Make-up Factory, makeup, Factory, lipstick, magnetic, matte, Deep, pink, beauty, Mueller, DA, Etos, beautysome

Lipstick | Make-up Factory | 166 Deep Pink

Vroeger kon je mij blij maken met nagellak, nog steeds wel, maar een lipstick staat nu op nummer 1 qua beautyproduct. Ik hou van de mooie matte tinten, maar ook die met een mega glans, ik ben eigenlijk redelijk snel blij.

Deep Pink lipstick

Als je tegen mij zegt zoek maar iets uit, dan is een lipstick altijd leuk… alleen de kleur kiezen wil nog wel eens voor moeilijkheden zorgen. Ik heb voortaan een foefje… er moet een 6 inzitten, hahaha!

Dus toen deze kleur Deep Pink in het schap lag, zag ik alleen het nummer 166 en toen moest ik nog naar de kleur zelf kijken!

Het idee dat deze kleur semi mat en ook nog long-lastig is geeft mij een ‘happy’ gevoel. Ik hou van matte lipstick, maar een klein satijn achtige glans vind ik zelf net iets mooier bij de wat ‘rijpere’ vrouw.

Make-up Factory, makeup, Factory, lipstick, magnetic, matte, Deep, pink, beauty, Mueller, DA, Etos, beautysome

Wederom is de huls erg prettig en zeer luxe. Ik hou wel van een lipstick die je in je tas durft te stoppen zonder bang te worden dat het na een tijdje los is geschoten en je tas besmeurd is van binnen.

Make-up Factory, makeup, Factory, lipstick, magnetic, matte, Deep, pink, beauty, Mueller, DA, Etos, beautysome

Wat schrijft Make-up Factory

Magnetic Lips is een kleurintensieve lipstick met een lange levensduur – zoals een magneet. De innovatieve magnetische sluiting, die de lipstick bij elkaar houdt, is bijzonder elegant. Vanwege de hoge kleurschittering schitteren de lippen na slechts één keer aan rennen in een trendy semi-matte afwerking. Dankzij natuurlijke wassen is de textuur bijzonder egaal en soepel om aan te brengen, zonder uit te drogen of te verzwaren. Het product is parabenenvrij en is dermatologisch getest.

Make-up Factory, makeup, Factory, lipstick, magnetic, matte, Deep, pink, beauty, Mueller, DA, Etos, beautysome

Wat een zoektocht…

Moet je eens voorstellen, je fotografeerde je lipstick voor je blog, je maakt swatches, raakt de foto’s kwijt en vervolgens is ook je lipstick foetsie!

Als er iemand baalde tot het hoogste niveau? Yes, that’s me! Want ik was echt verliefd op deze kleur!

Via twitter vroeg ik vorige week hulp en jawel, na het Engelse gebedje kreeg ik een plaatje in mijn hoofd van een koffer… je raad het al? Ongelofelijk maar waar, hij lag in mijn koffer!

Welnu, eindelijk kan ik de swatches laten zien!

Make-up Factory, makeup, Factory, lipstick, magnetic, matte, Deep, pink, beauty, Mueller, DA, Etos, beautysome

De foto is zonder kunstlicht genomen, zodat de kleur hoop ik het beste tot haar recht komt.

Wat vind jij van deze tint? Liever iets anders? Bekijk deze kleuren eens…

Verkoop | Mueller | Etos | DA : 19,95
Like
  YuStSoMe
  14 Jun 2019
  8:49am

  Test

  Deb
  14 Jun 2019
  8:50pm

  Wat een prachtige kleur! Ik ben ook dol op dit soort tinten. En wat zal je geschrokken zijn dat je ’em ff kwijt was, hoe komt ie nu in je koffer terecht hihi.

  Bianca
  17 Jun 2019
  6:31am

  Roze lipsticks is altijd goed, echt heel mooi! x

Laat een reactie achter!