Lee Stafford, blow and go, fohn, haren, krul, volume, droog, pluizig, haar, kort, lang, stylen, beautysome, yustsome, 6

Lee Stafford Blow & Go haarstyling

De Lee Stafford Blow & Go is een super lichte, krachtige föhn die het haar in mum van tijd droogt en in model brengt. Dankzij de drie opzetstukken, hiermee breng ik meer volume in het haar of kan ik ze fijn stylen! Ik heb deze blow & Go getest en vertel je hier meer over. Deze review is voor zowel kort als lang harige dames (en heren).

Blow & Go

by Lee Stafford

Lee Stafford, blow and go, fohn, haren, krul, volume, droog, pluizig, haar, kort, lang, stylen, beautysome, yustsome, 1

Ik was toe aan een nieuwe föhn. In de kast had ik alleen nog maar een reisformaat en ik merkte dat ik meer wilde met mijn haar. Voor volume ging ik met mijn hoofd naar beneden hangen of pakte er een krulborstel bij. Echter door mijn schouder beperking kan ik niet lang iets hoog houden en stond vaak met slapende armen te föhnen.

In de verpakking

Lee Stafford, blow and go, fohn, haren, krul, volume, droog, pluizig, haar, kort, lang, stylen, beautysome, yustsome, 2

Het zit allemaal goed ingepakt en tijdens het uitpakken werd ik al vrolijk van de roze kleur! Hahahaha bewust gedaan, zodat een huisgenoot deze niet gaat gebruiken!
Tijdens het uitpakken viel mij gelijk op dat er iets niet klopte qua stekker.

Potjandorie dacht ik nog… er zit een Engelse stekker aan. Die kan ik hier dus niet gebruiken!
Ik had hem al weer ingepakt om retour te sturen, maar bedacht mij dat even te melden bij Boozyshop.nl
Een lieftallige dame vertelde mij dat ik die stekker kop moest open schroeven en daar zou de normale Nederlandse stekker in te vinden zijn! Dat ik dat niet eerder gezien had.

Lee Stafford, blow and go, fohn, haren, krul, volume, droog, pluizig, haar, kort, lang, stylen, beautysome, yustsome, 3a

En ja hoor… deze blonde muts vond een schroeven draaier en maakte de kop open en voila! Daar was die dan!

Lee Stafford, blow and go, fohn, haren, krul, volume, droog, pluizig, haar, kort, lang, stylen, beautysome, yustsome, 5

Air Dry wand & Fast Dry Nozzles

De innovatieve Air Dry Wand geeft het haar gedefinieerde krullen of losse golven, terwijl de Fast Dry Nozzles je haar een gladde, zachte finish geeft.

Die wand, is dus dat spits toelopende deel, waar gaatjes in zitten. Je kunt je lange lokken eromheen draaien en zo droog fohnen. Echter wil je in je korte haar volume, dan is dat ook mogelijk. Op de lichtste blow stand kun je een pluk haar eromheen draaien en met je hand vasthouden. Dit is mogelijk als je een niet te hete stand pakt.

De Fast Dry Nozzles kun je gebruiken om lekker wind in je haar te blazen, echter je kunt deze ook gebruiken in combinatie met een krulborstel, zodat je met een Nozzle op je krul richt.

Coconut Keratin

In deze föhn zit een Coconut Keratin Conditioneringssysteem, dat pluizend haar glad en zacht maakt. Nu ben ik een echte leek in dit soort dingen en denk dan gelijk, wanneer moet ik het dan vullen? En waaruit bestaat dit systeem dan?
Nou, je hoeft er dus geen tube Coconut van Lee Stafford in uit te knijpen hoor… het systeem is eigenlijk beter bekend als IONEN.

Een ionische föhn maakt gebruik van ionentechnologie. Ze stralen negatieve ionen af die ervoor zorgen dat je haar niet statisch wordt tijdens het föhnen, maar juist gaat glanzen en minder pluist.

Extra voordelen!

Je kunt de föhn instellen op twee verschillende snelheden en 3 verschillende hittestanden zo droog je het haar altijd op de gewenste manier. Het 3 meter lange snoer is draaibaar en komt daardoor niet in de knoop, handig!

Te koop bij Boozyshop.nl >> LINK

Wie is Lee Stafford?

Mijn carrière in het kappersvak begon als tiener in Essex, waar ik het haar van mijn vrienden en familie begon te knippen in de woonkamer van mijn moeder. Ik vond het geweldig dat ik anderen kon helpen zich zelfverzekerder te voelen door op maat gemaakte stijlen te creëren die speciaal zijn ontworpen om hun functies en persoonlijkheid te verbeteren. Ik wist dat dit absoluut mijn passie was en vanaf dat moment maakte het mijn missie om alles te leren wat er te weten viel over snijtechnieken.

Na een tijd te hebben getraind in salons in Londen en de VS, keerde ik terug naar mijn geboortestad Leigh-on-sea en begon ik mijn snijvaardigheden te ontwikkelen en aan te scherpen. Het was vanaf dit punt dat ik echt begon met het opbouwen van mijn reputatie als kapper.

Like

Laat een reactie achter!