Link, party, share your blog, video, youtube

Link party | Share your blog

Vandaag heb ik een link party, ik wil dit wat vaker gaan doen. Je krijgt de mogelijkheid om jouw blog hier vrij te promoten met een artikel dat heel interessant kan zijn.

Ik hoop dat deze eerste keer lukt, want ik moet eea nog uitvogelen!

Make-up party

Ook maakte ik weer een make-up video, ik ben aan het proberen of dit wat is. Vind het maken van video’s ook erg leuk, echter nu nog dingen uitvogelen. Dit is nieuw, vooral testen welke camera het beste werkt… nou mijn iPad dus niet!

Dit keer een simpele look met hoe ik mijn make-up aanbreng.

Veel kijkplezier!

Sonja

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Like
    Deb
    9 Jun 2019
    6:53am

    Haha, ik schrijf sowieso geen artikelen die niet door de beugel kunnen, althans dat denk ik 😂. Leuk initiatief trouwens.

    Je hebt denk ik al heel wat van mijn artikelen gelezen inmiddels… Mocht je van gel nagellak houden (dat weet ik eigenlijk niet eens! Maar van mooie nagels houd je zeker) dan is mijn laatste artikel waarin ik de complete Pink Gellac Fantasy collectie verloot: http://www.beautygoddess.nl/winactie/win-pink-gellac-fantasy-collectie/ misschien wel iets voor jou? Fijne zondag!

Laat een reactie achter!