Limited Edition “Prêt-à-Lumière” by CATRICE

Heet-van-de-pers

PERSBERICHT

Limited Edition “Prêt-à-Lumière” by CATRICE

Highlights, zo ver als het oog rijkt: strobing is de make-up trend van het jaar. De Limited Edition “Prêt-à-Lumière” by CATRICE biedt van december 2016 tot januari 2017 professionele producten voor de perfecte gloed. Er is volop keus, gevarieerd van klassieke poedertexturen tot vloeibare formules met pipet applicatoren en crèmige texturen in penvorm. Verschillende tinten van flatterend nude tot rosé bieden oneindige mogelijkheden voor het highlighten van de mooiste delen van je gezicht. G(l)o(w) your way – by CATRICE.

Glam & Doll Sparkling Lashes Mascara

Catrice Pr t- -Lumi re Glam & Doll Sparkling Lashes MascaraGlans & Glinster. De populaire Glam & Doll Mascara is verrijkt met een fijne glans. Kan individueel gedragen worden of als toplaag voor een glanzend effect.

Consumentenadviesprijs €3,99.


Lip & Eye Brow Lifter

C01Radiant Rose
C01 Radiant Rose
C02Golden Glow
C02 Golden Glow

HIGHlight. Een crèmige  textuur met lichtreflecterende pigmenten in penvorm – gemakkelijk in gebruik en perfect voor onderweg. Breng prachtige champagne of rosé highlights aan onder de wenkbrauwboog voor een zichtbaar liftend effect of op de lippenboog voor voller ogende lippen. Verkrijgbaar in C01 Radiant Rose en C02 Golden Glow.

Consumentenadviesprijs €3,59.


Vinyl Gloss-In-Stick

C01Nude Coutoure
C01 Nude Coutoure
C02Strobe In Rosewood
C02 Strobe In Rosewood

Vinyl Lippen. Gegarandeerd gladde, glanzende lippen met deze dunne lippenstift. De Gloss-in-Stick is eenvoudig in gebruik en uitgebracht in de kleuren palissander en nude. Verkrijgbaar in C01 Nude Coutoure en C02 Strobe In Rosewood.

Consumentenadviesprijs €4,99.


Face Glow Definer

Sterrenstof. De crèmige highlighter heeft een speciale applicator voor gerichte accentuering van de gelaatstrekken. Een warme gouden kleur en een koele rosé tint maken iedere look compleet, bijvoorbeeld door aanbrengen op de jukbeenderen of onder de wenkbrauwboog. Verkrijgbaar in C01 Golden Glow en C02 Radiant Rose.

[ezcol_1half]

C01Golden Glow
C01 Golden Glow

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

C02Radiant Rose
C02 Radiant Rose

[/ezcol_1half_end]

Consumentenadviesprijs €3,99.  


Illuminating Serum Primer

Catrice Pr t- -Lumi re Illuminating Serum Primer
C01 Luminious Lights

Vloeibare Illuminatie. Vloeibare primer in licht, neutraal beige met gouden glans. In combinatie met een foundation geeft deze all-rounder een subtiel effect, maar bij individueel gebruik ontstaat een intensieve glans. De pipet applicator zorgt voor de perfecte dosering. Verkrijgbaar in C01 Luminious Lights.

Consumentenadvies €3,99.  


Strobing Gel Highlighter

C01Luminious Lights
C01 Luminious Lights

Stralende Huid. De gel in een elegant glazen potje bevat lichtreflecterende pigmenten en zorgt voor een rosé-bronzen glans. De unieke lichtreflecties geven je teint een frisse look. Verkrijgbaar in C01 Luminious Lights.

Consumentenadvies €4,99.  


Highlighting Powder

[ezcol_1half]

Catrice Pr t- -Lumi re Highlighting Powder
C01 Luminious Lights

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

C01Luminious Lights
C01 Luminious Lights

[/ezcol_1half_end]

[ezcol_1quarter]

C02Golden Glow
C02 Golden Glow

[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]

C02Golden Glow
C02 Golden Glow

[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]

C03Prismatic Pink
C03 Prismatic Pink

[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter_end]

C03Prismatic Pink
C03 Prismatic Pink

[/ezcol_1quarter_end]

Lichtgevende Liefde. Een ultrazachte poeder die eenvoudig blendt. Breng aan bovenop crèmige producten. De Highlighting Powder versterkt het strobing effect.. Nude, goud en rosé scoren extra punten vanwege hun fijne glans. Verkrijgbaar in C01 Luminious Lights, C02 Golden Glow en C03 Prismatic Pink.

Consumentenadvies €4,99.  

Prêt-à-Lumière” by CATRICE is van december 2016 tot januari 2017 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland.

 

Like
Bedankt xxx

5 reacties

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!