Revolution, marshmallow, eyeshadow, palette, eyelook, ooglook, 50plus, beauty, blog, sonja, beautysome, yustsome, 7

Marshmallow eyeshadowpalette | Revolution Beauty

Ik blijf een fan van de mooie palettes van Revolution Beauty. En bij mijn aankoop van het Snow White palette dat ik vorige week al liet zien, kocht ik dit Toasted Marshmallow palette. Ik vond de kleuren echt iets voor elke dag en waar je toch diverse looks mee kunt maken.

Revolution, marshmallow, eyeshadow, palette, eyelook, ooglook, 50plus, beauty, blog, sonja, beautysome, yustsome, 7

Toasted Marshmallow

Wie Revolution Beauty een beetje volgt weet dat ze diverse oogschaduwplaettes uitbrengen in de vorm van een chocolade reep. Die zitten en in een harde plastic verpakking. Deze Toasted Marshmallow komt in een wat robuustere variant, namelijk metaal. De buitenkant ziet eruit als de bekende chocolade repen, maar nu meer met een gebrande marshmallow (spekje).

Ik hou hier wel van… want ondertussen heb ik al een hele leuke collectie opgebouwd van Revolution palettes en ik tik er nu de 12 aan. Op zich nog niet zo heel extreem, maar ik kies best wel bewust mijn palettes uit. Niet elke uitvoering kan mijn hartje sneller doen laten kloppen.

Revolution, marshmallow, eyeshadow, palette, eyelook, ooglook, 50plus, beauty, blog, sonja, beautysome, yustsome, 6

Mooie dagelijkse tinten

Eigenlijk zou iedereen een palette in huis moeten hebben met deze tinten. Het zijn zeer neutrale kleuren die vooral bij de blanke huid prachtig staan. Heb je een donkerdere tint, dan zou ik adviseren voor meer sprekende kleuren te gaan en die zijn er volop bij Revolution Beauty.

Revolution, marshmallow, eyeshadow, palette, eyelook, ooglook, 50plus, beauty, blog, sonja, beautysome, yustsome, 8

Dit palette heeft zeer weinig glinsterende ook wel shimmers genoemd… ik ben daar blij mee, omdat ik graag matte kleuren gebruik. Natuurlijk kan ik ook los gaan met een meer gewaagdere look vol met shimmers, metallics etc. Echter de liefde gaat uit naar mat.

Bij dit palette is alles voor mijn gevoel subtiel. Echter je kunt je natuurlijk gruwelijk vergissen en dus ga ik mij eens wagen aan wat swatches. Je kunt die ook online op de website van Revolution volledig bekijken!

Swatches en look

Dit is slechts een greep uit het palette en je ziet meteen dat ze ook zonder een oogschaduw primer en best goed gepigmenteerd uitzien. Vooral de lichte tinten zien er heel goed uit en het rood knalt gewoon op mijn hand. Dit is een tint die ik niet zo snel zal gebruiken, maar je kunt die ook gelukkig inzetten als een blush of op je lippen aanbrengen met een gloss eroverheen.

Revolution, marshmellow, eyeshadow, palette, eyelook, ooglook, 50plus, beauty, blog, sonja, beautysome, yustsome, 4

Bij deze look maakte ik gebruik van de omcirkelde kleuren in onderstaande foto.

Revolution, marshmallow, eyeshadow, palette, eyelook, ooglook, 50plus, beauty, blog, sonja, beautysome, yustsome, 9

De namen van de oogschaduw tinten vallen helemaal niet op, pas bij het bewerken van mijn foto kwam ik er achter dat ze namen hebben.

En als leuk weetje… ze geuren naar chocolade! Nu viel mij dat ook niet 123 op, ik moest er echt met mijn neus op gaan. Ach, het is leuk, maar heeft verder voor mij geen waarde!

Mijn 1e look

Als ik een scherpe lijn wil maken voor mijn ooglook, gebruik ik altijd een masking tape in vloeibare vorm. Eigenlijk is het heel simpel latex, die je dan naderhand eraf haalt.

Dit is ook ideaal als je nog niet zo heel goed bent in het maken van een wing met eyeliner. Je kunt vooraf dan kijken of de lijn gelijk is bij beide ogen en hoef je niet elke keer je lijn dikker te maken als je weer wat schever ging.

Revolution, marshmellow, eyeshadow, palette, eyelook, ooglook, 50plus, beauty, blog, sonja, beautysome, yustsome, 3

Ik draag hier best een knallende look, eentje die je niet zo naar kantoor gaat dragen, meer voor een feestje.

Look 2

 

Hier wilde ik meer een look maken die je gewoon naar de supermarkt kunt dragen. Wat minder fel, meer naturel

Like
2
    Tessa
    2 Jan 2022
    6:40pm

    Wat een mooie looks heb je gemaakt met dit palette

Laat een reactie achter!