Make-Up Factory, makeup, Factory, highlighter, pigments, mascara, look, beauty, Christmas, kerst, feestelijk, beautysome

Make-Up Factory | Look met 3 nieuwe aanwinsten

Zoals jullie al vernamen komt Make-Up Factory ook naar Nederland en ik kan je al verklappen dat in mijn dorp bij de DA drogist de eerste counter al gespot is.

Het is een middenklasse make-up merk, dat qua prijs en kwaliteit op 1 mooie lijn ligt. Wil je alvast een mooie look zien met dit merk?

Welkom Make-Up Factory

Yes, eindelijk is het nu ook gewoon te koop in Nederland! Buiten de webshop die ik ergens al gespot had, kunnen we het nu ook aanraken, testen en vooral verwonderen over de geweldige kwaliteit! Want ik vind het een proffesioneel merk waar visagisten plezier aan kunnen beleven om mee te werken!

Wat een lofzang Sonja? Ja, ondanks dat ik dit gekregen heb, ben ik altijd eerlijk en als ik nu zeg dat ik het geweldig vind, dan krijg ik geen lange neus!

Make-Up Factory, makeup, Factory, highlighter, pigments, mascara, look, beauty, Christmas, kerst, feestelijk, beautysome

3 producten ontving ik deze keer en ik heb al prachtige lipsticks, foundation en een oogschaduw palette en die ga ik bij deze look gebruiken, dus je krijgt een mooi totaalbeeld.

Nieuw in mijn stash

Ik voegde toe:

 • Pure Pigments
 • Art of Glowstick
 • Mascara

Als eerste even de Pure Pigments in de kleur 21. Ik vermijd eigenlijk altijd losse poeders, ik ken mijzelf heel goed en ik ben altijd bang dat er meerop mijn kleding terecht komt dan op mijn gezicht. Dus ik was benieuwd hoe ik dit netjes kon aanbrengen.

Make-Up Factory, makeup, Factory, highlighter, pigments, mascara, look, beauty, Christmas, kerst, feestelijk, beautysome

Mijn tip? Hahaha, ja ik heb nu al een tip! Gebruik een kwastje! En als je pigmenten aanbrengt, zorg dat ze kunnen ‘plakken’! Dus wat deed ik? Ik begon zoals altijd met een primer, maakte mijzelf op met het palette dat ik HIER reviewde en daar waar ik de pigmenten wilde aanbrengen depte ik met een speciaal kwastje wat concealer, liefst uit een stick. Daarna met een ander kwastje de pigmenten en Yes! Dan krijg je echt een klabam effect!

Show some glow

Om de feestlook wat extra glam te geven kan ik je de Glow Stick aanraden, vooral ook omdat die erg makkelijk werkt, maar ook nog eens niet TE veel glow geeft. Ik hou van een mooie gloed zoals ik al eerder vermeld heb, dus ik was blij dat deze Make-Up Factory stick dat geeft wat ik wil hebben.

Make-Up Factory, makeup, Factory, highlighter, pigments, mascara, look, beauty, Christmas, kerst, feestelijk, beautysome

Sorry voor de bibber foto’s, maar ik had weer eens veel last van mijn schouder en dan tril ik meer.

Oh ja, ik vind de kleur trouwens ook supermooi, heel natuurlijk en past bij mijn huidskleur.

Push Up voor je wimpers

Make-Up Factory, makeup, Factory, highlighter, pigments, mascara, look, beauty, Christmas, kerst, feestelijk, beautysome

Een mascara van dit merk had ik nog niet dus ook dit was een welkome verrassing. Ondanks dat ik regelmatig een mascara krijg om te testen was ik toch erg nieuwsgierig naar deze variant. Het moet een soort van Push Up effect geven en wie wil dat nou niet hebben, wimpers die mooier, langer en met extra volume!?

Make-Up Factory, makeup, Factory, highlighter, pigments, mascara, look, beauty, Christmas, kerst, feestelijk, beautysome

Okay, ik vind het vreselijk om minpunten te benoemen, maar ik kreeg er geen Wow kriebel van. Het is een hele fijne mascara dat wel, separeert je wimpers goed, maar het volle bleef bij mij wat uit. Wellicht verwacht ik iets wat totaal niet bij deze mascara hoort, want dan had er Big Volume op gestaan. Dus is deze meer geschikt voor elke dag.

Make-Up Factory, makeup, Factory, highlighter, pigments, mascara, look, beauty, Christmas, kerst, feestelijk, beautysome

De ooglook is echt wel super geworden! Die oranje tint? Dat zijn dus de pigmenten! En ik vind het ook mooi te blenden! Dus dit krijgt van mij een vette 10! Oh en het had minimale fallout, bijna geen!

En als laatste… de glow! Check this!

Make-Up Factory, makeup, Factory, highlighter, pigments, mascara, look, beauty, Christmas, kerst, feestelijk, beautysome

Hoe mooi en subtiel is dit? Ik ben fan! Gewoon een streep zetten, wat deppen met je vingers en tadaaaah!

Make-Up Factory, makeup, Factory, highlighter, pigments, mascara, look, beauty, Christmas, kerst, feestelijk, beautysome

Alle Make-up, behalve de blush en wenkbrauwen is van Make-Up Factory!

Ik hoop dat jij ook dit merk snel in de winkel gaat vinden!

Prijzen liggen in de middenklasse zoals ik al zei en je hebt al een mascara voor rond de 15,00 en een oogschaduwpalette voor 20,00.

 

Like
1
  Nancy
  14 Dec 2018
  12:00pm

  nou ik ben benieuwd wanneer t hier in de winkel komt. Ziet er erg mooi uit.

  bychristiana
  14 Dec 2018
  12:28pm

  Ik wil ook altijd een wow-gevoel met mascara, maar helaas is een mascara die een echt wow-gevoel geeft best lastig te vinden. Ik vind het een mooi, draagbaar lookje.

  Truus
  15 Dec 2018
  1:54pm

  Super leuke look, ook feestelijk!

  Deb
  15 Dec 2018
  2:59pm

  Mooie look heb je ermee gemaakt. Kleur van het losse pigment vind ik echt prachtig. Mascara’s blijven lastig vind ik, ik heb er nu een en die bevalt goed dus daar blijf ik wel bij. Is helaas wel ‘n prijzige van Lancome. Ik heb dit merk hier trouwens nog niet gespot, ben benieuwd of het ook deze kant op komt.

  Natascha - BeautyOpinie
  18 Dec 2018
  8:38pm

  Die stick is fantastisch he? Ik heb er 2 van dit merk en die gebruik ik vrijwel elke dag. Ik heb net een nieuwe Becca highlighter die wel een groot concurrent is haha maar ik pak deze er toch nog steeds vaak bij.

Laat een reactie achter!