Pupa-Milano-Event-Light-up-the-light-beauty-blog-yustsome-6

Light up the night | Event

PUPA Milano presenteert LIGHT UP THE NIGHT, een herbeleving van de onmiskenbare ‘Studio 54 stijl’ met een moderne twist: verleidelijke jurken met iriserende texturen vertellen over een vrouw die het middelpunt wil zijn van social events en glamoureuze partijen. De collectie is geïnspireerd op de glinsterende en glanzende stoffen die een ragen in de seventies party’s waren en die de mode opnieuw gaan domineren.
Gecombineerd met een speels fonkelende make-up die centraal staat tijdens de feestdagen.

[tx_heading style=”default” heading_text=”PUPA MILANO EVENT | AMSTERDAM” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Pupa-Milano-Event-Light-up-the-light-beauty-blog-yustsome-6

Recent mocht ik aanwezig zijn bij de lancering van deze mooie LIGHT UP THE NIGHT producten in Amsterdam tijdens het PUPA event. Deze uitnodiging kreeg ik via NORTHFLIX.nl en ik vond het supertof dat ze aan mij vroeg of ik daar naar toe wilde gaan.
Ik hoefde niet alleen want mijn vriendin Samia ging ook en dan is het toch een stuk gezelliger zo met zijn tweetjes.
Even later zag ik dat Jolanda van Zazazoo.nl er ook zou zijn en nu kon ik haar eindelijk ook eens IRL ontmoeten. En ondertussen heeft dit al plaatsgevonden natuurlijk… Dus Jolanda, het was echt sjiek jou te ontmoeten!

Bij aankomst kregen we een kopje koffie, thee of frisdrank en waren er al redelijk veel bloggers aanwezig. Ook stonden er tafels waar de mooie producten stonden uitgestald, echter het was een beetje te druk, dus ik gokte op een shot na afloop. Een lekkernij werd gepresenteerd met bladgoud, jummy!

Pupa-Milano-Event-Light-up-the-light-beauty-blog-yustsome-00

De presentatie begon met een voorwoord door Duco van Keimpema, de directeur van Care Cosmetics. Hij stelde ons iedereen even voor die aanwezig was vanuit Pupa en we kregen een uitleg over hun Fun & Profit werkwijze. Dat wil zeggen dat bij hun de mens op de 1e plaats komt, ze successen delen, maar ook de mindere leuke kanten. Dat ze een eigen gym hebben en ook een fruitbar. En dat roken op hun terrein niet is toegestaan,… wauw een gezond bedrijf dus.

Een babbeltje hier, een babbeltje daar en er werd me toch een knappe Italiaan voorgesteld… Pffff, haalt even adem! Frederico Lucci vanuit Pupa Milano was overgevlogen om ons mooie looks te laten zien.

We zagen hoe Frederico dochter Noa, van Duco, deed opmaken. Een mooie meid, die als model het geweldig deed!

Pupa-Milano-Event-Light-up-the-light-beauty-blog-yustsome-02

Ik laat jullie hieronder een slideshow zien van het event, omdat ik graag ook nog een deel van mijn Goodybag wil showen en mijn look die ik er mee gemaakt heb!

 • Feestelijk ontvangst

[tx_heading style=”default” heading_text=”PUPA MILANO EVENT | GOODYBAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik kreeg een rijk, zeer rijk gevulde goodybag mee naar huis! Wauw… ik wist even niet wat ik zag!
Omdat ik het nu al best een lang artikel vind, deel ik dat in twee!

In mijn Goodiebag zaten o.a. een prachtige MADE TO LAST EYESHADOW nummer 026. Een LUMINOUS BASE & GLITTER in de kleur purple night, WING LINER en een JUMBO LINER.

Pupa, Milano, event, amsterdam, light up the night, kerst, feestdagen, make-up, beauty, blog, yustsome

Een klein foutje… ik vergat de WING LINER op de foto te zetten, dus die komt nog een keer extra terug!

JUMBO LINER

Het is een flinke eyeliner, 1 streep en je bent klaar! Echter het is wel wennen voor mij. Goed als reclameposter tekenaar voor supermarkten moet mij dat toch wel lukken? De grote, hoekige punt maakt het mogelijk om zowel brede, volle lijnen en smalle, nauwkeurige lijnen te zetten.
De formule is op water gebaseerd, droogt snel en zorgt voor een vloeiende, lichte textuur die langdurig blijft zitten. De hoge pigmentatie brengt ook nog eens een loepzuivere en intense kleur!

Pupa, Milano, event, amsterdam, light up the night, kerst, feestdagen, make-up, beauty, blog, yustsome

Het is echt een geweldige eyeliner… niet alleen super strak, maar het vloeit niet uit! En als ik iets vervelend vind is dat het wel. Vooral de oudere huid heeft daar vaak last van.
En dat deze lang blijft zitten? Ja de volgende morgen zat het er nog op! Ik was gewoon vergeten dat ik make-up op had. En mijn puber was weer eens uren bezig op de badkamer en dus viel ik in slaap!

Verkoopprijs: 16,95

VAMP! mascara TOP COAT gold!

De geltextuur is icht, semitransparant en droogt snel op, dit om de wimpers een maximaal comfort te bieden en een longlasting effect. Deze formule is rijk aan ultrafijne pareltjes die de wimpers voorzien van een sprankelende gouden glans. Deze mascara kan ook aangebracht worden na de gebruikelijke mascara op de puntjes van de wimpers of de gehele lengte voor een stralende look met gouden, glitterende reflecties.

Pupa, Milano, event, amsterdam, light up the night, kerst, feestdagen, make-up, beauty, blog, yustsome

Toen wij bloggers te horen kregen dat deze in onze GOODYBAG zou zitten tijdens het event, hoorde je ons eigenlijk al helemaal wegkwijlen. En of we nog aandacht hadden voor wat Frederico vertelde? Ik was even superblij! En ik ben niet snel hebberig van goud, maar dit zag er zo gaaf uit!
Het brengt heel fijn aan, maar ik ben zo scheel als een hert zonder bril en met opmaken had ik wel, door al dat glitter en glam, moeite om te zien of het wel er goed opzat! Het blijft inderdaad zitten als een ‘gouden koets, tijdens prinsjesdag’.

Verkoopprijs: 17,50

[tx_animate animation=”rollIn” duration=”5″ delay=”.4″ inline=”no”]ACTIE: Bij aankoop van de VAMP! Mascara Top Coat Gold, ontvangt je een voucher met een unieke code waarmee je kans maakt op een gouden sieraad ter waarde van 1000,- <3[/tx_animate]

MADE TO LAST EYESHADOW

Intense en magnifieke ogen de gehele dag door. De innovatieve iformule van deze waterproof eyeshadow blijft gegarandeerd de gehele dag zitten en is bestand tegen een Nederlands buitje, vochtigheid en hoge temperaturen. Verkrijgbaar in de kleuren Sparkling bronze en Party Violet.

Pupa, Milano, event, amsterdam, light up the night, kerst, feestdagen, make-up, beauty, blog, yustsome

Ik was op het event al helemaal in de ban van dit mooie exemplaar en schreef al op mijn kladblokje, 026 kopen!
Wat een gilletje ik later slaakte in het café dat ik deze aantrof in de GOODYBAG.
Het is zeer romig en heel goed te blenden, wat natuurlijk weer prachtig werkt in combinatie met de eyeliner en de LUMINOUS BASE & GLITTER!

Verkoopprijs: 14,25

LUMINOUS BASE & GLITTER

Deze oogschaduw bestaat uit 2 onderdelen:
Luminous base: een romige en smeltende textuur, die zorgt voor een perfecte hechting aan de glitters. Alleen is het een prachtige glow op je oogleden!
Glitter: glinsterend en schitterend, perfect geschikt voor een extreem glamoureuze look!

LUMINOUS BASE & GLITTER

Verkrijgbaar in de kleuren: Sparkling Bronze, Purple in the night en Golden Light.

Het brengt best wel fijn aan. Eerst breng je de base aan die een beetje sticky is waardoor de glitter er aan kan hechten! Ik bracht het zelf aan met een penseel, omdat ik niet zo van vingers ben, dan heb ik daarna namelijk alles onder zitten mij kennende.
Je kunt je lippen ook nog accentueren met de glitters, maar dat laat ik aan de jongere generatie over.

[tx_row]
[tx_column size=”1/2″][/tx_column]
[tx_column size=”1/2″][/tx_column]
[/tx_row]

Verkoopprijs: 23,50

[tx_heading style=”default” heading_text=”MIJN PUPA MILANO OOGLOOK” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Pupa, Milano, event, amsterdam, light up the night, kerst, feestdagen, make-up, beauty, blog, yustsome

En hierbij mijn ogen opgemaakt met de producten die ik ontving. Dit was mijn eerste poging.
Bij de 2e poging gebruikte ik nog een mooie warme oranje/goud tint in mijn look.

[tx_row]
[tx_column size=”1/2″][/tx_column]
[tx_column size=”1/2″][/tx_column]
[/tx_row]2e foto is wat met de belichting gespeeld omdat ik zo de gouden mascara beter vond uitkomen! Dit ter info!

Ik heb PUPA weer herontdekt… kocht ik het vroeger, het prullerige merk bij mijn drogist in Gennep. Nu kan ik het kopen bij mijn DA Drogist in Gemert. En als ik zie wat PUPA voor de komende tijd in petto heeft, hou ik de persberichten nauwkeurig in de gaten!

Bedankt voor je bezoekje!

Deze review bevat producten die ik kreeg na afloop van het event.
Like
  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat leuk die events waar je naar toe gaat! Ik ken pupa eigenlijk niet. Ja, wel van gehoord, maar nog nooit een product van gebruikt.

  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Mooi hoor Sonja, de gouden mascara lijkt me niet zo’n success maar de overige producten zijn prachtig

  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Super leuk dat je naar het Pupa event mocht! Ben al jaren fan van Pupa!

  Ike Hassankhan
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Zulke prachtige make-up 😉

Laat een reactie achter!