Concealer, pupa, milano, lumouys, touch, cover, cream, stick, beauty, face, bblogger, yustsome

Last van oneffenheden?

Vroeger moesten we de puistjes wegwerken in de puberjaren, tegenwoordig mag ik rode adertjes, pigmentvlekjes, donkere kringen en alles wat ontsiert op mijn gezicht weg werken.
Hadden wij vroeger nog niet veel keuze in mijn jeugd mbt concealers, tegenwoordig is er voor elk huidtype, kleur en doel een aparte concealer te verkrijgen. Vandaag laat ik jullie een 3-tal uit de Pupa Milano collectie zien.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Active Light Concealer” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Concealer, pupa, milano, lumouys, touch, cover, cream, stick, beauty, face, bblogger, yustsome

 

 

De Pupa Active Light Concealer is de opvolger van de Pupa Luminys Touch

Pupa Active Light verhelderd de huid en verminderd donkere gebieden van het gelaat, daar waar de huid dof en grauw is.
Naast een verhelderende en camouflerende werking kan de Pupa Active Light ook perfect worden gebruikt als een make-up basis voor de lippen en ogen, waardoor de lipstick en oogschaduw beter blijft zitten.

Gebruik: Breng de Pupa Active Light aan op de gewenste plekken en smeer het uit.

Resultaat: Een frisse en helder uitziende huid zonder donkere vlekken.

Aanvullende informatie: Vrij van parabenen.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Pupa Cover Cream Concealer ” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Concealer, pupa, milano, lumouys, touch, cover, cream, stick, beauty, face, bblogger, yustsome

Pupa Cover Cream Concealer heeft een medium tot hoge dekking en is door de crèmige textuur eenvoudig aan te brengen.

Gebruik: Imperfecties worden gecorrigeerd in slechts een enkele beweging. Door de vloeibare textuur laat zich eenvoudig aanbrengen.

Resultaat: Door de vloeibare textuur laat zich eenvoudig aanbrengen. Een licht en fris effect. Imperfecties worden gecorrigeerd in slechts een enkele beweging.

 • Nummer 04 is een oranje camouflage, om blauwe kleur van donkere kringen te bedekken.
 • Nummer 05 is een groene camouflage, om rode oneffenheden in het gezicht te bedekken. De groene kleur kan prima weggewerkt worden met een foundation of poeder.
 • Voor een nog natuurlijker effect; vervaag de concealer met een foundation brush.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Pupa Cover Stick Concealer” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Concealer, pupa, milano, lumouys, touch, cover, cream, stick, beauty, face, bblogger, yustsome

Pupa Cover Stick Concealer, een concealer met een hoge dekking. Deze vernieuwde Concealer Stick camoufleert en corrigeert imperfecties in een handomdraai!

Gebruik: Breng de Pupa cover stick aan op een schone en gehydrateerde huid. Breng een kleine hoeveelheid aan en vervaag dat met de ringvinger of met een penseel. Voor een nog natuurlijker effect; vervaag de concealer met een foundation brush.

Resultaat: Zorgt voor een uitgerust “8 uur slaap” effect, doordat deze Pupa concealer donkere kringen reduceert en corrigeert kleuroneffenheden.

Bestanddelen: Deze concealer heeft een anti aging effect doordat het vitamine A en bisabolol bevat.


Mijn ervaring

Het is toch wel fijn dat je als blogger diverse producten kunt uitproberen. Natuurlijk koop ik zelf ook wel eens wat (nou, heel vaak) echter ik ben ook blij met de producten die ik krijg en zeker als je concealers krijgt. Want dat vind ik toch iets wat heel persoonlijk is. Elke huidje is anders en dat is ook trouwens zo met foundation. Het smelt met je huid samen of het is een plakkaat wat zichtbaar is op je gezicht. En dat laatste willen we zeker niet zo ervaren.

Concealer, pupa, milano, lumouys, touch, cover, cream, stick, beauty, face, bblogger, yustsome

Als eerste nam ik de cream concealer in de test. Omdat deze kleur 003 best wel donker is, en ik zelf een lichte huid heb, was ik even niet zo blij, waarom nou dacht ik nog net niet stampvoetend.  Echter ik moet niet miepen, want juist door de wat donkere kleur werden mijn wallen en de donkere kring een stuk minder.

De dosering is ook wel apart. Ik had dit zelf nog niet eerder gezien. Een sponsig applicator waar de concealer uitkomt door er aan te draaien. De textuur is inderdaad heel fijn en romig zodat het goed te verdelen is en zelfs met een vingertop en een kloppende beweging een goed resultaat geeft. De dekking is voor mij medium, wat wil zeggen dat het goed dekt, maar niet onnatuurlijk uitziet.

Concealer, pupa, milano, lumouys, touch, cover, cream, stick, beauty, face, bblogger, yustsome

Wellicht dat ik er nu ook achter kom dat ik beter een tintje donkerder kan pakken ipv de aller lichtste kleur. Ik leerde tijdens het persevent dat ik zuinig moest aanbrengen en dat het in de rimpels kruipen ook ligt aan te veel product gebruiken. Nu ik dit ontdekt heb, gaat het verbergen van mijn wallen een stuk beter, ipv dat ik ze juist meer accentueer.

De volgende die ik gebruikte is de Pupa Active Light concealer. Ik heb van dit soort uitvoeringen wel al meer concealers gebruikt. Waar ik meestel niet zo blij mee ben is het kwastje. Na een tijdje moet je die toch echt even schoonmaken. Concealer, pupa, milano, lumouys, touch, cover, cream, stick, beauty, face, bblogger, yustsomeDeze concealer is tee licht voor mijn wallen en ik gebruik deze dan ook liever om te highlighten en de randjes van mijn lippen wat strakker te maken. Een driehoekje onder mijn ogen en dan goed uitwerken met een kwastje of sponsje.

Concealer, pupa, milano, lumouys, touch, cover, cream, stick, beauty, face, bblogger, yustsome

De coverstick gebruik ik vaak om de rode plekjes aan te tippen en puistjes te verdoezelen (ja ook in de overgang krijg je nog puistjes). Het puntje van mijn neus is soms een clownsneus… rood en krijg ik met foundation niet fijn weggewerkt. Dus ik doe vooraf alles aantippen voor ik foundation aanbreng.

Op bovenstaande foto zie je hoe ik te werk ben gegaan en dat is allemaal nog zonder foundation! Het heeft een heel natuurlijk resultaat en daar ben ik heel blij mee. Deze 3 concealers staan nu voortaan in mijn top 3. Ja, zelfs mijn NYX is er niks bij… sorry, het is echt zo. De cover cream concealer is voor de rijpere huid net iets beter voor rimpels!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Active Light Concealer € 20,75
Cover Stick Concealer € 17,95

Cover Cream Concealer € 17,95

Pupa Milano is onder andere te koop bij de betere drogist en online bij diverse websites.
Wil je weten waar jouw verkooppunt zich bevind kijk dan eens op de site zelf.

[otw_shortcode_button href=”http://pupa.nl/verkooppunten/” size=”medium” icon_type=”general foundicon-location” icon_position=”left” shape=”radius” color_class=”otw-red” target=”_blank”]VERKOOPPUNTEN[/otw_shortcode_button]

[otw_shortcode_button href=”https://www.huidverzorging-mireille.nl/c-2513023/pupa-milano/” size=”medium” icon_type=”general foundicon-cart” icon_position=”left” shape=”radius” color_class=”otw-green” target=”_blank”]Online verkoop[/otw_shortcode_button]

#gekregen #sample

Logo2

Like
  Nancy Baten
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wel een merk om te onthouden dus! Ik gebruik ook snel teveel!

  kimberley.delang
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Oeh klinkt zeker interessant! Fijne review Son, eentje om goed te onthouden!

  Monica
  25 Jan 2018
  5:02pm

  Mooi resultaat. Sinds kort gebruik ik ook wat vaker concealers want mijn wallen zijn soms echt niet om aan te zien ?

  Joyce Elise
  27 Jan 2018
  11:31am

  Wat een verschil! Ik gebruik ook meestal te veel, oeps!

Laat een reactie achter!