Le Lèvres,SHAB, lipstick, attractive, the bomb, desirable, flirty, shabnam, sexy, lips, swatches, review, beautysome, lancering, nieuw, beauty,

Le Lèvres lipsticks lancering | Shab.nl

Vandaag is de lancering van de nieuwe lipsticks van Shab.nl de Le Lèvres, een collectie die gebaseerd is op (zelf) liefde en inclusiviteit. De eerste collectie lipsticks bestaat uit 8 universele kleuren die bij elke huidskleur passend zijn.
Ik ontving van Shabnam een heel mooi PR pakketje, nou ja pakketje wil ik het niet noemen, dit is het meest prachtige wat ik ooit gekregen heb.

Shab, make-up van Nederlandse bodem met een vleugje Oosterse allure!

Als je nog niet met Shab bekend bent, dan verwijs ik je even naar het artikel over een van haar eerste innovatieve mascaras die ze lanceerde, sinds die tijd ben ik echt fan. Want wat Shab op de markt brengt zijn echte kas-krakers! Haar liefde voor make-up en tevens haar ervaring als MUA heeft haar doen besluiten om een eigen lijn op de beauty markt te brengen.
Inmiddels is ze zo goed bezig en heeft ze al diverse mooie items aan ons getoond, waaronder het Cheeky palette en het oogverblindende Nudy palette, die ik zelf ook heb mogen reviewen.

Le Lèvres, lipstick, shab, shabnam, lips, glossy, satin, vegan, crueltry free, long lasting, beautysome, hero

 

Le Lèvres, romige lipsticks voor prachtige lippen

Vanaf 02-02-2022, wat een perfecte datum om iets te lanceren, is het mogelijk om jouw eerste Le Lèvres lipstick te bemachtigen. Er zijn 8 tinten uitgebracht en ik mocht daar 4 van ontvangen. Het werd speciaal geleverd, in de avond ging de deurbel en werd mij een hele grote doos overhandigd. Daarin zat een bloemstuk… wow! Rode rozen, een beetje een vervroegde Valentijn voor mij!

Le Lèvres, lipstick, shab, shabnam, lips, glossy, satin, vegan, crueltry free, long lasting, beautysome

Ik voelde mij echt even super super verwend… en eigenlijk was dat op het juiste moment. Dank je wel Shab! <3
De tinten die ik erbij kreeg zijn:

 • Attractive
 • Desirable
 • Flirty
 • The Bomb

Le Lèvres,SHAB, lipstick, attractive, the bomb, desirable, flirty, shabnam, sexy, lips, swatches, review, beautysome, lancering, nieuw, beauty, 4

Attractive

De eerste lipstick die ik jullie laat zien is de kleur Attractive. Een warm rode lipstick die elke vrouw zal staan. En met rode lipstick voel ik mij altijd toch wel een beetje sexy… je krijgt daar echt een dosis zelfvertrouwen van! En laat Shab nou met deze collectie juist nou daar ook wat nadruk op willen leggen… jezelf accepteren, iedereen is uniek!

Le Lèvres,SHAB, lipstick, attractive, the bomb, desirable, flirty, shabnam, sexy, lips, swatches, review, beautysome, lancering, nieuw, beauty,

Desirable

Een heerlijk roze tintje… ja, ik hou daar echt van! Hoe rozer, hoe beter. De kleur brengt lekker aan en dekt goed op mijn lippen. De kleur is begerenswaardig… whoo hooo wat een luxe woorden Sonja! Ik moet zeggen dat ik deze tint echt de mooiste van alle 4 vindt. Oh en de lipsticks zijn lekker romig, beetje tussen gloss en matte in, goede pigmentatie ook!

Le Lèvres,SHAB, lipstick, attractive, the bomb, desirable, flirty, shabnam, sexy, lips, swatches, review, beautysome, lancering, nieuw, beauty,

Flirty

Flirty is een mooie kleur die je elke dag kunt dragen! Het is een all-rounder om het zo maar te zeggen. Het misstaat ook niet als je naar kantoor gaat of naar een feestje. Deze kleur is eigenlijk een musthave onder de lipsticks.
Ook deze brengt fijn aan en wil je dat een kleur niet in je (50 plus) lijntjes loopt, gebruik dan de speciale lipliners die Shab in haar assortiment heeft. Neem er 1 die zo dicht mogelijk bij je eigen kleur lippen licht, zo kun je elke lipstick perfect aanbrengen!

Le Lèvres,SHAB, lipstick, attractive, the bomb, desirable, flirty, shabnam, sexy, lips, swatches, review, beautysome, lancering, nieuw, beauty,

The Bomb

Dit was voor mij toch wel even een vreemd eendje in de bijt zeg maar… ik zou zelf een dergelijke nude kleur niet kopen, maar ik weet zeker dat hier dames zijn die echt The Bomb vinden. Gelukkig smaken verschillen en dat is goed, want dat geeft leven in de brouwerij!
De kleur wilde ook niet echt lekker op mijn lippen komen, zelfs met een primer niet. Ik denk dat The Bomb en ik niet matchen, hij wil niet plekken 🙂 Het heeft wel een hele mooie oranje ondertoon, ik denk dat als jij donker getint bent, je echt hier blij van wordt!

Swatches

Ik laat jullie even op mijn lichte huid de swatches zien van de vier lipsticks. Zo krijg je nog een beter beeld, want ook lippen hebben hun eigen pigmentatie en kan het bij mij anders uitvallen dan bij jou.

Le Lèvres,SHAB, lipstick, attractive, the bomb, desirable, flirty, shabnam, sexy, lips, swatches, review, beautysome, lancering, nieuw, beauty,

Van links naar rechts: Attractive, The Bomb, Flirty en Desirable.


Verkrijgbaarheid

Vanaf 02-02-2022 te verkrijgen via Shab.nl en Beautytastings… voor 30,95 (is mij in het oor gefluisterd).

 

Like
2
  Tessa
  2 Feb 2022
  10:34am

  Wat een prachtige kleuren zijn dit. Ze staan je erg mooi

Laat een reactie achter!