Ryanne, roozendaal, inspiratie, kaarten, lekker, licht leven, krachtige, gedachten, lief, jezelf, kiezen, quotes, 1

Lekker Licht Leven: een down-to-earth carddeck

Voor een dagelijkse portie krachtige gedachten

Recent lanceerde Ryanne Roozendaal van Verbindende Woorden haar nieuwste product: een carddeck met de titel ‘Lekker Licht Leven’. Het is een doosje met maar liefst 52 kaarten met inspirerende quotes, krachtige gedachten en opbeurende teksten. Het bijbehorende instructieboekje legt uit hoe de kaarten kunnen worden gebruikt en geeft extra suggesties om ermee aan de slag te gaan.

Lekker licht leven: Kort en krachtig

De kracht van het carddeck ‘lekker licht leven’ zit hem in de eenvoud: de teksten zijn voor iedereen te begrijpen en daardoor extra effectief. Een simpele manier om aan je mindset te werken en kracht te halen uit de gekozen kaart. Voor extra inspiratie kunnen de mooi vormgegeven en geïllustreerde kaarten in huis worden neergezet. Hoe vaker de tekst wordt gelezen, hoe krachtiger de gedachte zal blijven hangen.

Ryanne, roozendaal, inspiratie, kaarten, lekker, licht leven, krachtige, gedachten, lief, jezelf, kiezen, quotes, 1

Luchtige kennismaking met affirmaties

Ryanne, ook bekend van haar boek ‘Bonje in het Beestenbrein’ en werkzaam als coach in haar praktijk Ry-Acting, wil met haar carddeck mensen inspireren, motiveren en de kracht van mindset meegeven. Naast diepgang staat zij voor een nuchtere en luchtige kijk op dingen, waardoor Lekker Licht Leven een down-to-earth carddeck is geworden voor iedereen die wil kennismaken met affirmaties (herhalende krachtige gedachten).

Ryanne, roozendaal, inspiratie, kaarten, lekker, licht leven, krachtige, gedachten, lief, jezelf, kiezen, quotes, 1

Inspirerend cadeau

Het carddeck is mooi om te hebben, maar misschien nog mooier om cadeau te geven. Als bemoediging in een lastige situatie of een hart onder de riem voor wie het nodig heeft. Het is voor € 29,95 te bestellen via de bekende kanalen als Bol en Bruna, maar ook via www.ryanneroozendaal.nl. Noteer hem snel als cadeautip voor de feestdagen!


In moeilijke tijden

Je hebt soms van die dagen dat je allemaal even tegenzit, niks lukt of je voelt je zo raar van binnen, dat je soms even hulp nodig hebt. Zelf ben ik echt dol op deze carddeck’s en heb er enkele in huis. Vooral de boodschappen van Engelen zijn mijn favoriet.
Toen ik deze ‘Lekker Licht Leven’ van Ryanne zag was ik op slag verliefd… mede door de mooie vormgeving van tekst en illustraties. Ook de kleur is zacht en laat je van binnen weer Zen worden.

Ryanne, roozendaal, inspiratie, kaarten, lekker, licht leven, krachtige, gedachten, lief, jezelf, kiezen, quotes, 4

Toen ik dit artikel aan het fotograferen was, dacht ik, ik trek eens een kaartje… want ja, ik had net een mentale aanvaring met mijzelf gehad en dat zat mij niet echt lekker. En dan, alsof het zo moet zijn zie je deze tekst ‘ik leer zoveel van mijn fouten, ik maak er nog een paar’. Het heeft iets ondeugends, maar tegelijkertijd voel je, dat wat je zojuist fout gedaan hebt en dat je het op die manier niet meer zult doen.

Zonder woorden, geen daden!

Woorden komen binnen en door het carddeck heen zie ik allemaal mooie en leerzame quotes, die je aanzetten tot denken, maar ook handelen.

Ik moet Ryanne echt bedanken voor deze mooie set, want ik ga hier heel veel rust uit halen. Rust in de zin van mentale chaos weer op orde te krijgen. Door mijn jeugd (ptss) en recente scheiding, nieuwe liefde… het is allemaal veel voor een mensenbrein. En als ik het even niet meer weet? Een kaartje en anders de moed vinden om er met iemand over te praten. Zonder woorden, geen daden!

 

 

Like

Laat een reactie achter!