Nyc love you berry much lipstick review yustsome

Love you Berry much | lipstick review

Vandaag heb ik weer een lipstick in de review. Ik stuitte op deze kleur bij de Trekpleister, echter daarna was hij opeens verdwenen… bleek de lipstick verstoppertje te spelen in mijn tas.

Ik heb al vaker NYC lipsticks gereviewd en dit budget merk valt mij soms mee en soms tegen. Ik kan er niet een vinger opleggen waar dat nu aan ligt. Ik heb er een haat liefde verhouding mee!

I love you berry much lipstick nyc review yustsome

 

Over liefde… de kleur die ik kocht is Love you Berry much. En ik kon kiezen uit 3 anderen uit de promo stelling. Een twijfel was er nog voor de mooie bruine tint.

Showtime

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

De bruinige tint heet Cherry on the cake en de donker roze heet Grapefully. Het liefst had ik ze alledrie gekocht, maar ik moet ook op mijn budget letten.

Nyc show time love you berry much lipstick review yustsome

 

Dus Love you berry much mocht mee met mij. Ik ging toch op save en weet dat deze tint mij altijd wel goed staat. Deze keer geen matte, waar ik erg van hou, nee nu een heerlijk romige lipstick!

Het is goed gepigmenteerd en geen gloss met een beetje kleur. Iets wat ik vreselijk vind als dat bij een lipstick gebeurt, daar koop ik ze niet voor. Bij een gloss weet je vooraf dat er qua kleur niet veel mis kan gaan.

 

Het lijkt rood, maar het is hier genomen met mijn 6400K daglichtlamp. Zelf vind ik het een warm roze kleur. Kijk maar eens hoe anders het uitvalt in divers licht.

 

Boven op mijn beauty kamer voor het raam is het weer heel anders, ik heb geen primer gebruikt.

 

En achter in mijn woonkamer is het weer een stuk warmer. Zo zie je maar hoe lastig het soms kan zijn om een kleur lipstick op foto te zetten. En het is echt serieus allemaal dezelfde!

Het is geen lipstick die heel lang blijft zitten, ze beloven wel 6 uur, maar dan zou ik niet mogen eten of drinken? Uhm… ik stift wel bij!

De lipstick is te koop via Trekpleister of Kruidvat voor 3,99.

Ik vind het jammer dat ik er weinig reviews over kon vinden. Of ik heb niet goed gezocht. Enfin… we hebben er weer 1 bij!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  Jolanda
  7 Mar 2017
  9:51am

  Oehlala, die kleur staat je mooi! Voor dat geld vind ik het niet zo erg als ik moet bijstiften. Beter dat dan niet eten en drinken haha

  Joyce
  7 Mar 2017
  7:45pm

  Wat een prachtige kleur, staat je super! Dit soort kleuren hou ik van <3

  Natasja
  7 Mar 2017
  9:28pm

  Jeetje wat is die anders van kleur op de lippen zeg. Vind dat best jammer ook al staat het je goed!

Laat een reactie achter!