Evil Queen, feestkleding, makeup, look, halloween, feest, verkleden, opmaken, versieren, party

Makeuplook Evil Queen | Happy Halloween

Recent heb ik al een look op mijn instagram laten zien met een soort van Candy Clown look. Deze keer ging ik aan de slag met een Evil Queen look. Ik had er eigenlijk best de bibbers voor, want dit keer moest ik toch een keer een hele heftige paarse ooglook maken. En dat is iets wat ik normaliter dus nooit doe.

Evil Queen

Als je een look wilt gaan maken, moet je natuurlijk vooraf al bedenken hoe je het gaat aankleden met leuke accessoires. Ik wilde dus een mooie zwarte pruik hebben, diverse make-up om te gebruiken en natuurlijk een goud kroontje.

Online is daar gelukkig veel van te vinden, want in de winkel, waar ik eerst ging kijken, liep ik dus te zoeken tot ik een ons woog… kortom NADA NOPPES niks…
Dit keer heb ik geen kostuum geschopt, omdat er nu toch geen deur aan deur kinderen hun Trick Or Treat doen. En ook ben ik net verhuisd en weet ik helemaal niet hoe ze het hier vieren. Dus wellicht komt daar volgend jaar weel weer verandering in.

Huis versieren

Als ik dan mijn huis (nou ja, het is mijn partners huis) mag aankleden met diverse spooky dingen, dan weet ik zeker dat dat weer een hit gaat worden… in mijn oude huis en straat versierde ik elk jaar mijn tuintje met halloween decoratie.

Evil Queen, feestkleding, makeup, look, halloween, feest, verkleden, opmaken, versieren, party

Feestkleding.nl

Bij de feestkleding.nl kwam ik de juiste items tegen om deze Evil Queen look te maken en ik dropte een en ander in mijn winkelmandje. Ook kwam er nog wat extra’s in om een andere look te maken!
En die zullen jullie deze week nog terug zien op mijn Instagram account.

De look

Als eerste startte ik met een basis. Deze moest zo licht mogelijk worden.
Daarna begon ik meteen met mijn ogen, want ik wist dat daar veel tijd in zou gaan zitten. Het is nog een hele klus om alles gelijk te schmincken.

Evil Queen, feestkleding, makeup, look, halloween, feest, verkleden, opmaken, versieren, party

Na een uur… ja zo lang duurde het, was ik klaar met het aanbrengen van de diverse tinten paars. Want de Evil Queen van sneeuwwitje heeft mega paarse ogen.
Daarna pakte ik mijn wenkbrauwen aan en bracht eerst deze aan met een dikke zwarte schnminck stift. De fijne lijntjes deed ik met het potloodje dat ik ook besteld had.
Daarna pakte ik zwarte oogschaduw om het verder af te maken.

How Evil am I?

Nadat die wenkbrauwen eindelijk klaar waren, pakte ik mijn eyeliner en plakte ik nog fake lashes op.
Nu kan het contouren beginnen en de rest van de make-up.
Als laatste de knalrode lippen waar de Evil Queen natuurlijk ook om bekend staat.

Evil Queen, feestkleding, makeup, look, halloween, feest, verkleden, opmaken, versieren, party

 

Evil Queen, feestkleding, makeup, look, halloween, feest, verkleden, opmaken, versieren, party

 

Ik ben zo freaky trots op mijn ogen geworden… het aanbrengen van nep wimpers was dus nooit mijn ding… en de laatste tijd lukt het gewoon.

 

Het is nog een hele uitdaging om je 50 plus huid te schmincken, maar met wat geduld… kuch ik wilde hierna een 2e look maken, wat dus helemaal mislukte.

Enfin, die look ga ik opnieuw proberen en ik hoop die zo snel mogelijk met jullie te delen.

Winactie

Wil jij ook looks maken? Of jezelf verkleden voor een feestje? Of heb je een kinderfeest dat je nu extra leuk wilt aankleden door de corona tijd? Ik mag van Feestkleding.nl 1 van mijn volgers/lezers dus 50 EURO shoptegoed geven!

 • Volg mijn Instagram account
 • Laat een reactie achter op mijn post en tag 2 vriendinnen.
 • Volg feestkleding.nl op facebook.

Uitslag volgt 3 november via Instagram en de winnares krijgt een privé berichtje!

 

Like
1
  Ann Ages Gracefully
  28 Oct 2020
  7:26am

  Goed gelukt en heel mooi geworden

Laat een reactie achter!