Pantone, 2018, fashion, colors, colours, kik, mode, warm Sand, marine, mee, Amsterdam, clutch, gold, dots, yustsome

Look in de Classic pantonetinten 2018

Elk jaar komt Pantone met de nieuwe trendkleuren. Zo zien we dat wij in deze voorjaar/zomer veel paars (violet) gaan dragen en dat je ook mag knallen met geel of rood.

Zelf hou ik wel van Violet en Roze en ben dan ook al op zoek naar toffe kleding in deze kleuren. Alleen geel zal ik skippen, zal nooit mijn kleur worden!

[tx_heading style=”default” heading_text=”PANTONE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Pantone, 2018, fashion, colors, colours, kik, mode, warm Sand, marine, mee, Amsterdam, clutch, gold, dots, yustsome

Wie in de Grafische Industrie werkt weet wat de Pantone kleurenwaaier is. Het kan een handig hulpmiddel zijn als bedrijven speciale huiskleuren hanteren in hun logo of drukwerk. Omdat je werkt met CMYK (cyaan, magenta, yellow, black) weet de drukker ook hoe hij de uiteindelijke kleur moet mengen.

Hierboven zie je de kleuren die het modebeeld gaan bepalen.

Dan heb je ook nog de klassieke kleuren, eigenlijk tinten die altijd wel terug komen. En goed met elkaar te combineren zijn.

Pantone, 2018, fashion, colors, colours, kik, mode, warm Sand, marine, mee, Amsterdam, clutch, gold, dots, yustsome

Voor mijn look koos ik voor Sailor Blue met Warm Sand.

[tx_heading style=”default” heading_text=”GA JE MET MIJN MEE MEE?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Als eerste wil ik jullie mijn nieuwe clutch laten zien die ik won bij collega Zazazoo van MEE AMSTERDAM! 

[otw_shortcode_button href=”https://mee-amsterdam.nl/” size=”medium” icon_type=”general foundicon-right-arrow” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-pink” target=”_blank”]MEE AMSTERDAM[/otw_shortcode_button]

Pantone, 2018, fashion, colors, colours, kik, mode, warm Sand, marine, mee, Amsterdam, clutch, gold, dots, yustsome

Heb jij dat ook wel eens gehad dat je zo blij was met je nieuwe topje of tasje en je de hoek nog niet om was en je zag al iemand anders met hetzelfde lopen?

Op een gegeven moment was ik dat eigenlijk wel een beetje zat, zoveel van hetzelfde, gemaakt in grote fabrieken, hoge prijzen, waarvan je weet dat het meeste geld naar sales & marketing gaat, maar niet naar de kwaliteit persé of naar de mensen die het maken.

Aimée

Lees het volledige stuk op de site…

Clutch – Large 34,95

Spijkerstof met gouden stipjes – Materiaal: 100% spijkerstof – Afmeting: 23 cm x 19 cm – Inclusief binnenvoering – Met rits en buffel lederen handvat – Geschikt als clutch, bag in bag.

Pantone, 2018, fashion, colors, colours, kik, mode, warm Sand, marine, mee, Amsterdam, clutch, gold, dots, yustsome

Ik vond de clutch zo leuk, dat ik er een hele outfit eromheen gekocht heb. De polkadot is hot en toch vond ik het best moeilijk om iets naar mijn zin te vinden!

Dus ik hobbelde met mijn man in de nieuwe auto naar Duitsland,… want daar slaag ik meestal wel. Ik begon bij een leuke boetiek waar veel Only & VeroModa verkocht word. Ik had al iets gezien, maar helaas daar nog niet te krijgen. Op naar de volgende winkel… mijn man was super behulpzaam. Is dit iets? Of dit? En elke keer moest ik nee zeggen. Dus op naar winkel 3… hij ging bij de heren afdeling kijken en ik was na 5 minuten al klaar. Gelukkig vonden we voor Yuri een tof vest en voor hem een nieuw shirt. Ik liep zonder iets de deur uit,…

Even wat koffie gedronken en een broodje… en weer verder! Wederom was Paul mee aan het kijken voor mij en hoe lief dat hij er nog zin in had. Helaas, weer niks!

Omdat we ondertussen de DM ook nog leeg geroofd hadden, waren onze tassen wat zwaar. We liepen langs de KIK, soort van Zeeman in Duitsland en ik zei tegen Paul ga jij de tassen ff wegbrengen dan duik ik hier naar binnen. En daar hing het! Een leuke blouse, met een soort van stippenpatroon en in het blauw. Ik kijk nog verder en zie ook nog een sjaal, met dezelfde tinten, maar dan andersom!

Afrekenen… 14,95! Voor beide items.

Wel sneu voor Paul… althans ik dacht even een beteuterde man te zien dat ik zonder hem geslaagd was, echter hij was ook heel blij!

Pantone, 2018, fashion, colors, colours, kik, mode, warm Sand, marine, mee, Amsterdam, clutch, gold, dots, yustsome

Het waaide hard en mijn kleding wapperde in de wind mee… nadeel je lijkt dan 20 kilo zwaarder! Gelukkig weet ik dat het een vertekend beeld is.

Mijn clutch staat er superleuk bij, omdat het juist niet perfect matcht, maar juist het thema is doorgevoerd.

Pantone, 2018, fashion, colors, colours, kik, mode, warm Sand, marine, mee, Amsterdam, clutch, gold, dots, yustsome

De broek Broek ‘Onlpoptrash Easy’ scoorde ik trouwens online bij AboutYou.nl en heeft een mooie zandkleur die dus terug te vinden is in de Classic Pantone kleuren. Hij was afgeprijsd van 39,95 voor 15,90

Het model heeft een relaxt fit, joggingstyle, maar ook doet het denken aan een Chino. 2 steekzakken en 2 fake achterzakjes, elastiek en trekkoortje in de taille.

[otw_shortcode_button href=”https://www.goedkopezonnebrillenshop.nl/” size=”medium” icon_type=”general foundicon-cart” icon_position=”left” shape=”radius” color_class=”otw-black” target=”_blank”]ZONNENBRIL[/otw_shortcode_button]

Ik hoop dat de zon waar vaker gaat schijnen, want… heerlijk toch om weer wat dunnere kleding te dragen (het was nu echt nog te koud).

Vanaf volgende week wissel ik de fashion donderdag af met een nieuwe rubriek! 

Logo2

Like
  Joyce
  15 Feb 2018
  5:09am

  Super leuk en je sjaal is echt te gek?! Zelf heb ik een hekel aan tasjes die je zelf vast moer houden… ?

  Bianca
  15 Feb 2018
  8:08pm

  Hé daar is het leuke tasje 🙂 Ik vind vooral je sjaal echt super x

Laat een reactie achter!