Look met Oriflame The One loose eye shadow

NIEUW! Oriflame The ONE Loose Eye Shadow

Benadruk moeiteloos en subtiel je natuurlijke schoonheid met deze zijdezachte, losse oogschaduwpoeders met hoog gepigmenteerde, glinsterende kleuren.

Oriflame the one loose eye shadow yustsome review

De oogschaduw is gemakkelijk aan te brengen en uit te werken, zodat je kunt kiezen voor subtiele of intense looks. De samenstelling is zo licht als een veertje. De ultra fijne poeders, geven een prachtige, egale dekking voor over het gehele ooglid of om de arcadeboogjes mee te accentueren. De kleuren kunnen zowel droog als nat worden gebruikt en kunnen desgewenst onderling worden gemengd.

Bij een natte applicatie is het effect intenser dan wanneer de oogschaduw droog wordt aangebracht.

Verkrijgbaar in 5 zachte pastelkleuren: Nude Shimmer, PeachTwinkle,Taupe Glow, Lilac Lustre en Mint Dust.

Verkrijgbaar in 5 zachte pastelkleuren: Nude Shimmer, PeachTwinkle,Taupe Glow, Lilac Lustre en Mint Dust.

 

Glitter & Glamour

Losse poeders, ik moet zeggen dat dit mijn eerste kennismaking is. Ja ik heb het eerder nooit aangedurfd nog vind ik het best eng. Ik zie snel beelden voor mij dat alles daar zit waar het niet thuis hoort. Dus vergeef mij als je straks een glimmertje op mijn neus ziet!

the-one-oriflame-loose-eye-shadow-featherlight-review-make-up-look-yustsome-1

 

De potjes (zo noem ik ze maar voor het gemak) zijn allen voorzien van een soort van raster zodat het poeder er niet in grote brokken uitkomt. Nu zeef je als het ware je oogschaduw.

the-one-oriflame-loose-eye-shadow-featherlight-review-make-up-look-yustsome-1

 

Ht zijn echt super glimmende ogschaduws en hier op mijn arm heb ik slechts 1 veeg met een kwastje erop gezet. Meteen valt mij op dat ik de paarse tint en de taupe kleur het mooiste vind. De anderen vind ik zelf te licht. En eerlijk ben ik bang voor een discobal effect op mijn ogen.
Maar… Niet te snel oordelen!!!

[ezcol_1half]the-one-oriflame-loose-eye-shadow-featherlight-review-make-up-look-yustsome-look2[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]the-one-oriflame-loose-eye-shadow-featherlight-review-make-up-look-yustsome-look2a[/ezcol_1half_end]

Voor mijn makeuplook heb ik nog andere Oriflame producten gebruik. Zoals deze mooie parels voor een prachtige gebronsde look en een andere oogschaduw met een prachtige mauve tint.

the-one-oriflame-loose-eye-shadow-featherlight-review-make-up-look-yustsome-intro

 

En ik dacht laat ik gelijk alle tintjes in 1 look nemen. Of mij dat gelukt is? En ja, ben ik nu te oud voor glitters of kan ik het nog hebben…? Zelf twijfel ik enorm.

[ezcol_1third]the-one-oriflame-loose-eye-shadow-featherlight-review-make-up-look-yustsome-look-a[/ezcol_1third] [ezcol_1third]the-one-oriflame-loose-eye-shadow-featherlight-review-make-up-look-yustsome-look[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]2016-09-20-15-49-49[/ezcol_1third_end]

De look maakte ik met twee Featherlight lipsticks. De lichte tint is die, waar iedereen wat moeite mee had en ik wilde toch laten zien dat het een toffe kleur is als je mooi bent opgemaakt.

Ben jij dol op glitters of meer een matte tintjes liefhebster? En wat vind je van mijn look?

image

• Oriflame The ONE Loose Eye Shadow 1,3 g / € 14,-

Te koop bij jouw Oriflame adviseuse of online in de webshop van ORIFLAME.NL

Like
  mandy
  24 Sep 2016
  5:16am

  Ik vind je er zeker niet te oud voor! Maar goed… Ik hou dan ook van shimmers 😉
  Ze zijn schitterend, juist deze kleuren zijn mooi voor de wat oudere dames onder ons. Mooie look! Xxxx Mandy

  Jolanda
  24 Sep 2016
  7:12am

  Jij kan dit natuurlijk weer heel goed hebben! Mooie review!

  Annette
  24 Sep 2016
  4:52pm

  Ik vind de kleurtjes wel mooi maar iets te glimmend voor mijn smaak. Die Taupe is wel erg mooi en ik denk dat je het prima kunt hebben. Ik draag zelf ook nog wel eens glimmende oogschaduw maar dan combineer ik het wel met meer matte tinten anders wordt het te veel van het goede.

  Babs
  24 Sep 2016
  5:36pm

  Dt kan jij zeker nog heel goed hebben! Lovely, staat je mooi!

  Nienke
  25 Sep 2016
  3:42pm

  Ziet er mooi uit!

  Sherry
  25 Sep 2016
  8:23pm

  Nice deze heb ik ook in huis een van de weinige oogschaduws die niet prikken op mijn ogen.
  xx

   YuStSoMe
   26 Sep 2016
   5:17pm

   Dat is fijn! Ik vind Oriflame mascara ook het fijnste!

  Natasja
  28 Sep 2016
  9:18am

  Je kan t hartstikke goed hebben! Ik gebruik t zelf alleen op m’n bewegend ooglid. Het geeft iets sprankelend aan m’n ogen en daar hou ik van!

  Wendy
  28 Sep 2016
  8:40pm

  Ik ben meer van de paletten. Ik heb helemaal geen losse oogschaduw poeders of pigmenten. Ben ik ook te ongecoördineerd voor! Een glimmertje doe ik wel…midden op mijn bewegend ooglid en/of(afhankelijk van hoe feestelijk ik me voel ?) in mijn ooghoek…en soms een beetje onder het hoogste punt van mijn wenkbrauw. Dus natuurlijk kun je een glimmertje hebben! Niet over twijfelen…lekker doen wat je mooi vindt en waar je je prettig bij voelt!

Laat een reactie achter!