Liefde voor… Cherry blossom

Als ik iets lekker vind is het als iemand lekker ruikt. Nu ben ik niet het type voor bloemen geurtjes en zoet sappige luchtjes, geef mij maar een kruidige, warme, houtachtige geur. Ik ben wat dat betreft net een kerel. Een after shave kan mij echt bekoren.

Nu moet ik zeggen dat er af en toe een geur op je pad komt die toch mijn vrouwelijke kant weet te raken en kan ik er echt zo blij mee zijn dat ik er wel in wil baden.

Omdat die geur recent bezorgd werd door een stille aanbidder… *wink* was ik eerst even helemaal van slag. Huh? Wat is dit nou?

Van Paul kon het niet zijn, want die weet dat ik Thierry Mugler verzamel en zweepslagen krijgt als ik die niet cadeau krijg… hahaha, zo erg is het niet hoor.

Dus toen ik het pakketje opende wist ik van wie het was…

[tx_heading style=”default” heading_text=”THE BODY SHOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

JAPANESE CHERRY BLOSSOM & STRAWBERRY KISS

Valentijn, Valentine, Bodyshop, EDT, Eau de toilette, parfum, Cherry, strawberry, Japan, blossom, beauty, blogger, yustsome

Wat schrijft The Body Shop?

Onze meest verslavende, zoete eau de toilette bevat de geur van Japanse kersenbloesem en verfrissende, fruitige noten van aardbei, roze pioenroos en amber, zodat je je onweerstaanbaar fruitig en geurig voelt. Deze 100% veganistische geur is het perfecte cadeau voor een speciaal persoon. Het product zit in een retro parfumfles.

 • Zoete en fruitige eau de toilette
 • Gegraveerde glazen fles in retrostijl met facetten
 • Met de geur van Japanse kersenbloesem, noten van aardbei, pioenroos en amber, en biologische Community Trade-suikerrietalcohol uit Brazilië
 • 100% veganistisch

Valentijn, Valentine, Bodyshop, EDT, Eau de toilette, parfum, Cherry, strawberry, Japan, blossom, beauty, blogger, yustsome

De geur… fris en fruitig. Kijk, dat roep ik zelf al jaren als ik lekker in mijn vel zit. En bij het ruiken van deze geur komt dat gevoel naar boven. Het heeft een prikkeling van ‘happy wezen’! En geur is een belangrijke factor als het om liefde gaat.

Ik verwacht van een partner dat hij toch wel lekker ruikt bij een eerste kennismaking, niet dat dat na 20 jaar samenzijn moet verdwijnen. Nee integendeel mijn man ruikt nog steeds lekker, vooral als hij net zijn geur opgespoten heeft.

En dat wil ik als vrouw ook. Een herinnering achterlaten, een gevoel, zeer zeker een heerlijke geur.

Valentijn, Valentine, Bodyshop, EDT, Eau de toilette, parfum, Cherry, strawberry, Japan, blossom, beauty, blogger, yustsome

De inhoud van deze heerlijke JAPANESE CHERRY BLOSSOM & STRAWBERRY KISS zit in een prachtige BOM van een flesje. Zoals ze het bij TBS omschrijven… RETRO.

Dat retro kan ik wel begrijpen, het doet mij denken aan Marilyn Monroe, Brigitte Bardot of Zsa Zsa Gabor. Nog meer aan de Oriental Brulant by Guerlain, ondanks dat dit een rechte fles is, heeft het ook die iconische dop.

Valentijn, Valentine, Bodyshop, EDT, Eau de toilette, parfum, Cherry, strawberry, Japan, blossom, beauty, blogger, yustsome

The Body Shop heeft met deze geur mijn hart gestolen! Mede door de kersengeur die ik bespeur (maak mij maar wakker voor Mon Cheri). En wijk ik toch van mijn bekende Mugler padje af. De geur is niet zoet zoet, dat je er een plakkerig suikerspin gevoel bij krijgt. Mijn man vind deze wel doordringend en aanwezig. Nou ja, ik zit dan nu ook 1 meter van hem vandaan, Hihihi…

Omdat het een EDT is, blijft de geur niet heel lang hangen, maar ach, dan spuiten we nog wat bij.

Naast deze geur heeft TBS ook nog in deze geurlijn een showergel en een body cream uitgebracht, zodat je alles mooi op elkaar kunt afstemmen.

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De Eau de toilette is te koop via The Body Shop winkels of online voor 27,00 (50 ml).

[otw_shortcode_button href=”https://www.thebodyshop.com/nl-nl/geuren/eau-de-toilette/japanese-cherry-blossom-strawberry-kiss-eau-de-toilette/p/p002725″ size=”medium” icon_type=”general foundicon-cart” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-pink” target=”_blank”]THE BODY SHOP[/otw_shortcode_button]

#gekregen

Bedankt voor jouw bezoekje!

En heren… dit is een echte tip voor jouw Valentijn, geliefde… of geef deze geur eens zomaar cadeau. Een bos bloemen ruikt even lekker, deze geur zal ze blijven herinneren!

Logo2

Like
  chucky1012
  7 Feb 2018
  4:31am

  Mooi en bij mij staat deze al op mijn wishlist ?
  Ik hou van parfums die baar bloemen ruiken maar ook zoet en heerlijk naar het voorjaar..,…
  Deze ga ik dus zeker testen.
  Dank je voor de tip.
  Prachtige foto’s!

  Xoxo

   YuStSoMe
   7 Feb 2018
   6:30am

   Oh dan is deze zeker iets voor jou! ❤️

  nancy-baten
  7 Feb 2018
  7:19am

  Mooi flesje ook!

   YuStSoMe
   7 Feb 2018
   5:34pm

   Ja… stylish verantwoord!

  Kim
  7 Feb 2018
  9:19am

  Mooie foto’s Sonja! De parfum lijkt me echt superlekker, en het flesje vind ik ook heel erg mooi. Love it!

   YuStSoMe
   7 Feb 2018
   5:35pm

   Dank je wel Kim! ?

  Justine
  7 Feb 2018
  11:29am

  Deze geur klinkt goed! Heb al een tijdje niks van TBS gehad, maar vind de producten eigenlijk altijd wel fijn.

   YuStSoMe
   7 Feb 2018
   5:35pm

   Ik ben ze nog aan het ontdekken! Tot nu toe super!

  Joyce
  7 Feb 2018
  9:59pm

  Hij lijkt mij heerlijk! Ben dol op op dit soort geuren?

Laat een reactie achter!