Make-up Look met Artdeco! Review lipstick & eyeliner

Vandaag heb ik mijn make-up look gemaakt met 2 producten van Artdeco. Morgen laat ik jullie in de swatched-it de nagellak zien met een nailart.

Soms heb je geluk en krijg je nog eens wat van andere blogsters. Deze ronde heb ik wat Artdeco producten bijeen gesprokkeld via een winactie en van een gulle geefster…

Rich Rose

Rich rose

Long-Wear Lip Color van Artdeco bevat een lichte textuur die lang houdt. Na slechts ÊÊn keer aanbrengen schitteren uw lippen intens. De lipstick hydrateert en bevat een delicate vanillegeur. Klinisch getest.

Helaas had ik er geen doosje omheen en moet ik gokken welke kleur ik nu gekregen heb. Ik vermoed zelf Rich Rose, echter het zou ook zomaar de Rich Papaya kunnen zijn. Mocht jij het wel weten, dan mag je dat hieronder vermelden!

ArtDeco-nagellak-nailpolish-677-art-couture-nail-laquer-review-swatch-yustsome-lips3

 

De lipstick is erg romig. En het brengt aan als boter met een kleurtje! Een andere vergelijking om het te verduidelijken kan ik even niet 123 bedenken.

Het heeft duidelijk een hydraterende werking want mijn lippen worden er wel blij van. Echter qua dekking heb ik er nog wel wat moeite mee. Ook aan de kleur moet ik zelf erg wennen. Alhoewel ik deze lipstick al eens droeg op een foto kreeg ik een prive berichtje van een heer dat hij mijn lippen erg zwoel vond….Ach dat vind ik niet eens erg, tenslotte zijn nette complimentjes af en toe best fijn.

ArtDeco-nagellak-nailpolish-677-art-couture-nail-laquer-review-swatch-yustsome-lips1

 

Artdeco lipstick is te koop bij Douglas en kost 10,95


High Precision Liquid Liner
Eyeliner

Met de High Precision Liquid Liner kunt u een zeer nauwkeurige en fijne lijn rondom uw ogen tekenen. Het product bevat carbon black pigmenten voor een nog intensieve en diep-blauwe oog opslag.
Het penseel die aan de pen vast zit is gemaakt van de fijnste vezels die een flexibele punt vormen. De Liner is makkelijk aan te brengen en is langhoudend.

ArtDeco-nagellak-nailpolish-677-art-couture-nail-laquer-review-swatch-yustsome-punt2

 

Deze eyeliner ligt al een tijdje in mijn review kast en eindelijk kan ik het gebruiken. Het product lijkt op een normale stift, wel een luxe hoor, want zo een zit niet in mijn tekendoos.
De punt is heel spits en ook best lang vond ik zelf.

ArtDeco-nagellak-nailpolish-677-art-couture-nail-laquer-review-swatch-yustsome-punt

 

Je verwacht het niet, maar het werkt toch fijn! Ik maakte een swatch op mijn hand, maar doordat het dus op een stift lijkt, werd ik heel creatief 🙂

ArtDeco-nagellak-nailpolish-677-art-couture-nail-laquer-review-swatch-yustsome-punt3

 

Ach ja,het kind in mij mag ik af en toe ook los laten…

De look

Omdat ik dus donderdag ochtend weinig tijd had en toch een mooie look wilde voor het event waar ik naar toe mocht, maakte ik een look waar ik mij niet onzeker bij hoefde te voelen.
Onzeker? Jij? Ja vooral als ik mensen ontmoet die mij alleen kennen van het online kwebbelen. Je gaat toch een beeld bij iemand vormen en ik ben alijd bang dat ik iets verkeerds zeg of doe waardoor men bij mij geen prettig gevoel heeft. En… Ik maak mij dus druk om… Niks want het was eigenlijk super gezellig!!!Wat een lieve meiden…

image

 

Het ging in 1 keer goed met het make van deze wing. Omdat je dus wat uder word gaan je oogleden wat hangen en dan is het nog wel eens lastig om de krul van de wing goed te plaatsen. Omdat deze eyeliner zo precies kan tekenen en soepel beweegt is het eigenlijk best een ‘fluitje’.

Deze eyeliner is ook bij Douglas te koop voor 17,95

En dan nu het eindresultaat… Tatatataaaaah!

image

 

Deze foto koos mijn man uit. Ik zei welke vind jij het mooiste? En hij klikte…

Over de houdbaarheid van de eyeliner ben ik zeer te spreken! Toen ik die avond thuis kwam zat het er nog perfect op. Wauw. Dus ik trok gelijk al een conclusie ‘zal ik het wel met een beitel eraf moeten bikkelen’ nope… Zelfs met alleen een beetje water en een washandje kreeg ik het al eraf. 

Over de listick ben ik iets minder enthousiast qua houdbaarheid, echter wat ik dan wel fijn vind is dat je geen rare lijn op je lippen overhoud. Je kent het wel, weggegeten lipstick in het midden. Deze laat geen spoortje achter. Je mag deze dan wel in je handtas doen naar een feestje.

Heb jij al eens Artdeco producten gebruikt? Wat is jouw ervaring?

Bedankt voor het komen! Liefs Sonja

 

Like
  Jonna@Burgertrutjes
  3 Sep 2016
  7:04am

  Ken het merk wel, maar heb er nog nooit iets van gekocht. De lipstick is wel mooi, maar mijn Catrice wint toch 🙂

  Jolanda
  3 Sep 2016
  7:50am

  Wat zie je er weer mooi uit!!

  Annette
  3 Sep 2016
  2:44pm

  Ik heb nog niets van ArtDeco maar ziet er goed uit, toch eens bij het schap gaan kijken.

  Hilde
  3 Sep 2016
  4:41pm

  Ik heb nog nooit iets van artdeco gebruikt nee. Je look vind ik prachtig!

  Astrid
  3 Sep 2016
  5:14pm

  Mooie look! Ik snap dat je de dekking van de lipstick niet top vindt. De kleur staat je wel erg mooi. En mooie swatch ook van de eyeliner!

  Madeleine
  3 Sep 2016
  6:47pm

  Mooie look heb je ermee gemaakt 🙂 Zelf ben ik niet bekend met het merk. Ik vind de naam van het werk wel een mooie merknaam 😉

  Yvonne
  5 Sep 2016
  6:35pm

  Knap! Ik waag me niet aan een wing hoor 🙂 jij hebt het super mooi gedaan.

  Sherry
  6 Sep 2016
  9:03pm

  Dat staat je goed. Ik houd van artdeco. Hun producten zijn erg goed.

  Beauty Essentials | Najaar 2016 | YuStSoMe
  16 Nov 2016
  12:01pm

  […] Eyeliner in aparte, grafische vormen domineert dit najaar de catwalk en bladen. Het penseel van de High Precision Liquid Liner (lees mijn review) is gemaakt van de fijnste vezels die een flexibele punt vormen. Perfect om te […]

Laat een reactie achter!