Magnetic, lips, makeup, factory, review, lips, swatch, lippenstift, cosmetica, beauty, beautysome.nl, yustsome

Makeup Factory: Zet de herfsttint op je lippen

Ondanks dat het telkens weer neigt naar zomer en plotseling weer omswitched naar herfst, draag ik wel al herfsttinten. Ik was eigenlijk wel klaar met het zoetsappige en wil lekker donkere tinten, denk aan wijnrood, oker, donker blauw, etc.

Make-up merken spelen hier op in en zo ook Makeup Factory waar ik vandaag 2 mooie rode tinten lipstick van laat zien.

Makeup Factory

Dit jaar heb ik al meerdere artikelen van Makeup Factory mogen reviewen en tot nu toe ben ik nog niet teleurgesteld, hahaha!

Makeup Factory, Magnetic, lips, makeup, factory, review, lips, swatch, lippenstift, cosmetica, beauty, beautysome.nl, yustsome

Magnetic Lips

De langdurige lipstick met innovatieve magnetische sluitmechanisme zorgt voor een matte afwerking.
Magnetische Lips dekt lippen met een intense, langdurige kleur, die zich vastklampt aan de lippen als een magneet. De lipstick’s innovatieve magnetisch sluitmechanisme is bijzonder elegant. Je lippen zullen gloeien met briljante kleur in de trendy semi-matte afwerking. Dankzij de natuurlijke wassen is de textuur is buitengewoon soepel en glijdt de lipstick gelijkmatig. Je lippen zullen vochtig blijven zonder een zwaar gevoel. Magnetische lipsticks zijn parabenen vrij. De huid compatibiliteit is dermatologisch bevestigd.

[otw_shortcode_button href=”https://www.yustsome.nl/nieuwe-ontdekking-oogschaduw-palette/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-red” target=”_blank”]Makeup Factory Oogschaduw review + look[/otw_shortcode_button]

De huls is echt super stevig en klikt goed vast. Ideaal voor in je handtas, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je dop eraf gaat. Ja, ik beken dat dit mij al vaker is gebeurd!

Magnetic, lips, makeup, factory, review, lips, swatch, lippenstift, cosmetica, beauty, beautysome.nl, yustsome

De lipsticks hebben een mooie vorm, bijna artistiek vormgegeven als een sculpture. Ik vond ze prettig draaien en ook ruikt het fijn. Niet overdreven, ik heb lipsticks gehad van een bepaald merk dat ik maar bleef afvragen waar die geur vandaan kwam. Tenslotte draag je zoiets onder je neus en wil je niet dat je lipstick muffig of te overheersend riekt!

Magnetic, lips, makeup, factory, review, lips, swatch, lippenstift, cosmetica, beauty, beautysome.nl, yustsome

369 | Pure Red

Deze kleur is echt heel mooi, alhoewel je op de verpakking wel een hint van de tint ziet, het bij iedereen anders kan uitvallen. Bij mij komt deze niet al te fel over, wat ik zelf heel erg mooi vind.

Magnetic, lips, makeup, factory, review, lips, swatch, lippenstift, cosmetica, beauty, beautysome.nl, yustsome

400 | Crimson Red

Als je deze ziet denk je in eerste instantie dat het meer neigt naar bruin, maar de tint heeft een hele aardse rode kleur. Heel diep, neigend naar wijnrood.

Kijk maar eens naar de swatch op mijn hand en het resultaat zo op mijn lippen!

Magnetic, lips, makeup, factory, review, lips, swatch, lippenstift, cosmetica, beauty, beautysome.nl, yustsome

Hoe licht je ervaring kan veranderen in een kleur. Deze foto maakte ik voor het raam, waar op dat moment de zon scheen.

De lipstick staat als semi-matte op de verpakking en dat is ook te zien, er blijft toch een beetje glans zichtbaar. Iets wat ik zelf, nu ik wat ouder word, steeds mooier ga vinden. De matte lipsticks blijven bij mij wat vaker in de kast liggen en pak ik steeds meer deze finish erbij.

Lipswatches

Makeup factory, Magnetic, lips, makeup, factory, review, lips, swatch, lippenstift, cosmetica, beauty, beautysome.nl, yustsome

Verschillende poses laten jou duidelijk zien hoe de kleur daadwerkelijk is. Ik zelf vind de 365 echt een toppertje, terwijl ik de 400 als echte redlipstick fanaat ook erg mooi vind. Makeup Factory heeft mij wederom weten te verrassen, want de lipsticks zijn bij mij ook nog eens heel goed blijven zitten. Vaak moet je na een hapje eten je lippen bijwerken, dat hoefde ik niet. Natuurlijk geeft het wel af op je kopje koffie of thee, maar zit het nog prima. Het slijt prima af, zonder voor gek te lopen.

Ik heb met een dun kwastje mijn liplijn gedaan, omdat je, als oudere vrouw… kuch, wat meer rimpels krijgt rondom je mond. Je loopt de kans dat het dan in de lijntjes gaat lopen. Echter, ik moet zeggen dat deze lipsticks van Makeup Factory er rete strak opzitten, bij bibbers lag het meer aan mijn eigen onkunde.

Waar is Makeup Factory te koop?

Zelf koop ik het bij de buren, Mueller.de echter mocht je daar niet kunnen shoppen, dan kun je ook bij sommige DA of Etos filialen terecht.

Tevens is er een website in de maak! Dus nog even geduld…

De prijs van een lipstick ligt rond de 19,95

[otw_shortcode_button href=”https://www.yustsome.nl/wat-een-heerlijke-foundation/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-red” target=”_blank”]Review Foundation van Makeup Factory[/otw_shortcode_button]

 

Like
  Marije
  9 Oct 2018
  6:23am

  Hele mooie kleurtjes voor de herfst πŸ’–

  Nancy
  9 Oct 2018
  6:37am

  Ik ben dol op Max Factor! Mooie verpakking ook. Toch maar eens naar de Etos.

  Deb
  9 Oct 2018
  6:12pm

  Hele mooie herfstkleuren! Ik kende het merk overigens nog niet!

  Door het jojo-en van het weer word ik zelf ook heen en weer geslingerd tussen zomerse- β˜€ en herfstkleuren πŸ‚πŸ. Vandaag gewoon nog op open sandaaltjes gelopen.. en morgen 20 graden.. Het moet niet gekker worden!

  Maar goed terug naar de lipsticks.Ik vind ze zeker mooi vormgegeven en qua kleur zou ik zelf gaan voor de 365.

  bychristiana
  10 Oct 2018
  6:22am

  Oeh, wat een mooie kleuren, beiden spreken me aan. Ik draag weer vaker rood op de lippen de laatste tijd. Ik ken het merk nog helemaal niet, heb het ook nog nooit bij Etos gezien.

  Natascha - BeautyOpinie
  10 Oct 2018
  6:39am

  Wauw, wat een beauties! Ik gebruik ook vrijwel elke dag make-up van Makeup Factory. Ik heb een kleur lipgloss die werkelijk overal bij staat en hun blushes en highlighters vind ik ook fantastisch!

  Joyce Elise
  10 Oct 2018
  1:42pm

  Het zijn 2 prachtige kleuren! De finish is ook erg mooi!

  Annette
  11 Oct 2018
  1:47pm

  365 niceeeee

  Lesley
  11 Oct 2018
  7:12pm

  Die 365 is echt prachtig inderdaad! Nog nooit wat geprobeerd van dit merk, maar dat ga ik zeker eens doen.

Laat een reactie achter!