Inglot, amsterdam, oogschaduw, eyeshadow, palette, goodybag, make-up look, 40plusblogger, beautyblog, yustsome

Make-up look ‘with love from Amsterdam’

Ik ben gek op make-up… joh, echt waar? Hahahaha al heb ik in mijn tienerjaren het altijd stiekem moeten gebruiken… want destijds was dat nog niet geoorloofd op je 14e. Tegenwoordig voel ik mij een prinsesje in mijn eigen rijkdom dat beauty-kamer heet.

Recent was de opening van Inglot in Amsterdam en ooooooh wat had ik daar graag bij willen zijn, of bij andere openingen… als eerste snuffelen aan al dat moois. Mijn vriendin Miss S, ik omschrijf haar zo om een beetje privacy redenen, was daar wel aanwezig en liet mij de inhoud van de Goody bag zien… wauw dat palette!
Weet je wat zegt ze… die krijg je van mij om te reviewen!

En bij deze…. ik gil nog even na,… mijn eerste Inglot review is een feit!

Inglot, mochten jullie weer terug komen in Eindhoven… please let me know!

I *hartje* Amsterdam

En daar is het dan… veilig aangekomen in Gemert, want het was even spoorloos. Gelukkig zitten er bij de Post ook nog hardwerkende jongens en meisjes.

Inglot, amsterdam, oogschaduw, eyeshadow, palette, goodybag, make-up look, 40plusblogger, beautyblog, yustsome

Wat een verschrikkelijk… mooi palette. Een hele leuke verpakking met een Amsterdam scene erop en het klikt met een magneet.
Een en al liefde… en nee dit is niet om te slijmen bij wie dan ook. Ik ben er echt serieus heel blij mee.

Inglot, amsterdam, kalverstraat, opening, goodybag, eyeshadow, oogschaduw, palette, review, beautyblog, blogger, yustsome

De kleuren zijn prachtig, intens en heel prettig om er een dagelijkse look mee te maken of een om een avondje te stappen, je kunt het meenemen in je tas, want ehet is erg stevig.

 

De kleuren zijn goed gepigmenteerd, iets wat ik ook niet anders had verwacht. De eerste kleur is intens, terwijl de 2e kleur een beetje wegvalt op mijn huid. Dit is natuurlijk bij iedereen anders. Het zwart is mooi zwart, maar zoals je ziet, geen klabam effect, zodat je eruit ziet als een Alien met donkere ogen! 🙂

Nee,… het is fijn om het op te bouwen en dat voorkomt dus veel ellende. Ik bracht mijn look aan over een primer, wat ik iedereen aanraad… de meeste beautybloggers weten dit onderhand wel.

Inglot, Amsterdam, eyeshadow, make-up look, oogschaduw, goodybag, palette, review, beautyblog, yustsome

 

Normaal heb ik wat moeite om mijn ooglook vast te leggen, echter dit keer wilde de camera het gretig op beeld te pakken krijgen… wauw, ik was blij dat mijn look lukte. Hahaha, het zwart heb ik namelijk met een dun zwart penseeltje aangebracht dat ik een beeetje nat gemaakt had, zo kreeg ik geen zwarte vlekjes onder mijn ogen… fall-out ook wel genoemd.

 

Mijn look maakte ik verder wat rustiger af, omdat ik wilde dat mijn ogen alle aandacht zouden krijgen. En ondanks mijn rimpels en lichte wallen… was ik die dag helemaal happy Beppy!
Ik maakte het filmpje met de Hema waaier en kreeg al leuke comlimenten, waarvoor dank. Ik loop gelukkig niet langs mijn schoenen!

 

Ik bedank mijn vriendin Miss S voor dit prachtige palette en ook Inglot voor het toffe design.

Ben jij al bekend met Inglot?

Like
  Jolanda
  24 Jun 2017
  6:01am

  wat heb je er een mooie look van gemaakt!! Prachtig palette he?!

  Joyce
  24 Jun 2017
  6:10am

  Wauw, prachtige neutrale tinten zitten er in! Ik heb ook een aantal van deze Inglot oogschaduws en ze zijn zoo fijn en zacht!

  chucky1012
  24 Jun 2017
  7:23am

  Wauw zo mooi 😉
  Leuke foto van je…

  Fijn weekend Xoxo

  Chelsey
  24 Jun 2017
  6:43pm

  Ohh wat een mooi palette zeg! Ondanks ik zelf bijna geen ooglooks meer maak, word ik toch wel blij van dit palette. Mooie look heb je ermee gemaakt!

  Bianca
  26 Jun 2017
  5:56pm

  Wauw super mooi! Ik moet eerlijk zeggen dat ik Inglot altijd een beetje “vergeet” terwijl het een prachtig merk is x

Laat een reactie achter!