Ziaja-lipid-treatment-physioderm-eye-cream-yustsome-review-1b

Lipid Treatment | Physioderm eye cream

Naarmate ik ouder word merk ik steeds meer hoeveel behoefte mijn huid heeft aan een goede voeding. Zo ook de huid onder mijn ogen en ik ging eens op zoek naar een oplossing. Het mocht niet te duur zijn, zodat het voor iedereen betaalbaar is. Ik kwam terecht op de site van Ziaja en daar verkopen ze budget producten die over het algemeen ook nog eens prettig werken.

Wat zegt Ziaja over dit product?

 • Rijke, hydraterende bio- crème op basis van fosfolipiden, aanbevolen voor allergische, atopische, vochtarme huid met een verstoorde barrièrefunctie.
 • Maakt de derma membraan structuur na van de structuur van de opperhuid.
 • Verstoort continuïteit van de lipide laag van de epidermis niet.
 • Vult tekort aan fysiologische huid componenten.
 • Hydrateert intens en voorkomt uitdroging.
 • Vermindert zichtbaar irritaties.

Ziaja-lipid-treatment-physioderm-eye-cream-yustsome-review-2

Deze oog crème staat niet bij de reguliere beauty producten en je moet hiervoor kijken bij het tabblad MED! Ziaja heeft een speciale lijn voor huidjes met wat extra aandachtspuntjes! Zo kun je er terecht voor brightning producten (denk aan pigment vlekjes) en extra vitamine C producten. Voor mensen met huidproblemen en de zon is er zelfs een 50+ factor lijn die je huid helpt te beschermen tegen de schadelijke straling van de zon. Dit is ideaal voor mijn moeder die toch elk jaar weer op moet passen i.v.m. huidkanker.

De lijn waar ik twee producten uitkoos is speciaal voor de allergische, atopische en zeer vochtarme huid.

Atopisch betekend eigenlijk dat je huid snel reageert op invloeden van buitenaf. Het is vaak al erg droog en daardoor kwetsbaar en dus gevoelig.

Het tubetje heeft een inhoud van 15 ml. en dat is vaak ruim voldoende voor een paar maanden. Gelukkig is het parfum, parabenen, minerale oliën, siliconen en kleurstoffen vrij. En kun je het met een gerust hart onder je ogen aanbrengen. Ik moet er niet aandenken dat je juist bij je ogen iets zou opbrengen waardoor je dikke opgezwollen kijkers krijgt. Nee dank je. Ik moet zeggen dat het altijd een vertrouwen issue is, want het blijft bij een gevoelige huid altijd een gok. Werkt het bij mij, dan kan het bij jou door andere invloeden niet werken, dus dit is echt een test die je zelf moet doen!

Je hebt echt maar een klein beetje nodig en dat kun je dan met een kloppende beweging aanbrengen onder je ogen. Het trekt snel in en dat vind ik erg prettig. Ik hou niet van natte plekken onder mijn ogen. Of iets dat ik blijf voelen, ieks!

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

[ezcol_1half]


Bewezen effectiviteit * :
verbetering van de gladheid van de huid : 44 %
vermindering van de ruwheid van de huid : 42 %
* resultaten bewezen in in – vivo test na 28 dagen behandeling


[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Hoe effectief was het bij mij? Zoals je ziet hebben de voor en na foto niet heel veel verschil. Dit komt omdat het product voor mij alleen op die dag werkt dat ik het aanbreng. Een effect voor langere tijd kon ik dus niet constateren! Nu verwacht ik ook geen wondermiddel voor de prijs, maar een beetje meer was wel welkom geweest. [/ezcol_1half_end]

Conclusie:

 1. Werkt maar kort.
 2. Hydrateerd dan wel goed, huid word strakker.
 3. Rimpels iets minder zichtbaar.
 4. Ik ga op zoek naar iets wat beter werkt.
PHYSIODERM OOGCREME |prijs: 7,69| 15ML

Bevat: canola oil, ceramides 1, 3, 6II, cholesterol, coconut glycerides, EFAs of olive, macadamia and cotton oil, phytosphingosine, squalane, triglycerides, vitamin E

Heb jij al eens kennis gemaakt met Ziaja? En wat is jouw tip om daar te kopen?
Of heb je een tip voor mijn ogen? Wat kan ik er aan doen?

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  Paul
  23 Feb 2017
  7:26am

  Test

  Lonneke
  23 Feb 2017
  7:28am

  Helaas maar ik zie ook geen verschil. Ik gebruik ook trouw 2x per dag een oogcrème (Clinique) en vind het belangrijk dat het niet alleen voed en verzorgt maar dat je ook echt resultaat ziet.

  Babs
  23 Feb 2017
  11:58am

  Jouw laatste zin bij de conclusie is grappig.. “ik ga op zoek naar iets wat beter werkt.” Het blijft zoeken naar de holy grail, maar het kan geen kwaad om de tere huid bij de ogen te verzorgen.

  jeapiebel
  24 Feb 2017
  11:49am

  Sinds ik serieus bezig ben met het testen van producten kom ik achter dat het product vaak werkt als wij gebruiken dat is zo jammer. Aan de andere kant is logisch wij winnen nooit van zwaardere kracht. 😉

   YuStSoMe
   25 Feb 2017
   5:17pm

   Precies!

Laat een reactie achter!