Make-up met een vintage sfeertje

Ik zag ze al een tijdje liggen… Kekke doosjes met make-up. Maar ja, ik heb ze toch niet nodig? Moet ik ze kopen?
Ze zijn wel leuk… en hoera! Ja, echt een hoera, toen Kruidvat een 1+1 actie had op alle make-up! Wie holt er dan naar de winkel…? Juist! Ik nam dus een 3-tal mee en een nagellak welke ik op de site van vrouwopeigenbenen.nl al gereviewd heb.

Misslyn-makeip-look-eyeshadow-powder-blush-strobing-powder-review-blogger-yustsome-2

Misslyn!

Yes! Ik ken het merk voornamelijk uit de schappen van de Muller! Een Duitse drogist, welke ook luxere merken verkoopt. En ik ga daar graag naast de DM ook even neuzen.
Dus toen ik het display bij het Kruidvat zag was ik erg verrast dit in mijn dorp tegen te komen. En ook nog in stijl van de jaren 50/60 waar ik zelf wel van hou (min de Tante Betsy jurken, die zijn naar mijn mening niet vintage genoeg voor die stijl).

Wat kocht ik?

Een oogschaduw palette, een highlighter en een blush. Ik dacht hier kan ik wel een mooie look mee maken. Ik kocht de lip producten niet, omdat ik het zelf niet fijn vindt om het vanuit een palette aan te brengen!

[ezcol_1half]Treat me sweet powder blush[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Glow for it Strobing powder[/ezcol_1half_end]

[ezcol_1half]Misslyn-makeip-look-eyeshadow-powder-blush-strobing-powder-review-blogger-yustsome-5[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end] [ezcol_1half]De suikerhoudende mierzoete poeder blush geeft je wangen het bekende Appeltjes-look en laat een natuurlijke frisse uitstraling zien. Dankzij de fluweel-poederachtige textuur, kan de Blush zachtjes of intens op de jukbeenderen worden aangebracht eventueel door nog te blenden met een grote kwast. De Blush laat je ook niet onderweg in de steek. Dankzij het praktische boekje formaat met geïntegreerde spiegel heb jij in een in een mum van tijd een heerlijke, frisse blos op je wangen.[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Dit delicate poeder met fijne parels reflecteert het licht en geeft de vermoeid uitziende huid weer haar glans en natuurlijke frisheid. Breng het, voor die extra WOW-GLOW op het hoogste punt van het jukbeen aan, in het kuiltje bij je lip en onder de wenkbrauw boog. Extra punt om te highlighten is het puntje op je kin. De delicate textuur smelt in de huid en kan eenvoudig en gemakkelijk worden toegepast, het blend makkelijk mee. Dermatologisch getest en geschikt voor de gevoelige huid. [/ezcol_1half_end] [ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

De blush is gelukkig niet zo moerzoet als dat ik in eerste instantie dacht. De kleur is ingetogen en netjes. Het brengt goed aan met mijn blushkwast en als ik het een beetje dep komt er voldoende kleur op mijn wangen. De Highlighter is een stuk intenser en ik moet uitkijken dat het niet te wordt op mijn gezicht. Gelukkig doe ik na mijn make-up routine altijd nog een setting poedertje erop en dan haal ik vaak de overdreven glans nog wat weg.


I love it Eye shadow palette

Oogschaduw palette van Misslyn bestaat uit 6 moderne kleuren die perfect op elkaar zijn afgestemd. Je creativiteit in handbereik – er is een grote selectie van matte, schitterende parelmoer kleuren die je perfect kunt combineren met elkaar. Door de zachte en aangename textuur, kun je de kleur gemakkelijk blenden tot het ooglid. Het praktische doosje met geïntegreerde spiegel en applicator, geven je het gebruiksgemak om dit palette mee te nemen in je tas en onderweg je make-up bij te werken of aan te passen aan de gelegenheid. Parfum-vrij, dermatologisch getest en geschikt voor gevoelige ogen.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Ik maakte mijn look met het palette. Ik moet zeggen dat ik iets meer pigmentatie had verwacht. Ik gebruik zelfs een primer.
De kleuren zijn inderdaad heel mooi passend bij elkaar en ze zijn goed te gebruiken en te blenden.
Ik had de True Love intenser gewild, de kleur is namelijk wel heel mooi!

Misslyn-makeip-look-eyeshadow-powder-blush-strobing-powder-review-blogger-yustsome-look

Hier heb ik nog mijn haren niet geknipt en ook nog niet in de donkere kleur geverfd!
Zo zie je maar dat ik altijd vooraf blog…
De lipstick is afkomstig van de Action. En die ligt ook bij de foto’s.

Wil je weten wat Misslyn nog meer verkoopt? Kijk dan even op de Duitse website!

Deze producten zijn te koop bij Kruidvat vanaf 4,99

Bedankt voor je bezoekje en zaterdag laat ik weer een nieuw artikel zien!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

11
Leuk dat je er bent, je mag reageren!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op
Roxanne
Gast

Jammer dat de pigmentatie van het paletje minder is. Wel toffe verpakkingen!

Astrid
Gast

Wat zie je er prachtig en stralend uit op de foto! Ik zag deze make-upjes ook bij de Kruidvat, maar ben toch maar doorgelopen haha. Ik mocht niets meer kopen van mezelf 😉 Ze zijn wel echt leuk!

Babs
Gast

Ik vind ze super cute, twijfel nog steeds een beetje of ik wat aanschaf. Dan zou het toch meer zijn vanwege de verpakkingen denk ik.

Marushi
Gast
Marushi

Wat een gave verpakkingen zeg! Staat je heel goed deze look! 😀

Joyce
Gast

De verpakkingen zijn zo leuk, alleen daarvoor zou je ze toch al kopen?! Mooie look heb je ermee gemaakt!

Chelsey
Gast

De highlighter ziet er supermooi uit!

chucky1012
Lid

De blush is mooi en ik ben toch blij dat ik dit alles niet gekocht had.
Ik was vanmorgen vroeg naar de kapper geweest en had even het kapsel weer goed zwart geverfd 😉
Xoxo

Rachel Kromdijk
Gast

Wat een toffe producten zeg en trouwens even een compliment hoe goed je bezig bent in de sportschool!

Brilliantnails
Gast

die verpakking is zoooo leuk. Wat heb je je prachtig opgemaakt ermee

zazazoobeauty
Gast

wow die lipkleur!!! De verpakkingen zijn echt Superleuk en goed voor op de foto. Jammer alleen van de pigmentatie. Die verwacht je toch wat hoger, vooral als je ook nog eens een primer gebruikt.

Marije
Gast

Oh die blush is mooi!