Manden van PIB | Opgeruimd staat netjes!

Oh wat fijn als je je huis weer aan kant hebt. Maar soms lijken bepaalde dingen altijd voor rommel te zorgen, althans dat denk ik dan! Wat ik dan doe is zorgen voor orde door manden en bakken te kopen om mijn ‘troep’ te organiseren.

Manden voor je interieur

Een set manden zorgt natuurlijk ook nog eens voor eenheid in tenue, dus koop ik vaak een hele collectie. Het geeft mij een soort van rust in mijn hoofd.

En aangezien ik erg van industriële vormgeving hou, stuitte ik op een hele leuke set bij de woon winkel van PIB!


PIB is opgericht omdat we online geen meubels konden vinden die stijl en kwaliteit combineren. Wij bieden producten aan die zijn ontworpen om uw unieke stijl te creëren met een perfecte afwerking en een tijdloos ontwerp om stijlvolle elementen in een perfecte harmonie te combineren.

PIB selecteert en produceert op basis van veeleisende criteria. hoogstaande producten We hebben geen eindeloze catalogus, maar we hebben een harmonieuze collectie. We zetten kwaliteit boven kwantiteit.


Ik had zelf nog nooit eerder van deze toffe woon winkel gehoord! En ik was ook erg enthousiast van wat ze te bieden hebben! Maar eerst even terug naar mijn mandjes! Ik dwaal weer van enthousiasme af!

Triple pack | 55,00

Het zijn geen Curver mandjes die je ff bij de Action of Blokker koopt! Deze manden zijn van een zeer degelijke, decoratieve en stoere stijl!

Manden, PIB, woon, winkel, design, industrieel, modern, huis, inrichting, retro, stijl, lifestyle

De manden zijn volledig gemaakt van metaal en hebben een gevlochten afwerking. Schroeven zijn zichtbaar over het hele oppervlak van de manden en dit benadrukt de industriële stijl van deze industriële accessoires . De manden hebben drie verschillende afmetingen en kunnen in elkaar geplaatst worden om ruimte te besparen wanneer ze niet worden gebruikt.

Manden, PIB, woon, winkel, design, industrieel, modern, huis, inrichting, retro, stijl, lifestyle

Handige opbergers

Deze triple pack metalen manden zijn ideaal om spullen in op te bergen en vervoeren. Je kunt ze overal gebruiken: in de keuken, slaapkamer en zelfs op kantoor.
Ik gebruik ze vooral om te organiseren! Mijn thee doosjes stonden nogal rommelig op mijn schapje en met dit mandje ziet het er stukken leuker uit.

Naast het feit dat ik geen fruit kan eten, heb ik wel huisgenoten die af en toe wel een stukje fruit eten. Nu ik het op tafel zet, merk ik dat de mannen sneller een appel pakken, dan dat het in de koelkast lag.

En de grote mand zet ik gezellig op tafel! Ik wissel graag af met dingen en deze mand past perfect bij mijn andere interieur spullen in industriële stijl.

Manden, PIB, woon, winkel, design, industrieel, modern, huis, inrichting, retro, stijl, lifestyle
Meer wonen van PIB

Naast toffe accessoires voor in huis, biedt PIB Paris ook prachtige meubels aan, lampen, zitbanken, kasten, etc… net dat beetje anders!

Like
1
    Anja
    8 Jan 2020
    6:13pm

    Wat gezellig Son! Ik hou hier ook van!

Laat een reactie achter!