Makeuplook: Benvenuti a Roma

Het is weer tijd voor een nieuw oogschaduwpalette. Dit keer koos ik voor het merk Essence en wel het mooie palette Benvenuti a Roma. Omdat wij vorig jaar op vakantie zijn geweest naar Rome, is dit natuurlijk een geweldig palette om te bezitten.

Benvenuti a Roma

Ik was nog nooit in Italië geweest en vorig jaar besloot mijn man dat ik dat toch echt een keer gezien moest hebben. Ons verlag daarover vindt je natuurlijk hier online.

Een bezoek aan Rome brengen is echt de moeite waard, zeker als je al in Italië bent.
Naast het Vaticaan, dat een stad binnen Rome is, heeft naast het prachtige plein (waar de Paus met Pasen weer ons zal bedanken voor de bloemen) ook andere bezienswaardigheden.

Rome een stad met veel historie

Iedereen weet de weg naar Rome ondertussen… althans volgens het spreekwoord.
In Rome is echt zoveel te doen, dat je dit niet in 1 dag kunt bezoeken. Ik raad aan om minimaal 3 dagen een hotel te boeken en per dag een planning te maken.
Wijzelf zijn best veel op pad geweest die 3 dagen en hebben denk ik nog veel niet gezien, maar de echte highlights zoals het Colosseum, de Trevifontein, de Spaanse trappen en niet te vergeten de Engelenburcht.

De Engelenburcht… ook leuk om te wandelen in Rome en van de paden af te wijken om zo nieuwe dingen te ontdekken!
Het Colosseum, iedereen kent dit historische plekje in Rome!
De Trevifontein, in het echt nog zoveel mooier!

Na deze kleine sightseeing breng ik je weer terug naar waarvoor je hier op mijn blog kwam… het oogschaduwplatte Benvenuti a Roma!

Het palette | Essence cosmetics

Het palette is echt zo leuk, naast de leuke voorkant heeft het palette ook nog eens 12 kleuren! 2 daarvan zijn voorzien van een echt Italiaans begrip… IJs en Olijven!

De kleuren zijn licht en fris van kleur met 2 accentkleuren, groen en bruin.
Normaliter zou ik dus echt niet zo snel kiezen voor lichte tinten omdat ik denk dat mij dat dus niet staat. En toch kocht ik het… want soms moet je dus buiten de lijntjes gaan kleuren!

Benvenuti, Roma, essence, oogschaduw, eyeshadow, palette, ooglook, review, make-up, yustsome, 1

Swatches en kwaliteit

Als ik mijn ogen opmaak gebruik ik altijd een primer. In de swatch hiernaast zie je waarom ik dat doe, je kleuren komen zoveel mooier uit, intenser en dan zie je tenminste dat je oogschaduw hebt aangebracht.
Ik pakte enkele kleuren uit het palette en je ziet dat zelfs de lichtere tinten heel goed gepigmenteerd zijn. Het lichte valt dus echt mee en de mooie roze tinten zijn geweldig!

Dat mijn voorkeur ligt bij matte tinten was al duidelijk, maar deze metallic tinten zijn zo sereen, dat je niet meteen veranderd in een glitterbol!

Voor mijn ooglook koos ik tinten uit die bij mijn zomers type passen en dus mocht de mintgroen niet ontbreken!

Benvenuti, Roma, essence, oogschaduw, eyeshadow, palette, ooglook, review, make-up, yustsome, 9
Benvenuti, Roma, essence, oogschaduw, eyeshadow, palette, ooglook, review, make-up, yustsome, 9
Benvenuti, Roma, essence, oogschaduw, eyeshadow, palette, ooglook, review, make-up, yustsome, 9

Een look die je zowel dagelijks als naar een feestje kunt dragen mede door het kleine beetje goud dat ik gebruikt heb. Verder hield ik rustig door de nude kleuren en iets meer diepte gaf ik het op mijn oogleden door de bruine, groene en mintgroene tint te gebruiken. Onder mijn ogen deed ik nog wat bruin om zo een mooi samenspel te creëren.

Waar te koop?

De Essence producten zijn onder andere te koop bij het Kruidvat, Trekpleister en Etos… maar mocht je misgrijpen dan verwijs ik je naar de online shop van Boozyshop.nl waar het Benvenuti a Roma palette te koop is voor 6,95

Like

Laat een reactie achter!