

𝗧𝗲𝗶𝗻𝘁 𝗜𝗱𝗼𝗹𝗲 𝗨𝗹𝘁𝗿𝗮 𝗪𝗲𝗮𝗿 | 49,25

𝗙𝗶𝘅 𝗜𝘁 𝗙𝗼𝗿𝗴𝗲𝘁 𝗜𝘁 | 42,50  *

*gekocht
Like
  Roos
  21 May 2019
  3:50pm

  Mooie review!

   YuStSoMe
   22 May 2019
   6:08pm

   Dank je wel! ❤️

  Josje
  21 May 2019
  4:42pm

  Mooie producten maar iets boven mijn budget 😑

  Deb
  21 May 2019
  4:56pm

  Deze foundation geeft zeker een mooie dekking. Voor mij zal het net iets te heftig zijn. Met mijn sproeten lijkt het al snel of ik bedolven ben onder laagje zand wanneer ik foundation draag. Ik ben benieuwd naar hun Teint idole ultra wear nude, die een lichte dekking heeft en ik nog steeds moet testen 😊.

   YuStSoMe
   22 May 2019
   6:10pm

   Ja die lijkt mij ook heel mooi, echter voor de rode adertjes is dit bij mij beter.
   Benieuwd naar jouw review.

  Daphne - verdraaidmooi
  28 May 2019
  1:25pm

  De foundation is echt een goede match voor jou! Hele duidelijke voor en na foto’s ook!

Laat een reactie achter!