cozz-mascara-waterproof-kruidvat-lipbalm-vanille-yustsome-review-promo

Low budget tip of flop? | Review

Ik moest van de week wat boodschappen doen bij het Kruidvat en ik stuitte pardoes op een bak met producten van Cozz Cosmetics, nooit van gehoord. Ik nam het mee en vandaag staat het in de review…

En, tipperdertip het is heel goedkoop!

Cozz Cosmetics

Ik had nog nooit van dit merk gehoord. Het is dan ook een ontdekking om eens uit te proberen, want voor een 1,- per item, kon ik het echt niet laten liggen.
Ik hou wel van dit soort uitdagingen!

cozz-mascara-waterproof-kruidvat-lipbalm-vanille-yustsome-review-intro

Ik nam een mascara waterproof mee en een lipbalm met vanille smaak (er is ook nog kersen en aardbei!). De wenkbrauw producten heb ik laten liggen, omdat ik daar momenteel in verdrink 🙂

De Lipbalm

De lipbalm heeft de bekende look van een “ander” merk. En ziet er op zich verder niet bijzonder uit.
Ik koos voor vanille, omdat dat vaak een neutrale smaak/geur is en wist niet of de kersen te karton achtig zou zijn (heb ik vaak met aardbei, zo’n creepy gevoel).

Kruidvat: Geef je lippen een gezonde boost en een zacht gevoel met deze Cozz Cosmetics Cherry, Vanilla of Strawberry Lippenbalsem. De balsem is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten met verzorgende amandel- en jojoba-olie.

[ezcol_1half]cozz-mascara-waterproof-kruidvat-lipbalm-vanille-yustsome-review-l1[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]cozz-mascara-waterproof-kruidvat-lipbalm-vanille-yustsome-review-l2[/ezcol_1half_end]

Het brengt soepel aan en heeft een “puddingbroodjes” smaak… althans dat was het eerste wat in mijn hoofd opkwam. Kreeg er ook zin in, maar die had ik natuurlijk niet in de kast liggen. Het voelt verzorgend, maar niet vettig. En ook had ik geen plak lippen.

cozz-mascara-waterproof-kruidvat-lipbalm-vanille-yustsome-review-ing1

Er zit wel parfum in, maar omdat het laag in de lijst staat is dit waarschijnlijk (heb ik me ooit laten vertellen) minimaal. Verder zie ik nog fijne olie erin als Jojoba, maar ook amandel! En kijk Vitamine E.
Zelfs als ik het heb aangebracht, kreeg ik na 5 minuten nog mijn lipstick goed aangebracht, natuurlijk geen matte, maar een lekker kek kleurtje!

De mascara

Hier ben ik heel benieuwd naar. Ik kocht recent een waterproof van P2 en ik heb die nooit in een review gedaan, omdat ik het maar een ‘piep’ ding vond. Geen fijne dekking, mooie wimpers waren ver te zoeken. Ik zocht toch echt een waterproof… en voila!
Dus vanmorgen dacht ik de ultieme test is natuurlijk bij therapie, klinkt ff heel raar, maar daar huil ik het meest. De onderwerpen zijn af en toe heel heftig.
Maar eerst het aanbrengen.

cozz-mascara-waterproof-kruidvat-lipbalm-vanille-yustsome-review-m1

Het borsteltje word los geleverd, dus deze is heel mooi schoon en dat is prettig, ik zie nu ook hoe mooi dit gemaakt is. Ik zag meteen een fijn detail, dat er lange haartjes (of moet ik rubbertjes zeggen) aan zitten en korte! Ideaal voor de onderste haartjes!

cozz-mascara-waterproof-kruidvat-lipbalm-vanille-yustsome-review-ing2

Het is een opsomming van woorden die niet in mijn woordenboek standaard zitten dat ik denk, ja dat is dat en dit doet het. Neem mij niet kwalijk als ik daar niet voor gestudeerd heb.

Ik vond het wel jammer dat ik niet kon ontdekken waar de haartjes (rubbertjes) van gemaakt zijn, kijk ik heb een latex allergie en dat kon ik niet vinden. 🙁

De test

[ezcol_1half]cozz-mascara-waterproof-kruidvat-lipbalm-vanille-yustsome-review-m2[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]cozz-mascara-waterproof-kruidvat-lipbalm-vanille-yustsome-review-m2a[/ezcol_1half_end]

Ik ben wel opgemaakt, maar zonder de mascara, wilde wel een goede review maken!

[ezcol_1half]cozz-mascara-waterproof-kruidvat-lipbalm-vanille-yustsome-review-m3[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]cozz-mascara-waterproof-kruidvat-lipbalm-vanille-yustsome-review-m3a[/ezcol_1half_end]

Het is slechts 1 laag en ik moet zeggen dat ik erg verrast bent. Okay ik zie bij mijn gesloten oog dat ik klodder en ach dat kun je oplossen met een wattenstaafje of een mooie wing.
Helemaal niet verkeerd!

Proef op de som… tja zul je net zien dat er deze keer een onderwerp word besproken waar ik zelf geen link mee heb. Nou ja ik heb een toffe moeder en niet iedereen is gezegend met iemand waar je op terug kunt vallen. Ik heb wel een ander stuk mogen ontdekken van mijzelf dat door dit onderwerp aan het licht kwam. Alleen raakte het mij emotioneel een stuk minder. En hield ik het droog.
Toch kan ik wel iets anders melden dat ik een natte ogen gevoel bleef houden of het nu door de mascara komt of de oogschaduw of de combinatie dat weet ik nu nog niet.
Echter het zit nu na 4 uur (ik schrijf dit direct na de sessie) nog perfect op en zijn mijn haartjes geen harde borstels, echter nog soepel en beweegbaar. Je kent dat wel mascara waarvan je wimpers breken!

Conclusie: Je kunt dit, mits je geen allergie hebt voor de ingrediënten gerust kopen! En de dagen dat je even een waterproof mascara nodig hebt, is het een ideale vervanger van je favoriet!

Te koop bij het Kruidvat! Ook online, mocht je het bij jouw winkel niet vinden!

Bedankt voor je bezoekje en tot morgen!

De complete look vind je op Instagram @yustsome 😉

Like
  Yvonne
  16 Sep 2016
  1:04pm

  Ik heb ze beide zien liggen. Een mascara waar je harde wimpers van krijgt dat herken ik nog van back in the days (klinkt beter dan vroeger 🙂 ) Dat lipbalmpje lijkt me wel wat.

  Jolanda
  16 Sep 2016
  2:51pm

  Leuke lipbalm!! Lijkt inderdaad veel op de beroemde meest bekendere variant. Ik kende het merk nog niet en moet ook eerlijk bekennen dat ik deze dingen met zulke prijs al snel laat liggen met de gedachte: dat zal toch wel niks zijn.

   YuStSoMe
   16 Sep 2016
   3:15pm

   En ik word dan juist getriggerd! Ik heb duurdere merken gehad die slechter waren. Maar dat is ook persoonlijk.

  Hilde
  16 Sep 2016
  4:35pm

  Dit ga ik halen voor dochterlief haar verjaardag volgende maand! Super budget en ziet er goed uit.

   YuStSoMe
   16 Sep 2016
   5:20pm

   Ja dat zijn leuke cadeautjes voor erbij! Of voor Sinterklaas in de schoen! 🙂

  Annette
  16 Sep 2016
  5:11pm

  Puddingbroodjes??? Die moet ik morgen even halen dus…. hahhaa Leuke review en dus mooie producten voor een prikkie. Kijk dat soort tips kunnen we wat mee. Thanks!

   YuStSoMe
   16 Sep 2016
   5:19pm

   Jaaaah! Als je nog wenkbrauwen spullen zoekt… Proberen waard!

  Babs
  16 Sep 2016
  7:09pm

  Ik zag ze ook liggen (ook in de folder gezien) en als ik wist dat de lipbalm een puddingbroodjes smaak had…had ik hem direct meegenomen. Volgende keer gaat ie in mijn mandje, te lekker!

   YuStSoMe
   16 Sep 2016
   7:26pm

   Hihihi… Ja het is te duur om tussen het brood te smeren! ?

  Roxanne
  17 Sep 2016
  7:11pm

  Voor 1 euro per stuk mogen we niet klagen dus 😉

  Mariska
  20 Sep 2016
  3:55pm

  Moet toch eens beter bij Kruidvat gaan kijken! Deze spulletjes doen het prima lijkt me 😀

  Tine van Juwelendoosje
  27 Sep 2016
  8:45am

  Zelf hou ik wel van die aaneengeplakte wimpers als het niet té is natuurlijk 😉

Laat een reactie achter!