Mijn, leggings, legging, mode, fashion, 50 plus, grote, maten, stretch, beautysome

Lentekriebels met nieuwe mode van mijn leggings

De sneeuw ligt nog op straat, maar ik krijg al heus de eerste lentekriebels. Vooral als de zon door de wolken door piept. En dan wil ik leuke fleurige mode dragen en tuniekjes met leggings. Dus show ik jullie vandaag een look die een knipoog heeft naar ‘Rockabilly’ tijden!

Leggings

Je haat hem… of je kan gewoon niet zonder!

Nou, ik moet zeggen ik hou er van! En vooral ook omdat er dus geen voet aan zit en je niet constant in je kruis moet hengelen om dat ding weer op zijn plek te krijgen, wat je dus bij een panty de hele tijd hebt! Ik trek bijna nooit meer een panty aan… onding!
Geef mij maar een paar leggings en dan ook nog met vrolijke printjes! Altijd leuk en hip te combineren onder een jurkje of tuniek!

Lekker lang en heel veel stretch

De leggings van www.mijnleggings.nl zijn echt mijn favoriet! Ze hebben ontzettend veel stretch en zijn ook nog eens lang! En dat met die lange stelten van mij!
Naast de normale leggings, kun je hier ook terecht voor zwangerschap, capri, wielrenbroekjes en ach waarom niet, de legging om in te sporten (yoga).
Ze hebben een heerlijke tailleband en zakken dus niet af! De maatvoering loopt van 36 tot maat 60!

Rockabilly in winterse taferelen!

En daar stond ik dan in de mooie winterzon met mijn look… toch even een jas meegenomen, want tja… -7 graden, dat zijn we niet gewend jongens!
Even vlug voor de foto mijn jas uit en een beetje stoer kijken! Gelukkig had ik een lieve fotograaf gevonden (buuf V) en ik was echt superblij met het resultaat wat ze geschoten had!
Met een big smile zat ik even later op de bank de foto’s te bekijken!

Mijn, leggings, legging, mode, fashion, 50 plus, grote, maten, stretch, beautysome

Deze jeans legging is echt een die je gewoon in je kledingkast moet hebben. Het past overal bij! Combineer het met een zwarte jurk en een paar zwarte boots. En in de zomer met een heerlijk lang shirt (wel over je billen dames, anders ziet het er echt niet uit) en een sneakertje!

Het long-shirt, lange blouse, tuniek…. hoe jij het wilt noemen, is van een heerlijke stretch! Super zacht materiaal en ik wil er in wonen! Het is reeds een keer uitgewassen en als je het goed ophangt (niet te hoog centrifugeert) dan kun je hem strijkvrij in de kast hangen! Whooooohoooo… ideaal toch?

Binnenkort ga ik jullie nog meer looks laten zien met mode van MIJNLEGGINGS.NL

Mijn, leggings, legging, mode, fashion, 50 plus, grote, maten, stretch, beautysome

Mijn, leggings, legging, mode, fashion, 50 plus, grote, maten, stretch, beautysome

Meer foto’s zie je op Instagram!

Like
    Nancy
    18 Feb 2021
    6:50am

    Leuk! Maar ik vind vooral de rest van je outfit mooi! Gave bloes zeg!

Laat een reactie achter!