Make-up look | StyleTone Beautybox Mei

Welkom terug bij YuStSoMe.

Vandaag een make-up look met producten die ik in de StyleTone beautybox ontving van mei.
Het was weer een hele mooie box dit keer en er zaten echt bruikbare make-up spullen in.
Vandaag een look met een beknopte omschrijving van het product.

Marsk – Eyeshadow brush | €12.00

Met een houten handvat, aluminium ferrule en nauwkeurig gevormde synthetische haren wordt dit je nieuwe make up buddy! De stijfheid van de haren helpt je met het blenden en werkt super precies. Gebruik de eyeshadow brush voor het aanbrengen en blenden van oogschaduw op het ooglid, en voor het aanbrengen van een smokey lijntje in de wimperlijn.

Ik vond het met het eerste gebruik ‘maar een rare kwast’…

StyleToneBox-Mei-2016-YuStSoMe-Kwastje-Marsk

De haartjes zijn inderdaad nogal stug en ik gebruik altijd kwastjes van Real-Technics die zijn zo heerlijk zacht, dus dat was wennen.
Gelukkig kreeg ik er wat feeling mee en nu gebruik ik deze vooral voor de oogleden.

Emite – Eye primer | €29.00

Primers zorgen dat je make up langer blijft zitten en dat de kleuren van de oogschaduw die je erover aanbrengt levendiger uitkomen. Maar wist je ook dat je dit type product perfect kan gebruiken om donkere kringen te verdoezelen? Of stip een beetje op een oneffenheid voordat je de concealer erover aanbrengt (het werkt echt!) En een klein beetje op de lijntjes in je mondhoeken voor je foundation voorkomt lijntjes en scheurtjes in je make up. Deze primer is zo voedend dat Emite aangeeft dat je het zelfs kan dragen op de oogleden puur voor bescherming, verzorging en een mooie natuurlijke look. Oh, en hier worden we ook altijd erg blij van: Er zitten geen parabenen in!

Bij een jonge meid zou ik het inderdaad onder de ogen aanbrengen, echter bij mijn rimpelhuid, vond ik het een drama en doe ik het nooit meer.

[ezcol_1half]StyleToneBox-Mei-2016-YuStSoMe-Eyeshadowprimer1[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]StyleToneBox-Mei-2016-YuStSoMe-Eyeshadowprimer2[/ezcol_1half_end]

Ik bracht het op mijn ooglid aan en onder de ogen dus. Ik merkte op dat het stug aan te brengen is. Niet echt lekker smeerbaar.
En onder mijn ogen leek het of ik in 1 klap 10 jaar ouder werd in plaats van jonger. Goed ik kan mij natuurlijk weer mevrouw drama-queen betitelen, echter wat vinden jullie nou hiervan?

Manna Kadar – Lip locked | €21.95

Beroemd om haar multifunctionele beauty proces dat uit 3 stappen bestaat: Prime, Polish, Perfect. Manna Kadar, eigenaresse van Manna Kadar cosmetics houdt het simpel met haar zorgvuldig geformuleerde multifunctionele producten zodat iedereen een perfecte look kan creëren in minder dan 7 min! Dit 3-in-1 super product Lip locked, geeft je een primer, gloss voor een gemakkelijke applicatie en een stain  voor een lang houdende kleur! Dit plaatje bevat Vitamine E en A en bessen extracten en houdt je lippen super zacht.
In mijn box zit de kleur Lucky, een prachtige blozende oud roze perzik kleur. Roze en perzik tinten zijn de trend kleuren van deze lente en zomer, dus ik ben al helemaal klaar voor deze trend!

StyleToneBox-Mei-2016-YuStSoMe-Lipgloss-1

Bij Manna moet ik altijd gelijk denken aan de gepofte rijst, gekleurd en heerlijk zoet.
Wij (mijn tweelingzus en ik) kregen dit in een tasje, daar deed mijn moeder een handje in en zo liepen wij door het huis rond, lekker snoepend van de ‘manna’.

StyleToneBox-Mei-2016-YuStSoMe-Lipgloss-2

De kleur komt niet goed over op de foto. Op de een of andere manier kreeg ik het niet lekker op de gevoelige plaat vastgelegd.
Goed de foto van de totaal look geeft een beter beeld.

Lekker in een potje – Lip Scrub | €4.95

Deze zat ook nog in de box, maar ik doos heb het laten vallen. Goed het blikje zat vol met lipscrub en dat zou super handig geweest zijn om vooraf je lippen even te scrubben. Gelukkig had ik nog een andere scrub in huis.

29 Cosmetics – Crush grape seed age protecting blush | €34.95

Deze blush is meer dan een mooi kleurtje in een mooie verpakking, het voedt je huid! Druivenpit extract helpt je huid beschermen tegen vervuilde lucht en de zgn ‘free radicals’ Maar ook heel belangrijk, ze zien er zo mooi uit! We kozen 3 kleuren, Berries, Tuscany en Rose. Ik ontving Berries en dit is de meest veilige kleur voor blush, een lieve oud roze kleur die werkelijk kan bij iedere huid tint. Zeker als je een rode ondertoon hebt… en laat ik die nou net hebben… win-win-situatie!

[ezcol_1half]StyleToneBox-Mei-2016-YuStSoMe-Blush-29-cosmetics1[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]StyleToneBox-Mei-2016-YuStSoMe-Blush-29-cosmetics2[/ezcol_1half_end]

Ok… ik moest toch even goed kijken. Want ik had een betere pigmentatie verwacht.  Meer kleur zeg maar. Ik zie nu een glimmetje en dat is het dan.
Niet dat ik het lelijk vind, integendeel, erg mooi… alleen ik mis wat kleur.
Walking like a man, hitting like a hammer
She’s a juvenile scam, never was a quitter
Tasty like a raindrop, she’s got the look
Look-klaar
En helemaal happy Beppy met mijn nieuwe haar, maakte ik de look compleet.
Het enigste wat ik wel gedaan heb is mijn blush nog met een andere kleur vermengd. Ik zag niks van kleur, dus dan mag je een beetje foetelen!
Verder vrij rustig en mijn ogen in grijstinten opgemaakt.
En vind je mijn look geslaagd?
Kapsel is geknipt door Cloe Zwijgers, kapster bij Team Kappers te Veldhoven, mocht je in de buurt wonen!
Bedankt voor het kijken! Tot morgen, dan heb ik weer een swatched it!
En vergeet niet even de persberichten door te nemen, wellicht dat er nog nieuws bij staat!
Handtekening
Like
  Jolanda
  21 May 2016
  6:02am

  Jammer van de blush, maar wat een mooie look! Ik vind de lipkleur ook erg mooi!!!

   YuStSoMe
   21 May 2016
   4:35pm

   Dank je! Ja ik dacht dat staat mij niet, echter het staat juist goed!

  mandy
  21 May 2016
  6:09am

  Wauw Son, gave look! Het totaal plaatje ziet er goed uit! Had ik in de buurt gewoond had ik mijn haar ook eens door Cloe laten doen 😉 en de eye primer…nah, er zijn mooiere 😉 Xxx

   YuStSoMe
   21 May 2016
   4:34pm

   Dank je wel! Ja super kapster!

  Yvonne
  21 May 2016
  7:05am

  Je ziet er stralend uit! De primer vind ik ook erg hard, ik weet niet of dit voor mij gaat werken.

   YuStSoMe
   21 May 2016
   4:34pm

   Ja,… Ik ga proberen er nog wat van te maken.

  Astrid
  21 May 2016
  8:37am

  Wat zie je er mooi uit op de foto! Je nieuwe haar staat je goed. Deze styletone box was goed gevuld, echt leuke producten. Wel jammer dat de blush niet goed gepigmenteerd is.

   YuStSoMe
   21 May 2016
   4:33pm

   Aaah dank je!

  Annette
  21 May 2016
  3:22pm

  Ik vind je look prachtig. Ik heb de blush maar tot highlighter gebombardeerd. Als blush is hij voor mij niet geschikt. Als highlighter is hij wel mooi.

   YuStSoMe
   21 May 2016
   4:33pm

   Ja dat is het bij mij ook meer een highlighter.

  Joyce
  22 May 2016
  2:35pm

  Oh ziet er echt super leuk uit! 😀 Je hebt trouwens een mooie schrijfstijl!

   YuStSoMe
   22 May 2016
   7:59pm

   Dank je wel, lief ♥️

  chucky1012
  28 May 2016
  8:06am

  Mooie producten in de box!
  Ik lees je posts op je blog graag 😉
  Erg jammer dat de blush niet genoeg kleur afgeeft.

Laat een reactie achter!