smokin, makeup, obsession, revolution, black, eyeshadow, oogschaduw, look, ogen, 50-plus, smokey, eyes, back tot the eighties

Makeup Obsession Smokin eyeshadow palette

Het is al weer een tijdje geleden dat ik dit mini palette van Makeup Obsession in mijn bezit kreeg. Al een tijdje stond een mooi palette op mijn wish-list waar je mooie smokey eyelooks mee kon maken. Soms wil je even helemaal een sexy-look maken en met een smokey eye zit je dan altijd gebakken!

Makeup Obsession

Makeup Obsession is een onderdeel van de bekende Makeup Revolution familie. Je hebt nog de Pro, XX en de skincare familie

Makeup Obsession is all about creating fun, fast and affordable beauty for all.

Hun make-up brengt je de nieuwste beauty trends en is ontworpen om kleur te brengen in onze snelle, sociale wereld. Ze streven ernaar om je ‘power’ te geven en jouw creativiteit te inspireren, of je nu op zoek bent naar dagelijkse essentials of een complete make-over voor je beauty-stash.

Smokin eyeshadow palette

Dit palette stond dus al een tijdje op een wensenlijst en ik kreeg hem dan eindelijk tijdens het loten bij de Elfster, kerstmis 2020. Een kleine verpakking, die altijd in je toilettas past en makkelijk mee te nemen is naar die leuke party (in de toekomst) of op reis.
Het bevat 9 mooie grijstinten en variƫrend van glans naar matte, dus je kunt er echt diverse kanten mee uit!

smokin, makeup, obsession, revolution, black, eyeshadow, oogschaduw, look, ogen, 50-plus, smokey, eyes, back tot the eighties

Swatches

Natuurlijk was ik ook erg benieuwd naar hoe deze zich laten swatchen, vaak heb je bij zwarte en donkere tinten heel veel fall-out en dan is het van belang dat je je ogen eerder opmaakt dan je foundation, dit voorkomt zwarte strepen op vegen op je flawless look. Ik moet vermelden dat dit reuze mee viel, want ik heb bijna niks hoeven wegwerken!

smokin, makeup, obsession, revolution, black, eyeshadow, oogschaduw, look, ogen, 50-plus, smokey, eyes, back tot the eighties

Ik bracht de tinten aan op mijn huid zonder een primer. Met het testen wil ik altijd eerst weten of het een goede pigmentatie heeft zonder toevoeging van een primer. Het viel mij reuze mee, maar zoals je ziet is het even zoeken naar de mooie tinten.

Het kleurtje dat er echt uitspringt is SIZZLE, het past eigenlijk niet tussen die grijs, witte en zwarte tinten, maar het is een welkome aanvulling, zodat je deze nude tint heel mooi als basis kunt aanbrengen.

De look

Ik koos er voor om een look in een soort van eighties stijl te maken met jawel een wafeltang die mijn haar de welbekende wave gaven!

smokin, makeup, obsession, revolution, black, eyeshadow, oogschaduw, look, ogen, 50-plus, smokey, eyes, back tot the eighties

Maar eerst even een foto van mijn oog. Ik heb er ook een wing bijgemaakt met een eyeliner, die was aan vervanging toe, dus ik heb inmiddels een nieuwe gekocht, want die krengen drogen bij mij dus om de haverklap uit.

smokin, makeup, obsession, revolution, black, eyeshadow, oogschaduw, look, ogen, 50-plus, smokey, eyes, back tot the eighties

Kijk mij nou ff stoer zijn,…. hahaha en ik ga deze ook gewoon op social media posten, want ik vind het echt superleuk mijn haar zo!

smokin, makeup, obsession, revolution, black, eyeshadow, oogschaduw, look, ogen, 50-plus, smokey, eyes, back tot the eighties

Naast een Makeup Obsession heb ik ook wel iets met haren hoor… het mag van mij wel iets pittigs hebben. Dus besloot ik recent bij de Lidl deze alles styler mee te nemen voor 19,95.
Ik ben nog wel aan het klungelen met de krultang en stijltang, want met kort haar is dat weer een extra uitdaging.

Hoe vind je mijn look?

Durf jij het ook aan?
En… heb jij ook al producten van Makeup Obsession in jouw make-up stash?

 

Like
    Nancy
    16 Feb 2021
    7:29am

    Ik vind je haar echt geweldig. Ik had vroeger zo’n golfjestang en vond ‘t toen al te gek!

Laat een reactie achter!