Link, party, share your blog, video, youtube

Link party | Share your blog

Vandaag heb ik een link party, ik wil dit wat vaker gaan doen. Je krijgt de mogelijkheid om jouw blog hier vrij te promoten met een artikel dat heel interessant kan zijn.

Ik hoop dat deze eerste keer lukt, want ik moet eea nog uitvogelen!

Make-up party

Ook maakte ik weer een make-up video, ik ben aan het proberen of dit wat is. Vind het maken van video’s ook erg leuk, echter nu nog dingen uitvogelen. Dit is nieuw, vooral testen welke camera het beste werkt… nou mijn iPad dus niet!

Dit keer een simpele look met hoe ik mijn make-up aanbreng.

Veel kijkplezier!

Sonja

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

1
Leuk dat je er bent, je mag reageren!

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Deb Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op
Deb
Gast

Haha, ik schrijf sowieso geen artikelen die niet door de beugel kunnen, althans dat denk ik 😂. Leuk initiatief trouwens.

Je hebt denk ik al heel wat van mijn artikelen gelezen inmiddels… Mocht je van gel nagellak houden (dat weet ik eigenlijk niet eens! Maar van mooie nagels houd je zeker) dan is mijn laatste artikel waarin ik de complete Pink Gellac Fantasy collectie verloot: http://www.beautygoddess.nl/winactie/win-pink-gellac-fantasy-collectie/ misschien wel iets voor jou? Fijne zondag!