Mememe-makeup-the-ultimate-eye-palette-classic-shimmer-stack-pink-zest-lipstick-blogger-beauty-yustsome-promo

Make-up score bij TK-Maxx Eindhoven | Shoplog

De meeste weten wel dat ik een kleine tik heb… haha en dan bedoel ik op het gebied van make-up producten. Begon ik een aantal jaren met het verzamelen van nagellak nu is er ook een hele stash oogschaduw palettes en lipsticks bijgekomen! Maar… ik rook niet! Nog steeds niet en al dat geld mag ik van mijzelf spenderen aan blog spullen!

Vorige week had mijn man een weekje vakantie genomen en we hadden de planning om met ons drietjes naar Mallorca te gaan, beetje last-minute iets en omdat het niet lang vliegen zou zijn een mooi begin om weer aan vliegen te wennen… ja dat dacht je. Ik kreeg het niet voor elkaar om mijn angst te overwinnen. En heb het afgeblazen.
Om toch wat leuks van die week te maken, zijn we wat gaan winkelen samen.

Carmen Marc Valvo

In Eindhoven kom ik tegenwoordig steeds vaker. Niet alleen om de Primark (sport artikelen zijn daar goedkoop) maar tegenwoordig om ook even de TK Maxx binnen te wippen. Ik heb er al wat gescoord, maar kleding nog niet. Dit keer was ik een geluksvogel en kon ik voor een prikkie (9 euro) een cold-shoulder shirt kopen.

Het merk is niet bij iedereen bekend, ik moest ook googlen, maar het is van designer Carmen Marc Valvo

Altijd leuk,… maar ik ben niet zo kippig iemand die perseeeeeeee iets van een merk moet hebben!
Het enige merk/designer wat mij echt aanspreekt is Thierry Mugler, maar daar zal ik nooit een kledingstuk van kunnen kopen, wat dat kost!

Me Me Me

Nee, ik ben niet opeens heel egoïstisch bezig, maar dit is een cosmetica merk, waarvan ik al eens nagellak kocht en weer aan een vriendin heb gegeven. Nu ik er make-up van zag, moest ik het proberen. Echter het zat in plastic verpakt en ik kon niks zien of testen en dit was echt een blind-date.

Alleen al de buitenkant sprak mij enorm aan en met de mooie zwarte, roze en grijze print, beetje vintage stijl werd ik helemaal verliefd.
Ik moest dit meenemen! Eenmaal thuis kon ik het dan eindelijk open maken en kijken wat ik nu eigenlijk gekocht had.
Bij de lipstick zag ik Bright magenta staan en dat kon niet missen, mooi roze! Check!
Bij het oogschaduw palette kon ik alleen lezen dat het classic zou zijn, dus ging er vanuit dat het geen schreeuwende neon tinten waren! En yes,… heel mooi met natuurlijke tinten! En dan de blush, waarvan ik dacht dat het een highlighter zou zijn… ‘oooooh’ gilde ik tegen mijn man ‘het is nog mooier dan ik dacht…’

The ultimate Eye palette classic | 8,99

Mememe-makeup-the-ultimate-eye-palette-classic-shimmer-stack-pink-zest-lipstick-blogger-beauty-yustsome

Ja je ziet het, hele normale kleurtjes waarmee je vrijwel elke look kunt maken. Een natuurlijke look voor naar het werk en een mooie vampy look voor als je een avondje op stap gaat. Er zitten prachtige glanzende oogschaduws in, maar ook een paar die iets ingetogener zijn.

[ezcol_1half]Mememe-makeup-the-ultimate-eye-palette-classic-shimmer-stack-pink-zest-lipstick-blogger-beauty-yustsome-2b[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Mememe-makeup-the-ultimate-eye-palette-classic-shimmer-stack-pink-zest-lipstick-blogger-beauty-yustsome-2c[/ezcol_1half_end]

De swatch is gedaan met een primer eronder van Essence. En ik moet zeggen dat het mij niet tegenvalt. Het is goed te zien de mooie goudtint en ook de zwarte is heel mooi gepigmenteerd. Let niet op mijn mascara, die is van Oriflame en een beetje op aan het raken!

Shimmer Stack Pink zest | 4,99

Mememe-makeup-the-ultimate-eye-palette-classic-shimmer-stack-pink-zest-lipstick-blogger-beauty-yustsome-3

Kun je het je voorstellen je verwacht 1 kleur, een highlighter en je opent je doosje en je ziet dit moois!? Dat je dan even heel blij bent. Oooooh wat een mooie blush!
Ik was in de roze hemel!

Ja mijn huid is weer droog, dus tijd voor een flinke scrub sessie, maar goed des-al-niet-te-plus is de blush prachtig. Met mijn kwast ging ik over de twee bovenste kleuren en zo pakte ik er gelijk wat highlighter bij. Wel opletten dat je dan de witte kleur boven doet 🙂

Lip Sheen Bright Magenta | 3,99

Mememe-makeup-the-ultimate-eye-palette-classic-shimmer-stack-pink-zest-lipstick-blogger-beauty-yustsome-4

Kijk die verpakking nou! Is het geen plaatje! Op de bovenkant van het doosje staat nog een engel. Barok, sjiek en deze kleur… echt helemaal voor mij gemaakt! Serieus dit is echt qua design waar ik van hou!

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Het felle roze valt best wel mee, bij Magenta had ik een iets andere tint verwacht. Dit is perfect om de look helemaal af te maken en ik ben blij dat ik de gok met deze Me Me Me producten bij TK Maxx durfde aan te gaan.
De lipstick is trouwens romig en makkelijk aan te brengen, het verdwijnt langzaam van je lippen en het is na het eten van iets vettigs wel eraf. Beetje bijwerken is dan wel aan te raden.

De complete look. De blush geeft een mooie zachte blos op mijn wangen, natuurlijk zal de donkere tinten wat anders voor de dag komen, maar zo ziet het er heel natuurlijk uit. De ooglook is niet overdreven, mocht ik toch nog op stap willen dan kan ik het wat dikker aanzetten.

Wat vinden jullie van mijn TK Maxx aankoopjes? Heb jij nog leuke tips?

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  Susan
  9 May 2017
  5:04am

  Mooie dingen heb je gekocht!

  Lesley
  9 May 2017
  5:12am

  Super leuke aankopen heb je gedaan! Het topje is erg leuk, ik vind je lipstick echt een prachtige kleur hebben! Ken dat merk ook nog niet qua make up. Ga eens opletten de volgende keer bij TK Maxx

  Nancy
  9 May 2017
  5:56am

  Inderdaad heel zacht! Heel mooi. Wat jammer dat je niet op vakantie kon. Toen ik pas in de ziektewet zat en wist datik nooit meer zou werken, 5jaar geleden, kreeg ik last van angsten. Ik heb toen een vakantie moeten afzeggen met vrienden een half uur voor we zouden vertrekken. Ik kreeg totale paniek van t idee t vliegtuig bij te moeten.

  Nail Passion
  9 May 2017
  7:16am

  Je look is prachtige de producten zijn zeker een plaatje en je foto’s om door een ringetje te halen!

  zazazoobeauty
  9 May 2017
  7:29am

  Mooi look! De lipstick vind ik ontzettend mooi!!

  Joyce
  9 May 2017
  7:45am

  Wauw, wat een mooie producten heb je gescoord! Ik hoop dat deze winkel ook in Goes komt! *droomy nog even verder*

  jeapiebel
  9 May 2017
  8:13am

  Sportartikelen van Primark kijk ik ook altijd. 🙂 Wat een prachtige verpakking van de lipstick zeg. Helaas heb ik nog nooit een TK-Maxx gezien of bezocht. Lijkt mij een prima zaak. Mooie look heb je gemaakt.

  jeapiebel
  9 May 2017
  8:30am

  Sport artikelen van Primark kijk ik ook atlijd. 🙂 Wat een prachtige verpakking van de lipstick zeg. Helaas heb ik nog nooit een TK-Maxx gezien of bezocht. Lijkt mij een prima zaak. Mooi look heb je gemaakt.

  Babs
  10 May 2017
  6:50am

  Prachtig, die vintage verpakkingen! Mooie blush, Sonja!

  wendy
  10 May 2017
  8:30pm

  Wat zijn het een mooie kleuren die je hebt gescoord. Echt hele mooie en dat zonder te zien.

Laat een reactie achter!