NYX-oogschaduw-eyeshadow-palette-amazonian-babes-brown-yustsome-3

Love in Rio | Amazonian Babes

Weeeeeeeekend! Ja het is nu nog woensdag dat ik mijn berichtje zit te schrijven, maar ik verheug me echt op aankomend weekend. Op zaterdag is mijn cheatday en dan mag ik lekker eten wat ik wil! Maar ook de dag dat ik er meestal even op uit ga en dan maak ik een mooie look.
Vandaag laat ik jullie een mooi palette zien van NYX cosmetics.

NYX Love in Rio
Eye Shadow Palette
Amazonian Babes

Ik kreeg dit palette cadeau van YVONNE, bij een winactie! En aangezien ik dus dol op NYX ben, kwam dit natuurlijk heel goed uit.
Ik zelf ben het palette nog niet tegengekomen. En was daarom dan ook superblij dat de kleuren prachtig naturel zijn.

[ezcol_1half]NYX-oogschaduw-eyeshadow-palette-amazonian-babes-brown-yustsome-3[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Drie tinten die heerlijk gepigmenteerd zijn. Niet overdreven, maar voldoende voor een mooie subtiele look. De swatch hieronder is zonder primer! En dat ziet er vind ik persoonlijk heel goed uit. Een prachtige glans. Terwijl ik zelf liever wat matte tinten gebruik, raak ik wel steeds nieuwsgieriger naar de look.

NYX-oogschaduw-eyeshadow-palette-amazonian-babes-brown-yustsome-5

Voor de look breng ik natuurlijk wel een primer aan, deze is van Essence en werkt voor mij prima. Het brengt makkelijk aan en dat doe ik met mijn RT kwasten. Geen overdreven fall-out en ook geen glitter queen bij het aanbrengen van de prachtig glinsterende oogschaduw.

Het had wel iets meer ‘klabam’ gemogen, maar aan de andere kant vindt ik het prima zo!

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Vooral bij de donkere tint mis ik echt de diepte in de kleur. Ik kan net niet die sexy blik maken die ik voor ogen had. Hahahaha… maar het blend wel heel mooi met elkaar en ben ik voor de doordeweekse dag een bofbips! In het weekend zal ik er nog een andere palette bij pakken.

 

NYX-oogschaduw-eyeshadow-palette-amazonian-babes-brown-yustsome-1

Ingrediënten: Talc, Magnesium Stearate, Dimethicone, EthylhexylPalmitate, Polybutene, Synthetic Wax, Mineral Oil / Paraffinum Liquidum/HuileMinérale, Methylparaben, Propylparaben. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Ultramarines (CI 77007), Iron Oxides (CI 77499, 77492, 77491), Manganese Violet (CI 77742), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Carmine (CI 75470), Black 2 (CI 77266) [nano],Yellow 5 Lake (CI 19140), Blue 1 Lake (CI 42090).

Verkrijgbaar in 22 verschillende palettes zag ik online. Helaas niet hier te koop.
Ik vond wel een leuke site met dit palette en alle andere, wat ook LA Girl verkoopt en NYX tegen leuke budget prijzen! (Let op verzendkosten zijn 13,95).

IKateHouse.com

Bedankt voor je bezoekje! En tot volgende week!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Je Naam
Like

6 reacties

  1. Dat is altijd jammer van de verzendkosten vind ik. Mooie natuurlijke look heb je gemaakt. Al kan je even geen sexy blik op foto zetten. Je full face foto is heel leuk en verleidelijk hoor. 😉

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!