Ricaud-Dr-Pierre-Ricaud-make-up-look-zomer-look-yustsome-blush-bronzer-lipstick-mascara-waterproof-eyeshadowpencil-PROMO

Make-up look met een zonnige touch

Zoals jullie wel vaker zien, mag ik van het merk Dr. Piere Ricaud prachtige producten testen. Niet alleen ik, nog een paar mooie 40 plusvrouwen worden in de watten gelegd door dit merk.
Dit keer kreeg ik een mailtje of ik make-up wilde reviewen en wauw, toen ik zag welke make-up dat zou zijn, kon ik geen nee zeggen.
Na even wat geduld kreeg ik op een dag post, de man aan de deur zei al (DHL) je krijgt wel veel post zeg!
Uhm… ja, nou ik mag niet klagen!

Ricaud-Dr-Pierre-Ricaud-make-up-look-zomer-look-yustsome-blush-bronzer-lipstick-mascara-waterproof-eyeshadowpencil-PROMO

Een prachtige set make-up met een zonnig tintje! Dit zal ik zeer zeker vaker dragen, omdat het alles bevat om een snelle make-uplook te maken!

Instant zon gebruinde teint effect.

Dit product is onmisbaar voor diegenen die het hele jaar door een stralende teint willen zonder zon en zonder zelf bruiner. Het hele jaar een gezonde, gebruinde en sublieme teint. De huid is soepel en zacht en de teint is stralend en mooi.

In eerste instantie lijkt deze kleur niet voor mijn bleke BEP huidje bestemd te zijn, want het contrast is echt zo op mijn hand bijna not-done!
Toch wil ik het wel proberen en hoop niet dat ik er als een mandarijntje uit kom te zien! (Nee, dat had ik later met een ander product,… wordt vervolgd).

Het is fijn in gebruik, laat zich goed verdelen op mijn huid zonder te gaan vlekken, iets waar ik vaak bang voor ben.
En de kleur? Kijk zo maar eens…
Ik heb in deze look alleen maar de producten gebruikt die ik hier kreeg.

Gehydrateerd en gesublimeerd, uw lippen schitteren.

De Transparante Hydraterende Lippenbalsem hydrateerd en dekt de lippen met een kleurrijke sluier van zachtheid. Dankzij de romige formule, zorgt deze balsem voor een stralende glans op uw lippen en houdt ze gehydrateerd en onweerstaanbaar zijdezacht.

Deze lipstick heb ik al eens eerder gereviewd en het verslag daarvan kun je HIER vinden!

De final touch voor een perfecte teint en een stralende look.

Ricaud-Dr-Pierre-Ricaud-make-up-look-zomer-look-yustsome-blush-bronzer-lipstick-mascara-waterproof-eyeshadowpencil-2

De zomer komt dichterbij! U heeft nog een bleke teint en vermoeidheidstrekken? De Blush Stralende Look is dé final touch die de make-up perfectioneert en u een stralende look geeft. De luchtige en lichte formule en de korale teint geeft een lumineus resultaat die kan gebruikt worden op elk huidtype.

De tint is perfect voor mij het geeft een heerlijke blos, maar ook niet te overdreven! Doordat ik al wat rood in mijn haar heb vindt ik het zelfs mooi complementeren met elkaar. En ik zie er gelijk wat frisser en gezonder uit! Een die zeker mag blijven in mijn stash!

Een stralende, zon gekuste huid, het hele jaar door.

Dankzij dit poeder schenkt u uw huid een zon gekuste teint.
– Teint: zon gekust effect, stralend en glad
– Zonnig parfum : Heerlijk zacht geparfumeerd poeder
– 2 teints : Lichte of donkere teint voor een perfecte kleur

Ik had tijdens mijn mail contact al aangegeven dat mijn huid erg bleek is en wat leuk dat daar dan rekening mee is gehouden door mij de lichtste kleur toe te zenden!
De Bronzer is echt ook te gebruiken als oogschaduw! Zodat je dit in combinatie met het oogschaduw potlood kun gebruiken!

Een nieuwe manier om uw oogopslag te verfraaien.

Het oogschaduw potlood is zeer romig en bomvol mooie subtiele glitters. Dit is voor mij een alleskunner! Op mijn ogen voor een stralende blik, maar ook op mijn jukbeenderen om die zonnige glow nog eens extra te accentueren! Ja en als je dan toch bezig bent is het ook leuk om een vervaagd streepje op je neus te zeggen (lijkt die wat smaller) en net in het kuiltje boven je lippen! Voila… ik voel me nu echt een BEACH-Queen!

Volume in crescendo.

(Foto hierboven is met deze mascara)

Voor vrouwen die op zoek zijn naar een volumakende mascara. Deze mascara verstrekt en omwikkelt de wimpers één voor één voor een voor een brushing-effect. De wimpers worden goed gescheiden, worden sterker en krijgen een intense zwarte kleur. Het opent de blik. Bij elke toepassing is de volume sterker.

Omdat bij een zomerse BEACH look geen volle vette wimpers horen heb ik slechts 1 laagje gebruikt voor de ooglook. En ik ben zeer tevreden over het resultaat.


Wederom ben ik verrast door de producten van Dr. Pierre Ricaud en ook de fijne werking en houdbaarheid.
Wat ik persoonlijk jammer vind is dat ik geen ingrediënten kan terug vinden op de site en/of er getest wordt op dieren.
Ik wil dat graag weten… ik ben een moderne consument die bewust haar producten koop!

Wil je weten wat de actuele prijzen zijn? Kijk dan op de website, deze kunnen namelijk veranderen!

Meer lezen over Dr. Piere Ricaud Producten?

Gezichtreiniging

Nagellak

Handverzorging

Bedankt voor je bezoekje en hierboven de look met alleen maar de producten die ik heb ontvangen!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

PS de nagellak komt een andere keer aan de beurt! Wellicht in een Swatched-it!

Je Naam
Like

11 reacties

  1. Pingback: Een make-up look voor elke dag – YuStSoMe

  2. Pingback: Swatched it | zomerse nagels – YuStSoMe

  3. Wat een prachtige producten! Jammer dat de “Dr” deze 50 plus vrouw nog niet ontdekt heeft… ik zou deze mooierds ook wel willen testen. die blush ziet er prachtig uit!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!