Mandalorian, yoda, star wars, the child, eyeshadow, palette, large, mad beauty, review, look, beautysome, yustsome, 1a

Mandalorian The Child | Mad Beauty

Disney | Star Wars

Mad Beauty heeft in samenwerking met Disney enkele leuke beauty gadgets uitgegeven. Mandalorian The Child is daar 1 van. Ik ben al vanaf de eerste delen van Star Wars fan en ik had dit oogschaduw palette dan ook hoog op mijn whishlist staan.

Mandalorian The Child

Mandalorian, yoda, star wars, the child, eyeshadow, palette, large, mad beauty, review, look, beautysome, yustsome, 8
Mandalorian, yoda, star wars, the child, eyeshadow, palette, large, mad beauty, review, look, beautysome, yustsome, 8
Mandalorian, yoda, star wars, the child, eyeshadow, palette, large, mad beauty, review, look, beautysome, yustsome, 8

Valentijn

Het was recent Valentijnsdag en mijn man deed een beetje geheimzinnig… ‘mmmmm jouw cadeautje zal niet op tijd binnen zijn’. Ik antwoordde meteen dat we hadden afgesproken niets te te doen aan die dag, maar blijkbaar had hij daar toch andere gedachtes bij.
Een paar dagen later kreeg ik dit mooie oogschaduw palette van Mandalorian The Child van Mad Beauty in mijn handen gedrukt… hier schat!

Ik was even beduusd, maar ook had ik stiekem aan de verpakking gezien dat het van Large.nl kwam en toen ging er een lichtje branden!

Natuurlijke tinten

Het palette bevat naast de geweldig mooie verpakking (hallo mini Yoda) 12 prachtige natuur tinten, waarvan een paar matte en een aantal met shimmers. Ik was dan ook erg benieuwd naar de kleuren.
Wat ik heel erg jammer vindt en een gemiste kans is dat ze geen namen hebben. Hoe leuk zou dat zijn geweest als er 1 SWAMP geheten had (een hele bekende scene met Yoda in ‘The Empire strikes back’ uit 1980 waar de wereld kennismaakt met deze kleine Jedi Master.

Yoda, Star Wars, swamp

Mandalorian The Child is tegenwoordig een bekender figuur daar de jeugd daar naar kijkt via Disney +.
Zelf moet ik daar nog naar kijken, maar heb dus geen Disney. Ik hoor van velen dat ik dat toch eens aan moet schaffen, omdat er echt goede Star Wars series te zien zijn.

Kijk nou hoe schattig baby Yoda is!

Mandalorian, yoda, star wars, the child, eyeshadow, palette, large, mad beauty, review, look, beautysome, yustsome, 5

Ik weet dat niet iedereen fan is van Star Wars, maar dat maakt ook niet uit. Ik hou bijvoorbeeld totaal niet van de film Titanic. En dat is prima, want smaken verschillen.
Ik hoop dat er nog een keer een film uitkomt waarin ik mag meespelen, hahaha, maar dat zal altijd wel een droom blijven!

Ik wens je in ieder geval een mooie dag toe en ‘May the force be with you’!

Swatches

Ik swatchte een paar kleuren uit het palette en ik moet zeggen dat ze zonder primer er goed uitzien.
Over primers gesproken, mijn favoriet is op en nu zag ik die niet meer liggen en kocht een andere… nou daar kreeg ik dus jeukende ogen van…
Dus ik heb mijn look zonder primer moeten maken (heb wel een dun laagje foundation gebruikt).

De lichtere tinten zijn een beetje tegenvallers zo op het eerste gezicht, maar wie weet als ik ze over donker heen zet er toch nog verrassende tinten tevoorschijn komen.

Groene look

Natuurlijk wilde ik een groene ooglook hiermee maken! En het is mij niet tegengevallen! De kleuren zijn heel mooi aan te brengen en blenden goed. De fall-out is ook niet te bemerken, dus over-all gezien een hele goede kwaliteit van Mad Beauty. De lichte tinten blijven wel een dingetje qua pigmentatie, maar als ik een primer gebruikt had weet ik 100% zeker dat ik daar minder moeite voor had moeten doen.

Mandalorian, yoda, star wars, the child, eyeshadow, palette, large, mad beauty, review, look, beautysome, yustsome, 4
Mandalorian, yoda, star wars, the child, eyeshadow, palette, large, mad beauty, review, look, beautysome, yustsome, 4
Like

Laat een reactie achter!