Mijn leggings, legging, printje, print, uni, maat 60, plus, size, grote, maten, tuniek, mode, webwinkel, beautysome

Legging van mijn leggings zit altijd als gegoten

Jurkjes draag ik het liefst in de zomer met blote benen, maar een panty in de herfst/winter vind ik gewoon echt niet lekker zitten. En daar is een legging dus ideaal voor, want het kleed mooi af en ze zijn er in diverse printjes te verkrijgen.

Mijn leggings

En ook voor jou hoor, want de winkel mijnleggings.nl verkoopt super kwaliteit leggings tot maat 60! Dus ben je iets voller dan de gemiddelde vrouw, dan slaag je daar gegarandeerd.

Het voordeel van deze leggings is dat als ze uitrekken de dikte van de stof behouden blijft en ze niet doorschijnen, wat vaak bij andere leggings wel het geval is.

De stof kwaliteit is ook nog eens super lekker zacht en ze zitten dan ook als gegoten, als een tweede huid.

Nog een voordeel is de brede band van deze leggings, van Pools fabrikaat, dat die niet snijd in je huid en zorgt dat het niet afzakt, waardoor jij je dagelijkse dingen kunt blijven doen, zonder constant te hijsen!

 

Mijn leggings, legging, printje, print, uni, maat 60, plus, size, grote, maten, tuniek, mode, webwinkel, beautysome

Bestseller

Ik draag vandaag voor jullie bestseller Laïs! En dat het zo’n goed verkopende legging is bij mijnleggings.nl is ook niet verwonderlijk. Het heeft een mooie donkerblauwe kleur en een soort van verwassen jeans effect. De print is ideaal de combineren onder een gebreid jurkje of spijker jurk.

Ik draag het hier met een van de tuniekjes die je ook al kunt kopen bij mijnleggings.nl

Plus size mode

Zoals ik al zei, ook voor plus size mode kun je dus bij deze webshop terecht. Heb je de ideale legging gevonden, dan koop je er nog een leuke jurk bij, maar dat niet alleen, ook voor de plus size woman is er een ruime keuze aan vesten, truien, jassen en zelfs wielrenbroekjes die je helpen schurende benen te voorkomen.

Mijn leggings, legging, printje, print, uni, maat 60, plus, size, grote, maten, tuniek, mode, webwinkel, beautysome

Tuniek

Deze tuniek is er ook in diverse maten, ik draag hier een L en die zit heerlijk! Ik ben zelf een size 42, ik hang een beetje tussen wal en schip met mijn maat. Ik heb brede schouders, dikke billen en ik was lang, onlangs kwam ik erachter dat ik al 5 cm gekrompen ben!
Ik hou ervan als een tuniek over mijn billen valt en deze valt zelfs nog langer, waardoor het mooi afkleed.

Dit vest gaat op mijn wishlist! En is er tot maat 62!

Verkoop

De leggings zijn ook nog betaalbaar en liggen zo rond de 20 euro! Na 4 panty’s met ladders ben je dat vaak ook al kwijt!

En de plus size mode is ook nog eens goed geprijsd, zonder dat je diep in je buidel moet tasten!

Shop jouw legging en andere mode bij mijnleggings.nl

Mijn leggings, legging, printje, print, uni, maat 60, plus, size, grote, maten, tuniek, mode, webwinkel, beautysome

*De legging heb ik zelf gekocht.
**Het tuniek je kreeg ik ter promotie
Like
1
  Nancy
  27 Nov 2020
  10:12am

  Oh die ziet er heerlijk warm uit! Dat vest is ook heel mooi!

   YuStSoMe
   27 Nov 2020
   6:32pm

   Ja tof hè

Laat een reactie achter!