Makkelijke schoenen dat is toch voor oma’s?

Mijn moeder draagt al jaren makkelijk zittende schoenen, ik liep er tot voor kort met een boog omheen, want dat is toch niks voor mij.

Vooral het merk Rieker was voor mij een teken dat je oud was als je die droeg! Echter, sommige merken gaan met hun tijd mee en zien er niet meer zo suf uit!

Ik hoop dat ik niemand op de teentjes trap, dat is niet de bedoeling. Het is iets wat ik altijd in mijn hoofd had, dus dat zegt niks over het feit dat iemand wellicht door problemen al eerder aan een gezonde schoen moest. Het zegt dus wat over mijn vertekende visie!

[tx_heading style=”default” heading_text=”RIEKER” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Recent liet ik jullie al een paar klompjes zien die ik bij Footway gekocht had, omdat ik dus op zoek was naar nog een leuke schoen, maar wel lekker zittend, stuitte ik op een Rieker sneaker!

Rieker, sneaker, flexibel, antistress, zilver, grijs, footway, fashion, blog, glimmend, schoenen, yustsome

Toen ik bij FOOTWAY deze zag twijfelde ik nog, kan dat wel…? Is het niet te ouwbollig? Eenmaal goedkeuring van mijn man, besloot ik op de bestelknop te drukken! Ik koos voor mijn eigen maat en dat is online altijd een gokje.

Een paar dagen later had ik mijn RIEKER ANTISTRESS sneakers binnen en ik was heel benieuwd. In het echt zijn ze dus veel en veel mooier, mede door het gespikkelde patroon, dat een zilveren glans heeft.

Rieker, sneaker, flexibel, antistress, zilver, grijs, footway, fashion, blog, glimmend, schoenen, yustsome

Ook de gekozen maat is perfect en ze zitten als gegoten! Vooral omdat ik ook brede voeten heb, zitten ze nergens knel.

De sneakers, ik noem ze wel sneakers, maar kuch… heet dat wel zo? Ja dus! Moest even online checken! Wat ik dus wilde zeggen, hebben leuke details! Een zakje op de zijkant met een gaas, een stoere rits die ervoor zorgt dat ik mijn veters niet hoef te strikken en die zitten er dus voor de sier! Nou ja, je kunt ze daarmee wel nog aanpassen aan je voet.

Rieker, sneaker, flexibel, antistress, zilver, grijs, footway, fashion, blog, glimmend, schoenen, yustsome

Ze zijn inderdaad heel licht, dat is wel zo prettig. Verder voel je wel een fijn voetbed, maar ze bieden geen steun, dat wil ik wel even kwijt!

Natuurlijk moest ik even wennen aan de schoenen, dat heb ik geweten! Ik droeg ze recent naar Amsterdam en kwam dus met blaren thuis! Of het nu aan mijn sokken lag? Ik droeg ze daarna ook een hele dag en had nergens last van!

Rieker, sneaker, flexibel, antistress, zilver, grijs, footway, fashion, blog, glimmend, schoenen, yustsome

Rieker, sneaker, flexibel, antistress, zilver, grijs, footway, fashion, blog, glimmend, schoenen, yustsome

Ik heb ze al onder diverse kledingstukken gedragen en nu ben ik wel zo eerlijk dat ik ze onder een rok een flop vind… of wat denk jij daarvan? 

Onder een jeans staan ze nog het leukste of in combinatie met onderstaande broek en shirt waar ook een zilveren tekst zit!

Rieker, sneaker, flexibel, antistress, zilver, grijs, footway, fashion, blog, glimmend, schoenen, yustsome

Excuus voor de crap foto’s… mijn mobiel is niet zo goed met fotograferen! En ik was de camera vergeten! Muts!

De locatie is het nieuwe tuincentrum van Coppelmans te Nuenen! 

Rieker, sneaker, flexibel, antistress, zilver, grijs, footway, fashion, blog, glimmend, schoenen, yustsome

Natuurlijk zijn er ook nog andere leuke sneakers te koop die op deze lijken! Ik heb ze alvast voor je uitgezocht!

Rieker, sneaker, flexibel, antistress, zilver, grijs, footway, fashion, blog, glimmend, schoenen, yustsome

De blauwe vind ik ook superleuk en ik zit er aan te denken om die ook nog aan te schaffen!

Welke hebben jouw voorkeur?

Ik ben erg blij met de site van Footway.nl en ik kan je die echt aanbevelen als je wel vaker online schoenen koopt! Ik heb nog geen ervaring met het retourbeleid, maar ik neem aan dat dit wel goed zit… mocht je hier ervaring mee heb en, dan hoor ik dat graag in de comments!

[otw_shortcode_button href=”https://www.footway.nl” size=”medium” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-pink” target=”_blank”]FOOTWAY.NL[/otw_shortcode_button]

Dit artikel kwam tot stand d.m.v. een samenwerking, ik heb shoptegoed gekregen om het online shoppen met FOOTWAY te ervaren!

Logo2

Like
Bedankt xxx

14 reacties

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!