Gigi, hadid, west, east, coast, beauty, Maybelline, make-up, yustsome, model

Looking like a supermodel?

Wie kent haar nou niet? Gigi Hadid!

Oh,… ik beken dat ik toch eerst even moest Googlen toen ik voor de eerste keer deze naam voorbij zag komen. Ondertussen is deze dame een graag geziene gast bij de Celebraties en de even beroemde zus van Bella. Wist je dat hun moeder een Nederlandse is?

[tx_heading style=”default” heading_text=”West Coast Glow” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Wanneer Gigi niet bezig is met het drukke leven in New York ontspant zij aan de West Coast. De West Coast Glow look is subtiel en sexy. Gebruik de Tinted Primer om de contouren in je gezicht aan te zetten en de Liquid Strobe om meer warmte te geven aan je gezicht. Vervolgens gebruik je de shimmery tinten uit het Eyeshadow Palette om een subtiele en glamoureuze eyelook te creëeren. Maak je oog groter met de Nude Eyeliner en maak de look af met de Wing Mascara. Laat je look spreken: shape je lip met de Lipliner en kleur deze in met de bijpassende rode lipsticks.

Zoals je kunt lezen is de collectie zeer breed. Er is ook nog een East Coast Glam deel uit haar collectie die ze samen met Maybelline ontwikkelde. Het is een mooi op elkaar afgestemd geheel geworden en hieronder deel ik een afbeelding die ik daarvan vond op internet.

[ezcol_1half]Gigi, hadid, west, east, coast, beauty, Maybelline, make-up, yustsome, model[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Gigi, hadid, west, east, coast, beauty, Maybelline, make-up, yustsome, model[/ezcol_1half_end]

Ik moet zeggen dat ik er eigenlijk niks van wilde kopen. Daarom kom ik ook nu pas met mijn review, want ik ging toch om. Eigenlijk omdat ik een bol.com bon kreeg van mijn schoonouders met kerst. Hahaha… goed, ik koos dus een oogschaduwpalette uit.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Sexy? Of mooi neutraal?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Gigi, hadid, west, east, coast, beauty, Maybelline, make-up, yustsome, model

De keuze werd het COOL palette, omdat er zo’n mooie roze tint in zit. En ik de kleuren van het andere palette niet echt bij mij vond passen. Te licht!

Gigi, hadid, west, east, coast, beauty, Maybelline, make-up, yustsome, model

Ik ben blij dat er ook een beetje matte tinten inzitten zodat het voor mijzelf ook prettig is er een look mee te maken op mijn, hoe zal ik het zeggen, crackeld canvas?

Gigi, hadid, west, east, coast, beauty, Maybelline, make-up, yustsome, model

Als basis voor mijn swatches gebruikte ik een primer met een licht tintje. Met 1 veeg is er een prachtige pigmentatie te zien en wat een mooie tintjes!

Gigi, hadid, west, east, coast, beauty, Maybelline, make-up, yustsome, model

Op de achterzijde staat een tip hoe je jouw ogen het mooist kunt opmaken. Alleen de laatste stap vind ik persoonlijk wat te heftig om East Valley zo te gebruiken. Dus dat deed ik minimaal. En maar goed ook, want deze tint heeft een nogal stormachtige Fall-out.

Gigi, hadid, west, east, coast, beauty, Maybelline, make-up, yustsome, model

Tip… niet wrijven maar met een grote poederborstel weg swipen! Al doende leert je! Ook ik en gelukkig had ik dit al eens eerder meegemaakt!

[tx_heading style=”default” heading_text=”Mijn look” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Altijd een spannend momentje als je look klaar is en je nog mascara aan moet brengen… ik koos voor een andere mascara dan ik gewend ben, dus daredevil ook nog!

Gigi, hadid, west, east, coast, beauty, Maybelline, make-up, yustsome, model

Wie mijn blogpost van donderdag zag herkent de foto en inderdaad ik droeg de look tijdens die shoot. Ondanks het hoog glow gehalte vind ik de tinten niet ordinair! Voor een jonge meid en een strak canvas wil ik zo’n glitter en glam look nog wel waarderen, maar op ‘onze’ leeftijd mag het wat ingetogener! Zeg ik dat zo goed?

Ik ben zeer tevreden en wauw… het staat me goed hè?

[tx_heading style=”default” heading_text=”Verkoop” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik kocht dit palette bij bol.com voor 14,00

[otw_shortcode_button href=”https://www.bol.com/nl/p/maybelline-gigi-hadid-eyeshadow-palette-16-cool-oogschaduw-pallet/9200000084785732/?suggestionType=suggestedsearch” size=”medium” icon_type=”general foundicon-cart” icon_position=”left” shape=”square” target=”_blank”]SHOP BIJ BOL.COM[/otw_shortcode_button]

Gigi, hadid, west, east, coast, beauty, Maybelline, make-up, yustsome, model

Logo2

Like
  Nancy
  27 Jan 2018
  8:21am

  Ik val sowieso voor verpakkingen met mooie kleurtjes! Heerlijk!

  Joyce Elise
  27 Jan 2018
  11:26am

  Super mooi paletje! Jammer dat het zoveel fallout heeft

  Anna Gerrie
  27 Jan 2018
  2:18pm

  Zeker een mooie look, staat je goed!

  Karen
  29 Jan 2018
  10:56am

  Heel mooi Sonja. Niet mijn kleuren, maar prachtig bij een ander.

  Anne - YouStyle.nl
  29 Jan 2018
  3:07pm

  Heel erg mooi!

Laat een reactie achter!