Manon Meijers: PERFECTIE IS PASSÉ EN AUTHENTICITEIT HERE TO STAY!

PERSBERICHT | Manon Meijers
Misschien ben je even in de war. Je krijgt een beauty persbericht onder ogen van een afzender dat je
brein automatisch in een ander hokje zal plaatsen – ‘Maar zij doet toch iets met kleding?’

Catrice, manon, meijers, stylings, tips, beauty, fashion

Manon Meijers & Catrice

Mijn naam is Manon Meijers, formerly known as a stylist. Als ik je een uiteenzetting zou geven over de smeerbaarheid van product X en de extreem hoge pigmentatie in product Y, dan mocht je me terecht zachtjes neersabelen en sméken om de inhoudelijke vakkennis van Charlotte, Bobby, of Leco.

Catrice, manon, meijers, stylings, tips, beauty, fashion

The Style Shrink

Tegenwoordig betitel ik mezelf – met een vette knipoog – als ‘The Style Shrink’ en combineer ik de wetenschap en psychologie achter kleding, met mijn jarenlange ervaring als stylist. Ik schreef er een boek over: Kleed Jezelf Gelukkig. En in de hoedanigheid van stylistoloog, durf ik te zeggen dat onze werelden eigenlijk hetzelfde zijn. Je kleden = gedrag.

En dat gaat veel verder dan alleen een outfit aantrekken. Alles wat je bewust onderneemt om je lichaam te veranderen telt mee, ook al is dat slechts tijdelijk. Onze taal verraadt het al een beetje. Sommige dingen ‘draag’ je, net als kleding.

Zo draag je dus ook je make-up.

In het afgelopen (gekke) jaar, is ons gedrag ten opzichte van kleding en ten opzichte van beauty enorm veranderd. Waar we maskers moesten gaan dragen, deden we tegelijkertijd ook maskers af. Meer dan ooit gaan we voor ware schoonheid. Perfectie is passé en authenticiteit here to stay. We staan dichter bij onszelf en zijn liever voor onszelf. Waar voorheen: ‘je moet gewoon lekker jezelf zijn’, slechts een goedbedoeld advies was, vinden we nu eindelijk uit wat dat “jezelf zijn” eigenlijk is en vieren we dat we het vinden.

Thuis zijn

Meer thuis zijn, werd meer thuiskomen. We gaan met ons volle bewustzijn steeds meer terug naar wat écht belangrijk is. Bewuster van onszelf, bewuster van elkaar, bewuster van de wereld en bewuster van onze tijd.

Authentic Me. Self-Care. New Routines. Safe Beauty. – Het is allemaal letterlijk op ons lijf geschreven.
Geniet van de prachtige nieuwe collectie van CATRICE!

Catrice, manon, meijers, stylings, tips, beauty, fashion

Like

Laat een reactie achter!