Dutch, designer, outlet, lingerie, fashion, mode, ondermode, blogger, yustsome, rood, liefde, bh, slip, string

Liefde is, spannende lingerie ❤️

Op de derde dag van liefde ga ik het hebben over lingerie. Ook wij, dames van boven de 40, willen graag een mooi setje dragen. Niet alleen mooi, het mag ook prettig zitten.

Een mooi setje aan je lijf geeft je toch ook weer een fijn gevoel als je in de spiegel kijkt en ondanks je minpunten er een mooie vrouw staat.

Foto: Pinterest

Ik denk dat ik van mijn man nooit meer lingerie zal krijgen. Dit komt, omdat hij een grote fout ooit in het begin van onze relatie heeft gemaakt, en ik als een driesende buffel erop gereageerd heb.

Het geval wil dat ik net na de geboorte van onze Yuri niet lekker in mijn vel zat. En ik vond mijzelf oerlelijk nadien.

De lieverd dacht, laat ik haar eens verrassen en kocht een leuk setje. Niks geen kantjes, toeters en bellen, hij wilde mij gewoon iets moois geven. Ik opende het cadeau en er kwam het meest oerlelijke setje uit wat je je maar kunt voorstellen. Crème kleur en met kleine bloemetjes! En dat was nog niet het ergste… het was een voedingsbh! Ik zit dit nu te schrijven en weer voel ik de walging… want ik gaf niet eens de borst, omdat ik dat vanwege mijn achtergrond niet voor elkaar kreeg.

Je zult wellicht denken… Oeh Sonja, wat gemeen! Maar ik denk dat je niet moet vergeten dat mijn hormonen op hol waren, 30 kilo aangekomen en en en…

Goed,… vandaar dat ik mijn lingerie meestal zelf uitzoek. Toch blijf je stiekem hopen dat hij nog een keer de stoute schoenen aantrekt!

Dutch, designer, outlet, lingerie, fashion, mode, ondermode, blogger, yustsome, rood, liefde, bh, slip, string

[tx_heading style=”default” heading_text=”CYBÉLE BY NATURANA” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De Slip

Deze leuke shorty van CYBÉLE is uitgevoerd in heupmodel en biedt uitstekend draagcomfort. Aan de zijkanten is het broekje voorzien van een decoratief rode bies met kanten beleg, dat zorgt voor een vleugje elegantie. De grafische print oogt stijlvol en elegant. De chique look van deze slip wordt afgerond door 2 kleine sierstrik voor op de heupen.

Dutch, designer, outlet, lingerie, fashion, mode, ondermode, blogger, yustsome, rood, liefde, bh, slip, string

De BH

Deze voorgevormde bh van CYBÉLE By NATURANA is bijzonder trendy en staat garant voor uitstekend draagcomfort. Ingewerkte beugels en verstelbare bandjes zorgen bij deze bh voor een perfecte pasvorm. De voorgevormde cups creëren op speelse wijze een mooi decolleté. De aantrekkelijke kanten highlights en de moderne kleurencombinatie plaatsen modieuze accenten.

Dutch, designer, outlet, lingerie, fashion, mode, ondermode, blogger, yustsome, rood, liefde, bh, slip, string

Sinds ik sport, draag ik het liefst sport bh’s, omdat deze zo heerlijk comfortabel zitten. Niets knelt, het rekt mee en geen striemen.

Dus toen ik gevraagd werd of ik een lingerie setje wilde uitzoeken, schoot ik door naar de Sport-bh’s… echter ik floot mijzelf terug… lingerie Son, lingerie! Het was wel moeilijk hoor, kiezen uit al dat moois bij DutchDesignersOutlet.com 

De lijst met merken is zeer divers. Zo kun je kiezen uit Sapph, After Eden, Cybéle, Ten Cate etc. En dat met toffe kortingen, want de prijzen zijn zeer betaalbaar. En de maten? Geef vooraf je maat in zodat alles wat op voorraad is op je scherm verschijnt, dit scheelt een hoop teleurstelling!

Dutch, designer, outlet, lingerie, fashion, mode, ondermode, blogger, yustsome, rood, liefde, bh, slip, string

Omdat ik dus geen strings draag… sorry, ik blijf aan dat ding trekken als ik ze aan heb! Draag ik het liefst iets met meer stof. En dat was bij de keuze van mijn setje wel een vereiste. Ook de bh mocht niet te veel kriebelen, ik krijg snel jeuk. Dus toen ik op deze set van Cybéle stuitte… was ik op slag verliefd. Ook het stofje heeft iets romantisch en de strikjes maken het voor mij af.

Ter info… ik had foto’s gemaakt van mijzelf met het setje aan, niet in volledige pose, maar een stukje hoe het bandje mooi aansluit en niet knelt. Echter ik kan het simpelweg niet… ik wil niet mijzelf tonen in een pose die niet past bij mij.

Dutch, designer, outlet, lingerie, fashion, mode, ondermode, blogger, yustsome, rood, liefde, bh, slip, string

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Dit setje is nog te koop via DutchDesignersOutlet.com BH 19,95 en SLIP 9,95

Of ga lekker zelf een setje uitzoeken of stuur deze link naar je geliefde *wink*! En weet je… shop gelijk voor je partner en kinderen ondermode mee!

[otw_shortcode_button href=”https://www.dutchdesignersoutlet.com/” size=”medium” icon_type=”general foundicon-cart” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-red” target=”_blank”]DutchDesignersOutlet[/otw_shortcode_button]

PS, omdat ik zo lief ben, kuch! Kreeg ik er nog een extra cadeau bij… wat ik binnenkort in een andere blogpost laat zien! ?

Draag jij ook graag Lingerie? 

#gekregen

 

Like
  Joyce
  8 Feb 2018
  2:57am

  Wat een prachtig setje! Ben zelf ook dol op dit soort broekjes!

   YuStSoMe
   8 Feb 2018
   6:23am

   Ja, dan heb je nog wat aan! ?

  nancy-baten
  8 Feb 2018
  7:09am

  Ik moet hoog nodig wat nieuwe setjes kopen! Als ik t aan Gerben over laat komt ie alleen met jarretels en kousen aan!???

   YuStSoMe
   8 Feb 2018
   9:45am

   Paul weet mijn maat niet eens! Ik ga dit jaar gewoon zelf op pad! ?

  bertine
  8 Feb 2018
  9:12am

  oh god wat een verhaal van dat setje destijds, oeps! ik vind dit setje echt heel mooi!

   YuStSoMe
   8 Feb 2018
   9:44am

   Ja… ach we zijn og steeds getrouwd! ❤️

  Wendy
  8 Feb 2018
  9:21am

  Ik ben altijd op zoek naar mooie lingeri. Alleen vang ik altijd bot! Ik heb een kleine maat, en vind meestal bh s voor jongere. Maar ik wil ook mooie lingeri. Helaas maken ze die bijna niet in de kleinere maten. Maar ik zoek verder.
  Jij hebt echt een super mooie set gevonden. Benieuwd wat je nog meer kreeg. Je hebt echt een goede keus gemaskt. Veel plezier ermee! 🙂

   YuStSoMe
   8 Feb 2018
   9:44am

   Oh ja dat lijkt mij ook vervelend. Succes en wie weet komt er iemand die ook jou kan helpen met iets moois! ?

  Bianca
  8 Feb 2018
  7:17pm

  Wat een mooi setje! Ik “moet” binnenkort eens flink gaan shoppen want wat ik nu in de kast heb liggen is al minstens 5 jaar oud…#schaam

  Monica
  9 Feb 2018
  9:35am

  Mooi setje hoor. Ik hou mij de laatste jaren vast aan 1 merk omdat ik het echt moeilijk vind goede bh’s te vinden.

  Natascha - BeautyOpinie
  10 Feb 2018
  6:12pm

  Mooi setje Son! En die arme man van jou hahaha ik zie het helemaal voor me. Ik kocht eerder altijd van die simpele huidskleurige dingen maar na de bevalling ben ik juist veel meer mooie lingerie gaan kopen. Ik was die voedingsdingen helemaal zat 😉

  Chelsey
  12 Feb 2018
  6:36pm

  Wat een mooi setje zeg! Mijn vriend heeft gelukkig wel gevoel voor lingerie en koopt setjes voor mij waar ikzelf ook helemaal enthousiast over ben haha.

Laat een reactie achter!