Marina Miracle, herball, face, oil, cleanser, natural, cosmetics, skincare, beauty, yustsome, natural, natuurlijk, 3b

Marina Miracle | natuurlijke huidverzorging

Je huid moet je verzorgen… het is nu eenmaal niet anders als je op latere leeftijd er nog goed uit wilt zien. Ik kan alleen maar zeggen… hoe sneller, hoe beter je er op je oude dag eruit mag zien.
Graag kijk ik naar natuurlijke producten en wat die voor mijn huid kunnen betekenen. Zo ontdekte ik bij een event het merk Marina Miracle… ik vertel je hier meer over!

Hoe is Marina Miracle ontstaan?

De oprichtster, Marina Elisabeth Engervik, werd geboren met atopisch eczeem en zij vertelt haar verhaal:

”Het eczeem werd zo erg dat ik op 4-jarige leeftijd in het ziekenhuis werd opgenomen. En als tiener en jongvolwassene worstelde ik veel met acne, een gevoelige en geïrriteerde huid. Ik heb verschillende behandelingen en producten geprobeerd, maar ik kon niets vinden dat mijn huid in een gezonde balans hield.

Ik besefte dat ik dit zelf moest oplossen. Na persoonlijke studie van formuleringsprocessen, huidwetenschap en ingrediënten was ik uitgerust om een gezichtsolie te formuleren.

Gezond en in balans

“Mijn huid werd eindelijk gezond en in balans. Ik perfectioneerde de formule en deelde het product met vrienden en familie met verschillende soorten huidproblemen en iedereen zag verbetering in hun huid. Het goede nieuws verspreidde zich snel en mensen begonnen te vragen naar de ”wonderolie”, daarom noemde ik het merk ”Marina Miracle”.

Natuurlijke huidverzorging

Marina Miracle is 100% natuurlijke huidverzorging gemaakt in Noorwegen. Ze staan voor hoge kwaliteit, luxe en veilige huidverzorging. Alle ingrediënten die ze gebruiken zijn met zorg gekozen. Daarnaast gebruiken ze alleen natuurlijke en veganistische ingrediënten en elk product bevat minimaal 70% gecertificeerde biologische ingrediënten.

Marina Miracle, herball, face, oil, cleanser, natural, cosmetics, skincare, beauty, yustsome, natural, natuurlijk, 3b

Herbal Face Oil

Herbal Face Oil is een voedzame en hydraterende gezichtsolie die de huid in balans brengt. Het heeft een zeer aangename textuur en een subtiele rustgevende lavendelgeur. Fijne kruiden, jojoba, avocado, framboos en aloë vera geven de huid diepe voeding zonder vettig te zijn of de poriën te verstoppen.

De gezichtsolie trekt snel in de huid. De huid werd er bij mij zachter van, met een gezonde gloed.
De geur van lavendel in niet mijn favoriet, maar die overheerst gelukkig niet. Deze olie is echt aan te raden als je een droge tot zeer droge huid hebt.
Bij een gecombineerde huid zorgt het voor een goede balans, want olie (vet) zorgt er niet voor dat je vettige huid nog vetter wordt, in tegendeel.
Ook merkte ik dat het mijn branderige huid weer tot rust laat komen, dat komt door de Aloe Vera en dat is de reden waarom ik deze olie zo lekker vindt!

Marina Miracle, herball, face, oil, cleanser, natural, cosmetics, skincare, beauty, yustsome, natural, natuurlijk, 3b

Sweet & Creamy oil Cleanser

De Sweet & Creamy Oil Cleanser is een romige gezichtsreiniger die bij contact met water in melk verandert. Het heeft een heerlijke geur van vanille en kokosnoot. De cleanser verwijdert alle make-up terwijl het de huid in de diepte reinigt. Het bevat probiotisch gefermenteerd sap van broccoli, alfalfa en tomaten die rijk zijn aan enzymen, antioxidanten en vitamines die de huid voeden. Olie uit goudsbloem, zonnebloem, kokosnoot en wilde rozenbottel lost onzuiverheden op en hydrateert de huid.

Het is een heerlijke reiniging die zelfs de meest hardnekkige make-up eraf weet te toveren (Miracle) en laat een prettig gevoel achter. Mijn huid reageerde er goed op, geen trekkerig gevoel.

Ik masseer deze dus over mijn vochtig gemaakt gezicht goed in en daarna haal ik het met een doekje eraf!

Marina Miracle, herball, face, oil, cleanser, natural, cosmetics, skincare, beauty, yustsome, natural, natuurlijk, 3b

Verkrijgbaarheid

De producten die ik hier toonde zijn in prijs zo tussen de 42 en 48 euro. En momenteel alleen via de Nederlandse website van LYKO te koop.

Like

Laat een reactie achter!