Magnetische, wimpers, ardell, phoera, eyeliner, gel liner, sexy, ogen, wimpers, lashes, beautysome

Magnetische wimpers getest, is het een blijvertje?

Ik heb dus 51 jaar zonder nep wimpers kunnen leven en ik had nooit het idee dat het nodig zou zijn, maar iets in mij wilde toch graag een keer van die sexy eyes. Dus kocht ik recent magnetische wimpers, omdat ik op lijm nooit zo goed reageer ivm latex.

Sexy eyes

Ja, wie wil dat nou niet zo’n mooie oogopslag. Nou eigenlijk moet ik iets bekennen… als ik iets fantastisch vind is het een travestiet die een geweldige make-up look neer kan zetten. En dan die ogen… wauw! En al ben ik een vrouw, soms zou ik ook wel eens mij zo verkleden en helemaal los willen gaan.
Wat mij tegen houdt? Ik weet het niet… ik denk lef!

 

Magnetische wimpers

Een uitkomst of een flop? Het is maar welke je besteld natuurlijk, want net als met vele dingen kan het ene product tegenvallen en het andere juist perfect bij jou aansluiten.

Daarom test ik vandaag twee soorten magnetische wimpers. Zo krijg je een beeld van wat wel te kopen en wat niet! Of anders…

 

Magnetische, wimpers, ardell, phoera, eyeliner, gel liner, sexy, ogen, wimpers, lashes, beautysome

Phoera magnetic lashes

Deze magnetische wimpers kocht ik via een site met allerlei acties, maar ik vond ze ook op Aliexpress, dus als je er niet te veel geld aan wilt uitgeven kun je deze eens testen.

Maar,… zijn ze die paar euro waard?

Ik moet zeggen dat ik het fijn vindt dat er een eyeliner bij zit, dat was al een pluspuntje. Het aanbrengen ging wat lastig, daar ik wat tranende ogen kreeg en vocht en magnetische toelie gaat niet samen, dus moest ik tot 3 keer toe bij 1 oog de eyeliner opnieuw aanbrengen. Zodra je de wimpers eraf haalt, trekt je de liner mee! En dat is echt een groot minpunt, vooral als je even iets wilt herstellen.

Magnetische, wimpers, ardell, phoera, eyeliner, gel liner, sexy, ogen, wimpers, lashes, beautysome
Op zich zijn de wimpers prachtig, echt een hele mooie sexy look kun je er mee maken! Alleen, het hecht bij de traanbuis/binnenste ooglid hecht het voor geen meter! Althans bij mij en bij twee ogen! Dus echt balen!

Met pijltjes heb ik aangegeven waar de magneetjes niet hechten aan de magnetische eyeliner.

Ook moest ik ze een beetje inkorten. Dat deed ik aan de langste kant. Op zich bleven ze wel goed zitten, want op Instagram liet ik al de föhn test zien, dat ze er niet zomaar afwaaien!


Ardell Magnetic liner & lash

Deze wimpers kocht ik na het zien van een post op Instagram! Nou het leek mij wel leuk om die een te proberen, maar ik vond ze niet bij ons in de winkel. Tot ik zomaar ze ineens ergens in een bak zag liggen… yeah! Voor die 12,50 kon ik het niet laten. Ben ik blij met deze aankoop?

Magnetische, wimpers, ardell, phoera, eyeliner, gel liner, sexy, ogen, wimpers, lashes, beautysome
Het viel mij meteen op dat er geen eyeliner in zat, maar een potje en een kwastje… laat ik nou nog nooit op deze manier een lijn er gebruikt hebben… dus hier maar gewoon induiken en zien waar ik eruit kom!

Je denkt meteen oooh nou een potje, daar zal wel veel van inzitten… hahahaha ding dong, welkom bij de koude kermis!

Er zit dus echt minimaal, echt ieniemiene spul in.


Nu heb ik dus geen ervaring en ik weet niet wat er normaal in een potje zit, maar ik wil toch wel wat vaker de wimpers gebruiken.

Wel? Ja want ik vond deze Ardell Magnetische wimpers echt een topper! Ze hechten meteen goed, ik hoefde niet 3x de liner aan te brengen, want je kunt rustig even wat positioneren zonder de boel eraf te trekken.

Magnetische, wimpers, ardell, phoera, eyeliner, gel liner, sexy, ogen, wimpers, lashes, beautysome

De Ardell magnetische wimpers geven ook een mooi natuurlijk effect. En hechten bij mij perfect!

Ook hier heb ik diverse proefjes mee gedaan en ook de wind test hebben ze doorstaan. Ook het regenbuitje dat die dag over Gemert trok en in de avond de vrieskou!

 


Conclusie

Ik geef de voorkeur aan de Ardell magnetische wimpers en ik moet zeggen dat ik de liner qua aanbrengen fijner vond, maar ik ben bang dat dat voortkomt uit gewenning. Want zoals je ziet heb ik de gel ook goed kunnen aanbrengen en moet ik niet zo miepen!

 

Magnetische, wimpers, ardell, phoera, eyeliner, gel liner, sexy, ogen, wimpers, lashes, beautysome
Welke hebben jouw voorkeur?

 

PS vandaag ga ik naar Brows by Ellis in Arnhem om mijn wenkbrauwen bij te laten werken en neem ik gelijk een wimper lift! Ben je hier benieuwd naar?

Like
2
  budgetproofmama
  27 Jan 2020
  3:20pm

  Ze staan je beide prachtig! Ik kende ze niet magnetisch en gebruik het eigenlijk ook nooit meer. Vroeger wel eens met uitgaan, dan is dit ideaal.

  Shopverslaafd
  27 Jan 2020
  5:20pm

  Hier een wimper fan! magnetisch nog niet geprobeerd, maar nu ik dit zo zie, kan ik het ook wel gaan proberen . Ze staan je goed

  Tessa Bowie
  28 Jan 2020
  6:21pm

  Mij lukt dat echt nooit. Zonder bril zie ik echt super slecht, dus valse wimpers aanbrengen is voor mij niet te doen. Bij jou staat het erg mooi

  Daphne - verdraaidmooi
  2 Feb 2020
  7:11am

  Die lashes van Ardell heb ik ook geprobeerd en ik vond ze heel fijn. Vooral de hechting inderdaad was top!

Laat een reactie achter!