Unisa, loafers, instappers, sneakers, trend 2022, zomer, lente, vandenassem, assem, schoenmode, webwinkel, online, yustsome, beautysome

Loafers & schoenen trends 2022

De loafer, je ziet deze steeds meer in het straatbeeld en vooral wij 50 plussers zijn in onze nopjes met deze heerlijke schoenen. Ik had al een paar Loafers in mijn schoenenkast en daar heb ik een supermooi setje met een hakje aan toegevoegd van het merk Unisa. Ook laat ik jou vandaag nog meer schoenen trends zien van 2022.

Loafers de musthave van 2022

Dat is wat wij willen, comfort, maar ook een schoen die er trendy uit ziet. Ik merk dat ik niet meer zo vaak een hoge hak aantrek, omdat ik altijd pijn in mijn benen krijg. Een platte schoen is voor mij als 50 plussers echt een uitkomst.
Alleen niet altijd staat het even mooi onder bijvoorbeeld een jurkje of rok. Voor een feestje (nu kan het weer) trek ik graag een hakje aan. Al ben ik een echte laarzen fan, in de zomer draag ik liever iets anders!

Natuurlijk is het nu nog te koud voor een sandaal of slipper, maar straks heerlijk om te dragen!
Voor de lente ga ik voor leuke sneakers, in lichte kleuren. Het loopt heerlijk en past eigenlijk wel in elke outfit.

Unisa, loafers, instappers, sneakers, trend 2022, zomer, lente, vandenassem, assem, schoenmode, webwinkel, online, yustsome, beautysome
Nubikk sneaker met gouden details!

Dit is slechts een greep uit de collectie sneakers, er is overal zo veel moois binnen gekomen.
Als je een sneaker koopt, kijk dan eerst of het bij jouw kleding past, kuch, ik had die neon sneakers besteld van Hoff, maar er paste niks bij en heb ze terug gestuurd. Terwijl ik ze wel heel gaaf vindt met dat holografische erin!

Sneaker van HOFF met fluor kleuren!
Unisa, loafers, instappers, sneakers, trend 2022, zomer, lente, vandenassem, assem, schoenmode, webwinkel, online, yustsome, beautysome
Sneaker van Scotch & Soda

Sandalen en slippers

Met vakantie, heerlijk van de zon genieten… ik hoop dat dit door alle toestanden momenteel in de wereld wel door kan gaan. Wij hebben de vakantie dit jaar wederom naar ItaliĆ« gepland staan.
Ik zie mij daar al heerlijk rondstruinen door de steden als Milaan en Venetiƫ.
Op een paar mooie sandalen of een lekker zittende slipper natuurlijk!

Wat zullen deze Toral slippers heerlijk lopen!
De See by Chloe sandalen zien er comfortabel uit!
Unisa, loafers, instappers, sneakers, trend 2022, zomer, lente, vandenassem, assem, schoenmode, webwinkel, online, yustsome, beautysome
Slipper van Bibi Lou met een leder voetbed.
Unisa, loafers, instappers, sneakers, trend 2022, zomer, lente, vandenassem, assem, schoenmode, webwinkel, online, yustsome, beautysome
Muiltjes van Lina Locchi, met sterren! Love it!

Bij het woord sandalen krijg ik altijd een beetje de kriebels… ik zie mijzelf al weer lopen in die plooienrok met sandalen en sokken… gelukkig is dat verleden tijd en kies ik nu zelf mijn eigen stijl uit!
Waar ik zelf nooit voor Birkenstocks zou kiezen, zijn die van See by Chloe iets meer van deze tijd!


Instappers

Waar het woord instapschoenen nog wat oudbollig klinkt is het met de mode een hele trendy schoen geworden… de Loafer!
Ik hou van schoenen die makkelijk zijn aan te trekken en waar je ook nog wat comfort uit haalt.
De loafer is dat allemaal en er zijn momenteel diverse modellen te koop zoals de Unisa loafer die ik kocht met een hakje!

De zandkleurige loafer van Pertini past overal bij
Een loafer in een lichte kleur van Gabor
Kies voor een sprekende kleur zoals deze van Stefano Lauran

Met een hakje

Ik wilde graag pumps, maar ik weet van mijzelf dat ik daar niet fijn op kan lopen. Toen ik bij Van den Assem online aan het kijken was naar leuke schoenen kwam ik dus deze Loafers met een hakje tegen en ik was verkocht!
Het is helemaal leder en ze lopen heerlijk! Ze knellen niet en staan heel elegant onder een jurk zoals ik op onderstaande foto’s laat zien, maar met een jeans misstaan ze ook niet!

VandenAssem, assem, schoenen, mode, loafers, Unisa, hak, ketting, zwart, instappers, beautysome, yustsome, 2
De grote schakels maken de Loafers van deze tijd!
VandenAssem, assem, schoenen, mode, loafers, Unisa, hak, ketting, zwart, instappers, beautysome, yustsome, 2
Like
1
    Jolanda Zazazoo
    15 Mar 2022
    5:48am

    Superleuk! Ik vind die slippers van Bibi Lou geweldig!

Laat een reactie achter!