Luminexpert | Herstellende verzorging voor een stralende jonge huid

Rond de 40 willen we allemaal nog geloven dat het wel goed komt, naderhand tikte ik zo de 45 aan en zag dat mijn huid met elk jaar minder elastisch werd. Ik raakte niet in paniek, want ouder worden hoort erbij, echter ik wilde wel nog graag wat uitstel.
Diverse middeltjes zijn de revue gepasseerd en dit keer mocht ik drie mooie producten testen van Dr. Pierre Ricaud.

Dr. Pierre Ricaud heeft tegenwoordig een eigen plek op het web. En kun je er heerlijk shoppen. Ik kijk regelmatig want er zijn soms ook aanbiedingen waar je geen nee tegen kunt zeggen.


Ricaud-Luminexpert-four-week-vitality-treatment-anti-aging-cream-3in1-eye-yustsome-2

De kuur van 4 weken die de huid terug doet stralen

Als eerste begin ik met deze kuur. Ik heb die nu enkele weken getest en ik moet zeggen dat dit echt heerlijk is. De tubetjes lijken klein en je bent bang niet voldoende te hebben voor 1 week, maar neem maar van mij aan dat dit zeer zeker wel het geval is.

Wat doet het?
Een kuur van 4 weken met een hoge concentratie aan vitaminen en mineralen om de huid energie, vitaliteit en een intense glans te geven.

Express-kuur : 4 weken om de huid haar vitaliteit terug te geven:
– Ideaal voor seizoenswisselingen (verandering van temperaturen).
-Frisse Textuur: Een vloeibare textuur die onmiddellijk intrekt.
Parfum: een verkwikkend parfum met tonen van fris en sprankelend citrusfruit

Gebruik
Gedurende 4 weken ’s ochtends en/of ’s avonds aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht en hals als vervanging van de dagelijkse verzorging. Kan onder uw gebruikelijke crème worden aangebracht voor meer comfort.

Er zit parfum in, het heeft daarom ook en hele frisse geur. Zodra je het opbrengt en het ruikt ontwaak je direct. Het droogte niet uit, dat was dan wel weer fijn. Het geeft mijn huid een beetje een zijdeachtige look. En wat ik ook fijn vind is de kalmerende werking.

Een getinte 3-in-1 Oogverzorging die de huid frisser en gladder maakt.

Nadat ik de kuur heb aangebracht laat ik deze even drogen en start met het volgende product. Dit is een oog verzorging (nou ja niet in, maar onder je oog). Het zorgt ervoor dat de donkere kringen verdwijnen en het verouderen in slow-motion laat voortduren. Prettig!

Wat doet het?
Het fysio-lichtcomplex, dat is geïnspireerd op de technologie van lichttherapie, compenseert een gebrek aan natuurlijk licht. De getinte 3-in-1 Oogverzorging maakt de huid frisser en gladder en corrigeert kringen.

– Getinte formule : Verrijkt met corrigerende pigmenten
– Anti-Wallen effect : De metalen punt versterkt de drainerende en kalmerende werking
Zonder parfum, getest onder ophtalmologische controle 

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Gebruik
’s Ochtends aanbrengen op de oog contour, nog voor het serum* of de dagcrème. Breng een toefje oog verzorging aan en smeer deze met de metalen punt uit om de huid rondom de ogen te draineren. Als u wilt, kunt u de crème ook met licht kloppende bewegingen aanbrengen van de binnenste naar de buitenste hoek van het oog. *ik heb geen serum op mijn ogen gebruikt.

Dat er een tintje inzit vindt ik persoonlijk erg fijn. Mijn kringen zijn soms zo donker. En dan wil ik er niet uitzien alsof ik de hele nacht langs alle kroegen ben gegaan.
De tube ligt fijn in de hand en is makkelijk te gebruiken. Aan de kop van de tube zit het ‘strijkboutje’… aan de achterkant komt je verzorgingsproduct en met de andere kant strijk je de wallen glad. Nou ja dat is niet zoals het overhemd van mijn man, nee dit is wel aangenaam, maar zorgt niet voor de blik van een 18-jarige in de bloei van haar leven. Had ik ook niet verwacht. En toch ben ik heel blij, want normaal met concealer heb ik juist een verschrikking onder mijn ogen, lijkt het alsof het mij juist ouder maakt. Bij dit product trekt het een beetje in en de kleur blijft achter als een waasje.

De gezichtsverzorging die voor een stralende jonge huid zorgt

Jaaaaaah, komt u maar! Stralend, jong en een happy Beppy gezicht? Ik kon niet wachten om dit te gaan testen en ook deze heb ik nu een aantal weken getest.

Wat doet het?
Dit verzorgingsproduct, geïnspireerd op de technologie van lichttherapie, compenseert een gebrek aan natuurlijk licht door de vitaliteit van de huid te stimuleren en haar weer een jeugdige glans te geven.

– Actie: Herstelling, gladstrijken, glans
– Fijne textuur : Een soepele en lichte crème
Frisse geur: fris parfum met bloemige en krokante tonen

Gebruik
‘s Ochtends aanbrengen op een perfect gereinigde huid op het gezicht en de hals.

De creme is rijk, voelt lekker fris aan, wat het ontwaken van je huid nog eens versterkt na het gebruik van het serum. De geur is wel aanwezig, maar niet overdreven. Het parfum droogt ook deze keer mijn huid niet uit. Het trekt vlot in en dat is prettig zodat ik mijn make-up kan aanbrengen. Het geeft ook nog dat zijde-achtige gevoel op mijn huid en soms vindt ik het zonde om mijn gezicht op te maken. En tegenwoordig loop ik er wat ‘naakter’ mee rond. Puur natuur en een beetje van Dr. Pierre Ricaud!

KORTING

De producten zijn momenteel met korting te koop en ik zou zeggen sla je slag! Kijk snel op de site of er nog een leuk gratis artikel bij zit! Ook erg prettig!!!

Bedankt voor jouw bezoekje! En natuurlijk komt er dan altijd even een vraag… Ken jij de producten van Dr. Pierre Ricaud al?

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  zazazoobeauty
  13 Apr 2017
  5:10am

  Mooie lijn! Ik ben nog niet bekend met het merk maar lees er steeds meer veel goeds over!

  Nancy Baten
  13 Apr 2017
  6:07am

  Lijkt me een heel mooi merk. Ik ga voor de anti wallen!

  jeapiebel
  13 Apr 2017
  7:49am

  Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van dit merk. Heerlijke producten.

  Beauty45plus
  13 Apr 2017
  6:10pm

  Mijn review staat ook klaar, ik was heel erg verrast door de oogverzorging.

Laat een reactie achter!