Aloe-Vera-Lanzarote-silver-cosmetics-huidverzorging-review-yustsome-gel-derma-bodycream-soap-PROMO

Lanzarote Aloë Vera

Op Instagram volg ik een bedrijf dat producten verkoopt met Aloë Vera. Nu weet ik uit ervaring dat dit een fijne weldaad kan zijn voor je huid. Echter waar ik destijds mee kennis maakte vond ik te prijzig om aan te schaffen.
De foto’s van Silvercosmetics.nl gaf ik elke keer een like, maar op de site durfde ik niet te kijken, bang dat de prijs me nu ook zou afschrikken!
Blijkbaar was er toch een aantrekkingskracht, want nu schrijf ik er een artikel over!

Aloë Vera een helende werking

Aloë Vera helpt en wordt al eeuwen gebruikt omdat het over vele helende eigenschappen beschikt. Er zijn maar weinig bekende plantensoorten die zo veel voordelen bieden voor de gezondheid van ons lichaam en bovendien zo effectief en perfect bruikbaar voor cosmetische producten. Voor de behandeling van o.a. brandwonden, insectenbeten, wondgenezing en dermatologische irritatie wordt de plant ook in onze eeuw ingezet.

Ik heb zelf de kracht van deze plant mogen ervaren, nadat mijn gezicht verbrand was na het gebruik van een crème waar ik een heftige reactie op kreeg.

Aloe-Vera-Lanzarote-silver-cosmetics-huidverzorging-review-yustsome-gel-derma-bodycream-soap-1

Omdat ik graag meer van Aloe Vera wil ervaren bestelde ik bij Silvercosmetics.nl een paar producten. Mijn keuze is geworden een gel, zeepje en body cream.
Allereerst wil ik zeggen dat de service snel was en het pakje mooi ingepakt, zodat je jezelf een cadeau geeft.

Aloë Vera handgemaakte zeep

Zeep gemaakt van kokosolie, aloë vera, glycerine en parfum, zonder allergenen. Het produceert een kalmerende en regenererende werking op zeer droge en geïrriteerde huid. Ideaal voor acne, tijdens het scheren (als een scheerzeep) en voor de gevoelige en tere huid.

Ik heb de zeep tijdens het douchen gebruikt en het is geen zeep waar een overheersende geur vanaf komt. Het is zo romig, dat ik het dus met gemak kon gebruiken als een scheerzeep. Natuurlijk ben ik niet de persoon die dat met beleid doe en krijg altijd wel een stukje op mijn been waar ik iets te hard gedrukt heb.
Gelukkig is daar weer een ander mooi product voor.

Ingrediënten:

 • Glycerine
 • Aloe Vera
 • Cocosnoot olie

Aloë Vera Dermic gel

Aloë Vera Dermic gel is geschikt voor alle huidtypes. Het sap van de Aloë Vera is rijk aan vitaminen E en voedt de huid. Daarnaast beschermt Aloë Vera de huid intens tegen uitdroging door zijn hydrateerende werking. Na gebruik geeft de gel een zacht en verfrissend gevoel. Ook ideaal voor na het zonnen of de zonnenbank/sauna.

Aloe-Vera-Lanzarote-silver-cosmetics-huidverzorging-review-yustsome-gel-derma-bodycream-soap-2a

Deze gel is dus echt ideaal voor mij. Na het scheren kan ik deze direct op mijn geïrriteerde huid aanbrengen zonder bang te zijn op reacties. Het koel direct af en nog geen 5 minuten later weet ik niet eens meer dat ik een schaafwond heb. De ideale huidverzorging voor na het scheren!

Ook heb ik last van opvliegers en dan is deze gel heerlijk om op je voorhoofd aan te brengen voor een nachtelijke verkoeling. Hou er rekening mee dat deze een beetje een trekkerig gevoel kan achterlaten.

Heb je pubers in huis? Lees dan het artikel op hun site over de werking van deze gel bij acne.

Ingrediënten:

 • Aloë Vera juice
 • Allantoin
 • Panthenol

Aloë Vera Body crème

De rijke, romige crème voedt de huid en geeft een zijdezacht gevoel. Aloe Plus Body crème bevat een hoge concentratie natuurlijke Aloë Vera. Na het aanbrengen zal hij uw huid direct hydrateren en verzorgen waardoor hij zacht zal aanvoelen. Mede door het hoge hydraterende vermogen van deze body crème is hij uitermate geschikt voor de droge huid.

 

Aloe-Vera-Lanzarote-silver-cosmetics-huidverzorging-review-yustsome-gel-derma-bodycream-soap-2b

Eigenlijk had ik helemaal geen body crème meer nodig, maar ja 3 artikelen vond ik leuker staan! En dus hup in mijn winkelmand. En ik ben blij dat ik dat toch gedaan heb. De geur is echt lekker, romig en vol met een klein vleugje peer wat ik dan ruik.

Verder is het ideaal om mee te nemen in je tas. Het smeert goed uit en trekt direct in zonder plakken. Het is zelfs te gebruiken als een handcrème.

Ingrediënten:

 • Pure Aloë Vera juice
 • Honing, peer & passievrucht extract
 • Glycerine

Als extraatje zat er in mijn doosje nog een stukje zeep… hey rood? Wat is dat nou?

Ik keek gelijk op hun website en was verrast! Dit is een stukje rode wijn zeep!

Deze wijnzeep met een heerlijke fruitige toets is rijk aan Looizuur afkomstig uit wijn. Looizuur regenereerd dode huidcellen en stimuleerd de Collageen productie. Deze anti-oxidant gaat het verouderings proces van de huid tegen. Na gebruik voelt de huid zacht en verzorgt aan!

Ik wist dat rode wijn goed is voor je, vooral voor je rikketik. Een glaasje word dan ook geadviseerd. Echter momenteel niet, ben nog druk doende met mijn dieet.
Druiven hebben een fijne eigenschap en dat in combinatie met cocosolie heb je een mooi product. Ook deze is romig en heeft de test bij mijn man ook doorstaan!

Ingrediënten:

 • Glycerine
 • Vitis vinifera
 • Coconut Oil

Waar te koop?

Online bij Silvercosmetics.nl

Zeepje | 100 gram | 3,00
Dermic gel | 50 ml | 5,95
Body cream | 50 ml | 4,10

Producten zijn door mij zelf aangeschaft met uitzondering van de wijnzeep die ik als tester kreeg!

Maak jij al gebruik van Aloe Vera producten?

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  Eva
  8 Feb 2017
  10:13am

  Wow ik ben benieuwd naar de producten. De ingrediënten zien er goed uit!

  Joyce
  8 Feb 2017
  11:07am

  Klinkt super! Ben benieuwd wat dit bij eczeem doet!

  Annette
  8 Feb 2017
  11:24am

  Goeie tip tegen de opvliegers 🙂 Aloe Vera is altijd goed en superfijn.

  Marianne kirchyunger
  8 Feb 2017
  11:41am

  Ja producten met aloë vera zijn super
  Ik gebruik ze van LR health and beauty
  Zoek een partner bij ie in buurt en ze kan je zoveel over vertellen. Heeft zelfs een helende werking

  Sylvia
  8 Feb 2017
  12:43pm

  Wat een leuk artikel! Ik gebruik dit dagelijks voor mezelf en dochtertje. Fijne is wij verblijven nu op Lanzarote voor een langere periode. Dus wij kunnen het heel goedkoop kopen. Ook het bezoeken van musea over aloë vera is zeker een keer aan te raden!

Laat een reactie achter!