lost-in-galaxy-douglas-make-up-cosmetica-yustsome-review-beauty-PROMO

Lost in Galaxy | Douglas | Beauty review

Oehlalalalalalaaah!
Wat ik nu toch ben tegengekomen in de online shop van Douglas! Dit is echt helemaal in mijn straatje. Space, sterren en Galaxy!
Ja sorry ik ben een beetje vreemd, maar ik hou van sterren hemels en nebulas (Nevels en Gaswolken).

Dus ik heb de items (twee stuks) in mijn virtuele mandje geplaatst, afgerekend met een cadeaubon die ik nog voor mijn verjaardag had en voila de volgende dag kwam de pakketdame het al brengen!

lost-in-galaxy-douglas-make-up-cosmetica-yustsome-review-beauty-Lipstick3

Lost In Galaxy

3 sterren, mijn teken! Ik heb ook 3 sterren op mijn arm getatoeëerd, dat zijn mijn mannen in mijn leven.

De print is erg mooi in beide producten en bovenop prijkt er nog een driehoek met sterren, het kijkt in ieder geval heel spacy!

Ik kocht een lipstick en een eyeliner uit deze serie. Er is ook nog een oogschaduw, maar die kon mij niet zo bekoren. Dus laten liggen.

[ezcol_1third]lost-in-galaxy-douglas-make-up-cosmetica-yustsome-review-beauty-Lipstick2[/ezcol_1third] [ezcol_2third_end]lost-in-galaxy-douglas-make-up-cosmetica-yustsome-review-beauty-Lipstick[/ezcol_2third_end]

LIPSTICK

Ik kon kiezen uit PINK of RED, aangezien ik van beide kleuren al diverse lipsticks heb, koos ik voor een roze, omdat ik die zo op het scherm het mooiste vond overkomen. Het is altijd een gok bij online shoppen en meestal staat alle roze mij wel, mits het geen Barbie kleur is.

lost-in-galaxy-douglas-make-up-cosmetica-yustsome-review-beauty-Eyeliner1EYELINER

Van de eyeliner was er BLACK en PURPLE, maar daar leek het wel of er glitters in zou zitten en dat wilde ik niet. Stel je voor dat je de hele dag denkt van alles te zien, dat die glitters te hele tijd je gek maken. Daar pas ik voor.

Ik dacht bij het fotograferen later, zitten er nu toch glitters in, maar ik denk dat ik een fobie erbij heb, want ik zag niks op mijn swatch het is gewoon heel mooi glanzend! En toch lijkt het wat op mettalic… het is zo dun en aangezien ik geen bril heb, kom ik er geen wijs uit.

lost-in-galaxy-douglas-make-up-cosmetica-yustsome-review-beauty-Eyeliner-lipstick-1-swatch

Ik merkte dat de lipstick niet ‘normaal’ open gaat en je dus met een soort van kliksysteem moet werken. Dat is bij mij al een paar keer misgegaan dat ik niet goed geklikt had en bij het oppakken de lipstick al op de grond lag… Hmmmm dat moet je niet hebben, gelukkig zonder brokken!

lost-in-galaxy-douglas-make-up-cosmetica-yustsome-review-beauty-Lipstick4

Ik heb de foto iets bewerkt, mijn huid was niet zo fijn om naar te kijken en het gaat om de lipstick, dus daarom zeg ik het er maar even bij!
De Lipstick gleed over mijn lippen, iets te… dat ik te ver ging en het moest weghalen!
Het heeft geen langdurige houdbaarheid, maar gewoon als de meeste standaard lipsticks blijft het wel even goed zitten!

[ezcol_2third]lost-in-galaxy-douglas-make-up-cosmetica-yustsome-review-beauty-Eyeliner2a[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end]lost-in-galaxy-douglas-make-up-cosmetica-yustsome-review-beauty-Eyeliner2[/ezcol_1third_end]

 

Met het Galaxy Chic palette van BH Cosmetics maakte ik een bijpassende ooglook.
De eyeliner werkte prima mee, normaliter gebruik ik een potlood, de liquid eyeliners vind ik best moeilijk voor mijn rimpelige oogleden. Toch ben ik zeer tevreden over hoe het ging, ondanks mijn bibberende handen, kreeg ik een nette lijn op beide ogen (jajaja dat is ook een kunst).

lost-in-galaxy-douglas-make-up-cosmetica-yustsome-review-beauty-Eyeliner3


Douglas Make Up bevat een reeks make-upproducten met trendy kleuren voor iedere look! Met make-up voelen we onszelf mooier en zelfverzekerder in een moderne wereld waarin de ontwikkelingen snel gaan. Omdat alle vrouwen anders zijn, introduceert Douglas dan ook een make-uplijn voor alle looks, of u nou van een klassieke, nude, trendy of extravagante look houdt. Douglas Make Up voldoet aan de Douglas belofte: De beste kwaliteit tegen betaalbare prijzen. De producten van Douglas Make Up zijn dierproefvrij.


Ik betaalde voor de lipstick 9,95 en voor de eyeliner 7,95 en ik vind de producten van Douglas erg fijn!
Dit was mijn eerste kennismaking en ik moet zeggen dat dit smaakt naar meer!

Shop de producten bij DOUGLAS

HandtekeningPS de Galaxy lijn is al sinds maart 2016 te koop (ik lag ergens onder een steen, had daar niks van meegekregen)… 🙂

Volg jij mij al op BLOGLOVIN?

Like
  chucky1012
  12 Aug 2016
  5:47am

  Die mooie roze kleur staat je zo goed!
  Prachtig lijntje geeft de eyeliner.
  Je kapsel is zo mooi.
  Je staat schitterend op de foto.

  Xoxo

  chucky1012
  12 Aug 2016
  5:51am

  Wat een prachtige kleur lipstick die je erg mooi staat!
  Goed lijntje geeft de eyeliner.
  Je staat zo mooi op de foto met je schitterende kapsel.
  De eerste reactie is fout want per ongeluk was mijn em fout ingevuld inde spec. balk.

  Xoxo

   Yustsome
   12 Aug 2016
   7:39pm

   Dank je wel lieverd! ♥️

  Jonna@Burgertrutjes
  12 Aug 2016
  6:04am

  Mooie lipstick, prachtige kleur! Ben nog niet bekend met producten van dit merk

   Yustsome
   12 Aug 2016
   7:40pm

   Ja ik was ook erg blij dat deze kleur bij mij staat!

  Jolanda
  12 Aug 2016
  11:33am

  Prachtige lipstick! Staat je ook erg goed! Ik heb een oa een highlighter uit deze collectie, welke ook echt gaaf is!

   Yustsome
   12 Aug 2016
   7:41pm

   Oh dat had ik moeten weten… Highlighters zijn kwjllll

  Yvonne
  12 Aug 2016
  4:11pm

  Je hebt de juiste keuzes gemaakt het staat je heel mooi, je look ziet er ook super uit.

   Yustsome
   12 Aug 2016
   7:42pm

   Dank je wel, ben er ook blij mee!

  Roxanne
  12 Aug 2016
  5:33pm

  Mooie lipstick!

   Yustsome
   12 Aug 2016
   7:42pm

   Dank je wel!

  Babs
  12 Aug 2016
  8:29pm

  Wat een mooie look! Jeetje, heel mooi. Wat grappig, ik gebruik juist vaak wel eyeliner en dan hobbel ik ook maar over die rimpels heen.. Ik heb nog geen fijn potlood gevonden die niet te hard is en die ook goed blijft zitten… tips?

  Hilde
  12 Aug 2016
  8:38pm

  En weer zie ik iets wat ik beter niet kan zien. Wat ziet dat er leuk uit! De kleur lipstick staat je echt super mooi.

  Wendy
  12 Aug 2016
  9:25pm

  Mooi hoor!

Laat een reactie achter!