Carmex, lipbalm, watermelon, berry, pear,

Lippen verzorgen doe je met Carmex lipbalm

Schrale lippen, no way! Als ik iets niet fijn vindt zijn het velletjes op mijn lippen. Gelukkig zijn er diverse producten te verkrijgen als een lipbalm. Maar voor mij springt er momenteel een er echt uit en dat zijn de nieuwe Carmex lipbalms met een heerlijk fruit smaakje.

Carmex naturally stick

Carmex Benelux is recent met 3 heerlijke fruit lipbalms op de markt gekomen: Watermellon, Pear en Berry. En naast het fruitige smaakje, hebben ze er ook voor gezorgd dat na 1x gebruik je lippen gelijk glad en zachter aanvoelen!

Carmex, lipbalm, watermelon, berry, pear, Hydrateren, lippen, schrale, vochtinbrengend

Het is klinisch bewezen dat CARMEX® Naturally hydraterende lippenbalsem de lippen na één keer aanbrengen gladder en zachter maakt!

De snel absorberende formule sluit vocht af en is rijk aan antioxidanten en kalmerend colloïdaal havermout.

Favoriet

Natuurlijk heeft iedereen een favoriet als het gaat om smaak en voor mij springt de Berry er echt uit. De watermelon is voor mij te zoetig en de Peer heeft ook wel een lekker smaakje, maar ja er moet er een bovenaan staan toch?

 

Carmex, lipbalm, watermelon, berry, pear, Hydrateren, lippen, schrale, vochtinbrengend

Carmex, lipbalm, watermelon, berry, pear, Hydrateren, lippen, schrale, vochtinbrengend
Wie is Carmex?

Wist jij dat Carmex al heel lang bestaat? En dat het ooit, zoals veel succes stories begon bij iemand met een goed idee…

Nadat Alfred Woelbing zijn baan als winkelier in een warenhuis in Milwauukee had verloren, begon hij met de productie van Lyptone, een lippenverzorgingsproduct. Hij verkocht de rechten ervoor voor 2.500 dollar, destijds een trots bedrag. In 1937 vond Alfred Woelbing Carmex® uit en richtte hij Carma Laboratories, Inc. op om een nieuw tijdperk in de lipverzorging in te luiden.

In 2001 stierf Alfred en kwam er een einde aan een tijdperk. Alfred had tot zijn negentiger jaren acht uur per dag gewerkt en meer dan 60 km per dag afgelegd om de productielocatie te bereiken.

Een jaar later waren de Carmex producten beschikbaar in alle 50 Amerikaanse staten en in heel Noord-Amerika, Australië, Europa en Azië.

Onder de nieuwe producten bevinden zich vooral lip producten met een smaakje en om een jeugdiger publiek te trekken zijn er tegenwoordig ook Limited Editions te koop met fancy verpakkingen.

Verkoop

Je kunt jouw Carmex producten kopen bij Kruidvat, deze fruitige dames kosten 3,59!

 

Like
  Tessa
  12 Nov 2020
  9:30am

  Ik heb deze ook, echt super fijn. Vooral Berry inderdaad

  Roxanne
  12 Nov 2020
  11:54am

  Ze klinken erg fijn, en lekker 😉

  Jeanelle
  12 Nov 2020
  5:31pm

  Ik ben gek op watermeloen, maar ben ook wel nieuwsgierig naar de andere.

Laat een reactie achter!