Lunar, Affect, spell pressed, eyeshadow, palette, baked, oogschaduw, make-up, pro, yustsome, Karolina Matraszek, mua, 7

Lunar Spell eyeshadowpalette van Affect Cosmetics

Vorige week liet ik jullie al kennismaken met een voor mij nieuw merk: Affect Cosmetics. Vandaag laat ik jullie een heel mooi item zien: ‘Lunar Spell’ oogschaduw palette. Ik maakte er afgelopen week al meerdere keren een look mee, elk was weer anders en vandaag zien jullie daar het resultaat van.

Lunar Spell

Het palette Lunar Spell is in samenwerking met visagiste Karolina Matraszek vervaardigd. Het palette bevat 7 matte, koele tinten gecombineerd met 5 kosmische, glinsterende tinten zoals zilver, glanzend roze, maanstof en amethist. Door deze te combineren kun je stijlvolle make-ups maken met een vleugje mysterie. Met namen als Spectral, Umbra, Lunar Spell, Moonlight en Nebula heb je een mooi palette in handen die mij in staat stellen om diverse looks te creĆ«ren. Ga je voor wat meer nude of ga je voor een echte ultra glamlook? De keus is natuurlijk zo gemaakt als je een feestje hebt… glamour it is!

Lunar, Affect, spell pressed, eyeshadow, palette, baked, oogschaduw, make-up, pro, yustsome, mua, 2


Lees ook het artikel over Affect met prachtige blush, highlighter, bronzer en pressed powder!

Glitter & Glamour

Wat mij meteen opvalt bij het openen van dit palette zijn de ultra glinsterende oogschaduws. Vooral de kleur After Glow springt in het oog (niet letterlijk natuurlijk).

Lunar, Affect, spell pressed, eyeshadow, palette, baked, oogschaduw, make-up, pro, yustsome, Karolina Matraszek, mua, 3

Tijdens het swatchen merkte ik ook dat deze tinten wel wat Fall-out hebben en je dus voorzichtig om moet gaan met het aanbrengen, anders zit je gezicht meteen onder de glitters. Ook zijn ze erg ‘poederig’ en heb je al snel te veel op je kwast zitten. Een beetje aftikken is dan ook aan te raden.

De kleuren zijn wel mega goed gepigmenteerd en zelfs de lichtere tinten krijg ik zonder een primer er echt mooi op.
In eerste instantie zou ik dit palette zelf overslaan, maar nu ik dit geswatched heb ben ik super enthousiast om er looks mee te gaan maken.

Ooglooks maken als een PRO

Ik ben nogmaals geen PRO, maar mag toch wel zeggen dat ik na 10 jaar bloggen de nodige ervaring opgedaan heb. Ja, het is al weer 10 jaar geleden dat ik voor het eerst mijn schreden zette in blogland. Er is ondertussen veel gebeurd en ben ik van de ene naar de andere domeinnaam gehopt. Uiteindelijke is Yustsome mijn hoofd URL en Beautysome mijn extra link.
Door de jaren heen heb ik mijzelf eea geleerd en merk ik dat ik steeds meer kan op het gebied van make-up. Het lijkt mijzelf nog wel een keer leuk om een opleiding hiervoor te gaan volgen, maar soms denk ik ook wel, mens je bent de 50 gepasseerd, wie wil er nou met jouw bibberhanden opgemaakt worden.
Dus hou ik het maar bij mijn eigen, inmiddels gerimpeld, canvasje.

Lunar, Affect, spell pressed, eyeshadow, palette, baked, oogschaduw, make-up, pro, yustsome, mua, 1

Dit was mijn eerste look met het Lunar Spell palette, ik dacht, die rustig aan met die glitters en heb alleen op mijn bewegend ooglid het kleurtje AFTERGLOW toegepast. Als basis ben ik met IMBRIUM begonnen. Voor wat meer diepte gebruikte ik UMBRA en ECLIPSE. Onder mijn wenkbrauw zette ik lichtjes NADIR op.

De andere look werd wat meer glam, door een mix van NEBULA en IMBRIUM als basis te gebruiken. Ik maakte een soort van CUT CREASE door DAWN op mijn ooglid aan te brengen en ook weer diepte te geven met IMBRIUM wat dikker aan te zetten en in de hoekjes ECLIPSE aan te brengen. Daaroverheen zette ik lichtjes deppend de tint AURA.

Affect, pro, make-up, black, eyeliner, gel, mascara, loose, pigments, blush, highlighter, gold, brow me, pressed, powder, 7d

Bovenstaande look werd wat intenser door gebruik te maken van een eyeliner van AFFECT… deze zie je binnenkort nog terug op mijn blog. Als basis heb ik hier GRAVITY gebruikt. NEBULA kwam nu op mijn ooglid en ook hier heb ik de tinten ECLIPSE en IMBRIUM gebruikt voor de diepte.

3 looks die ondanks dat ik twee kleuren vaak gebruikt heb, toch elke weer anders ogen (leuke woordspeling).

Blij met Affect

Ik ben echt heel blij met dit merk en heb nog veel meer om aan jullie te laten zien, dus hier komt een vervolg op.
Dat is ook wel te zien aan mijn blije gezicht… hahaha…

Affect make-up is te koop in Nederland bij o.a. deze WEBSHOP.

Lunar, Affect, spell pressed, eyeshadow, palette, baked, oogschaduw, make-up, pro, yustsome, Karolina Matraszek, mua, 7

 

Like

Laat een reactie achter!